Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי

natis55
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני מעוניין לרכוש רכב משפחתי מליסינג וזקוק להמלצה. אנחנו זוג (לא גבוהים) עם 3 ילדים (2 בוסטרים לעוד כשנתיים, ועוד כסא בטיחות) ונוסעים בעיקר בעיר, נניח 18,000 ק"מ בשנה.

חשוב לי מאוד שהרכב יהיה בטיחותי, אמין, צריכת דלק עירונית סבירה, מרווח (עדיף שהילדים יחגרו בעצמם), אוטומטי, כניסת usb או aux. אין צורך בתא מטען ענק, ביצועים או באבזור וגימור מיוחדים. יכול להיות גם רכב משני במשפחה (יש לי פוקוס 2008 שאני מרוצה ממנה מאוד). עדיף שנת 2011 והלאה.

מחיר מקסימלי –45 אש"ח אולי טיפה'לה יותר.

ירידת ערך וסחירות פחות חשובים לנו כי אנחנו מאלה שמחזיקים רכב שנים ארוכות מאוד.

משיטוט ארוך בפורום, אני מבין שאפשר (רובן מודל 2012):

· רנו פלואנס – כנראה האופציה הטובה. ואם כבר – 1.6 או 2.0? בנזין או דיזל?

· יונדאי i30cw

· קיה סיד סטיישן (שעדיפה על הפורטה מהרבה בחינות)

· מזדה 3

· יונדאי i35 – שווה לרדת שנתון אחד ל-2011? או 2010 אפילו?

· אופל אסטרה – בעיות קירור? מושבים לא נוחים?

ולא כדאי:

· פוקוס 2012 - מלא בעיות גיר.

· פורד מונדאו – זוללת דלק

· טויוטה קורולה –מושב מאחור צר ולא מתאים ל-3 כסאות

· סקודה אוקטביה – תחזוקה יקרה

האם יש המלצה חיובית/שלילית על אחד הרכבים הנ"ל?

עריכה אחרונה על ידי natis55
פורסם

אני חושב שבשביל השקט הנפשי הסיד או היונדאי זו בחירה טובה. המחיר זול,יש מבחר רב בשוק, הטיפולים סבירים הביטוח גם. אם הכסאות של הילדים נכנסים ( ופה אולי תצטרך להעזר במאריך חגורות לעצמאות של הילדים) אז גם הרווחת נפח אחסון בתצורת סטיישן. שאר הדגמים כבר הבנת לבד את החסרונות .

פורסם
אני חושב שבשביל השקט הנפשי הסיד או היונדאי זו בחירה טובה. המחיר זול,יש מבחר רב בשוק, הטיפולים סבירים הביטוח גם. אם הכסאות של הילדים נכנסים ( ופה אולי תצטרך להעזר במאריך חגורות לעצמאות של הילדים) אז גם הרווחת נפח אחסון בתצורת סטיישן. שאר הדגמים כבר הבנת לבד את החסרונות .

תודה. אבל הפלואנס היא לא אופציה טובה לדעתך? הפורום מלא בהמלצות עליה.

פורסם

אני נוהג בפלואנס דיזל (ליסינג) הרכב סה"כ אמין, בזחילה בפקקים לפעמים הגיר טיפה רועד.

הפלואנס הראשונה הוחזרה לליסינג לא מזמן עם 110000 ק"מ בערך ללא בעיות.

פורסם

בגירסת הבנזין 1.6 היא עגלה מתה.

גרסת ה2.0 טובה, צריכת דלק בערך 10 ק״מ/ל׳

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מסכים בהחלט, רק שאם זה היה תלוי בי- הייתי הולך על הקיה סיד סטיישן דרך היבואן ומרוויח את 7 שנות האחריות שמגיעות איתה.

• תוכן חדש...