Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכבוד יום הולדתי רציתי לפנק את עצמי בעדשה חדשה.

הבחירה היתה 50-140 2.8 או ה56ממ 1.2, בדקתי את ה50-140ממ ולצערי היא לא התאימה בגלל הגודל ובשביל לנצל אותה כמו שצריך אני צריך להחליף לXPRO2 או לXT2 (שכבר כנראה יגיעו אלי בקרוב).

אז הבחירה הטבעית שלי היתה ה56ממ.

ו56ממ מתאימה לגוף של הXE2 כמו כפפה ליד, בדיוק כמו שה16ממ מתאימה פשוט מרגישה נכונה, לא גדולה ולא כבדה מדי.

איכות ההרכבה מעולה, וגם הגימור שלה, הפוקוס גם בתנאי תאורה גרועים ממש טוב, גם צילום ב1.2 נותן תוצאה מרשימה ביותר.

שבוע הבא אני הולך לצלם חתונה של חבר טוב, והיא וה16ממ הולכות להיות העדשות היחידות שאני מביא (פעם ראשונה שאני לא מביא את הקנונים איתי).

אז האם העדשה שווה את ה890 פרנק? לפי דעתי כן במיוחד שיש את הדגם APD 56mm אשר עולה 1300 פרנק, ואת האמת לפי דעתי לא מצדיק את המכיר).

מה הדבר הבא? הXT2 :-D

DSCF8061.jpg

DSCF8014.jpg

DSCF8018.jpg

DSCF8027.jpg

DSCF8035.jpg

DSCF8046.jpg

פורסם

משעשע, הצילומים נראים *בול* כמו סגנון הצילום המועדף עליי ב-35 מ"מ (52 בתרגום לקשישים). אצלי זה גורם לניפוח קל של הפנים, שלא מורגש בצילום ילדים. ב-56 אין עיוות כזה. תתחדש! אין כמו פריים חדה כתער :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תתחדש! תמונות מעולות כרגיל.

איך יכולות הפיקוס בתנאי תאורה קשים? הפוקוס יותר מהיר מהפוקוס האיטי והרועש של 35f1.4?

אני שוקל לחכות ל 50mmf2 שגם בטח תהיה זולה יותר

בקשר לXT2, לא עדיף לך לחכות ל XE3 שתצא בשנה הבאה אם אתה כבר רגיל לגוף בסגנון rangefinder או ללכת על ה xpro2 אם אתה לא צריך את יכולות הוידאו 4K?

פורסם (נערך)

את האמת בא לי להחליף לxt2 בגלל מהירות הפיקוס וחיישן אחר.

אבל קודם צריך למכור את הקנון.

לגבי צילום בתנאי תאורה גרועים ה16 וה56ממ מרשימות במהירות הפיקוס שלהם.

עריכה אחרונה על ידי renaultfreek
פורסם
אלפא תנסה את ה16 אני יכוללהגיד לך שהיא עוד יותר טובה מה90 מבחינת חדות (מנסיון)

היתה לי, מכרתי. ;)

יש לי כמה בעיות איתה, מעבר לעניין האופטי עליו אין ויכוח - אורך המוקד הוא לא לכאן ולא לשם, המשקל/גודל לשימוש ממושך מתסכל (סחבק עם מפרק יד ימין תקול, יש לכך השפעה) וענין OCD שאותי אישית חרפן - הפידבק של טבעת הצמצם היה כה רך שלעיתים הייתי מגלה ששיניתי את הערך בטעות. באשר לחלק האחרון הבנתי שישנם עותקים בהם הפידבק נוקשה יותר אך מעטות החנויות בארץ שיאפשרו לך לשחק עם כמה עותקים לפני הרכישה.

בשוטף אני מעדיף את עדשות ה 14/2.8 וה 18/2 (שבקרוב תוחלף ב 23), למרות ה critics הפושרות ברשת, ולאסטרו את הסאמיאנג 12/2 הידנית.

פורסם

אתמול היתי בחתונה של חבר טוב, והפוג'י היתה איתי, את האמת לקחתי גם את הקנון עם העדשות אבל בגלל המשקל השארתי את כל הציוד באוטו ורק הפוג'י היתה עלי.

הנה כמה דוגמאות

DSCF9084.jpg

DSCF8355.jpg

DSCF8361.jpg

DSCF8366.jpg

DSCF8406.jpg

DSCF8682.jpg

DSCF9085.jpg

• תוכן חדש...