Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצעתי הזמנה מאתר vitasprings, על פניו נראה אתר אמין, לא מצאתי עדויות ברשת לסקאם.

מצאתי שם מוצר שלא נמצא באתרים אחרים.

ההזמנה בוצעה דרך אינטרנט מאובטח של העבודה, מאין פרוקסי, שילמתי באשראי ולא בpp,זו ההודעה שקיבלתי.

Our system indicated your IP address is not registered in Israel. Therefore, please fax us a copy of your ID or Passport and the copy of your credit card (front & back) (Fax: 001-626-582-8988). Or you may scan or take a digital picture at your credit card and ID by using a digital camera and send to us through email. As soon as we receive your fax, we will process the order for you.

אפשר לשלוח ללא דאגה? נראה קצת מפחיד לשלוח את פרטי האשראי שלי בתמונה. להציע להם לשלם ב pp?

פורסם

אל תשלח שום צילום. תציע pp וזהו. אם הן מסרבים אז זה בהחלט תרמית

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אתה רציני? גיגלתי Vitasprings scam ועלו כמה וכמה דברים.

+1

יש הרבה עדויות, אם כי רוב העדויות מדברות על זה שהם לא שולחים חבילות וכו' וכו' ולא על גניבת פרטי אשראי.

פורסם
ביצעתי הזמנה מאתר vitasprings, על פניו נראה אתר אמין, לא מצאתי עדויות ברשת לסקאם.

מצאתי שם מוצר שלא נמצא באתרים אחרים.

ההזמנה בוצעה דרך אינטרנט מאובטח של העבודה, מאין פרוקסי, שילמתי באשראי ולא בpp,זו ההודעה שקיבלתי.

Our system indicated your IP address is not registered in Israel. Therefore, please fax us a copy of your ID or Passport and the copy of your credit card (front & back) (Fax: 001-626-582-8988). Or you may scan or take a digital picture at your credit card and ID by using a digital camera and send to us through email. As soon as we receive your fax, we will process the order for you.

אפשר לשלוח ללא דאגה? נראה קצת מפחיד לשלוח את פרטי האשראי שלי בתמונה. להציע להם לשלם ב pp?

תבטל את ההזמנה ותזמין שוב מהבית בלי פרוקסי, שיצר את כל הבעיה.

פורסם

רוב העדויות מדברות על זה שהם שולחים מאוחר, אין לי בעיה עם זה דווקא...

בכל מקרה, לא ראיתי חיוב, אבטל ואזמין דרך pp

פורסם

ממליץ לוודא שההזמנה מבוטלת (קבלת אישור משרות לקוחות על הביטול או משהו דומה), ורק אח"כ לעשות הזמנה חוזרת.

זאת מאחר והם מחייבים אותך בכרטיס האשראי רק כאשר המוצר נשלח (לפחות, זה מה שהבנתי מתלונות כנגדם שד"ר גוגל מצא :-) )

פורסם

לא יודע מי אלו ומה אלו אבל מקום אינטרנטי שהיה דורש דבר כזה ובטח ובטח מחו"ל היה נתקל מבלי שהוא יראה באחלה אצבע משולשת.

לא הייתי לוקח סיכון כזה לעולם. מבחינתי הזמנות מאינטרנט, כגון איביי וכל האתרים האלו אך ורק בעזרת פייפל.

• תוכן חדש...