Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המחשב התחיל לעשות בעיות :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב מלבלב לחברי הפורום :) .

בתקופה האחרונה המחשב התחיל לעשות לי בעיות, שאני מדליק את המחשב לפני שמערכת ההפעלה עולה אני מקבל את השגיאה הבאה: error loading operating system .

מה שעשיתי זה לחצתי F12 ובחרתי את הארדיסק מתוך הרשימה, אחרי כמה ניסיונות כאלה המחשב עלה ואני כותב לכם דרכו.

חשוב לציין כי היה עדכון למערכת ההפעלה ורק אחרי העדכון התחילו הבעיות.

לפי דעתי או שיש בעיה בארדיסק או במערכת הפעלה.

כרגע אני נמנע מלכבות את המחשב ואני רוצה לנסות להתקין את מערכת ההפעלה מחדש, יש אפשרות להתקין את המערכת דרך דיסק און קי?, איך אני עושה זאת? .

אשמח לכל טיפ אפשרי, איציק.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

כן. אתה יכול להפוך דיסק און קי לbootable וחיפוש קצרצר בגוגל יניב לך כלי שעושה זאת בשבילך.

מכניס אותו למחשב ומדליק אחרי שהגדרת בביוס שיעלה קודם את ההתקן הנייד.

משם התקנה רגילה.

אין לי מושג ממה נובעת התקלה, אבל אולי תוכל לשחזר לנקודה קודמת לפני שאתה עושה פרמוט. אני יודע שבחלונות 7 יש אופציה כזו.

Bazinga

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תגבה כל מה שחשוב לך מהמחשב.

אצלי הבעיה הזו הייתה כאשר הדיסק הלך לעולמו (ולעומת שלך, הוא לא קם לתחיה פתאום...)

זה שהצלחת להדליק את הדיסק ולהעלות את ווינדוס לדעתי לא אומר בהכרח שהוא תקין (אולי תבדוק עם HDTUNE).

מדובר במחשב נייח או נייד?

פורסם
תגבה כל מה שחשוב לך מהמחשב.

אצלי הבעיה הזו הייתה כאשר הדיסק הלך לעולמו (ולעומת שלך, הוא לא קם לתחיה פתאום...)

זה שהצלחת להדליק את הדיסק ולהעלות את ווינדוס לדעתי לא אומר בהכרח שהוא תקין (אולי תבדוק עם HDTUNE).

מדובר במחשב נייח או נייד?

נייח, מה זה HDTUNE? .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם
ערב מלבלב לחברי הפורום :) .

בתקופה האחרונה המחשב התחיל לעשות לי בעיות, שאני מדליק את המחשב לפני שמערכת ההפעלה עולה אני מקבל את השגיאה הבאה: error loading operating system .

מה שעשיתי זה לחצתי F12 ובחרתי את הארדיסק מתוך הרשימה, אחרי כמה ניסיונות כאלה המחשב עלה ואני כותב לכם דרכו.

חשוב לציין כי היה עדכון למערכת ההפעלה ורק אחרי העדכון התחילו הבעיות.

לפי דעתי או שיש בעיה בארדיסק או במערכת הפעלה.

כרגע אני נמנע מלכבות את המחשב ואני רוצה לנסות להתקין את מערכת ההפעלה מחדש, יש אפשרות להתקין את המערכת דרך דיסק און קי?, איך אני עושה זאת? .

אשמח לכל טיפ אפשרי, איציק.

תדייק בכותרת, מערכת ההפעלה התחילה לעשות בעיות, לא המחשב, ולא הדיסק. ואני מניח שמדובר בחלונות המזעזעת של מיקרוסופט וכנראה באחת הגרסאות המאוחרות יותר שלה כמו 8 או 10, אלה ידועות כעושי צרות צרורות במיוחד אחרי עידכונים.

להתקנה דרך דיסק און קי בחלונות עדיף להשתמש ב RUFUS - תוכנה קטנה וחופשית.

פורסם
נייח, מה זה HDTUNE? .

תוכנה לבדיקת תקינות הדיסק הקשיח

http://www.hdtune.com/download.html

ואני בכוונה אומר לגבות כמה שיותר מהר, גם אם הדיסק בסוף לא תקול עדיף לך לגבות.

סתם אנקדוטה, לבוס שלי היו כל מיני בעיות עם הכונן שלו (פעם אחת שניסינו לבצע IMAGE למחיצה מסויימת בכונן קפצה הודעה על סקטור פגום), אמרתי לו לגבות והוא לא גיבה.

שבועיים לאחר מכן הכונן הקשיח הלך, באמצע הגיבוי (הפעם קפצה הודעה במערכת ההפעלה שיש סקטור פגום) שאם הגיבוי היה מתבצע מוקדם יותר כניראה שהוא היה שורד.

אי אפשר לדעת בדיוק מה יקרה לכונן אם בכלל, אבל יש יש נורת אזהרה - כדאי להתייחס אליה.

• תוכן חדש...