Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לחזור להתאמן הבעיה מתחילה שאני מתחיל ב 6 בבוקר עד 8 וחצי בערב אני חוזר מהעבודה .פעם הייתי קם ב 3 וחצי לרוץ אבל אחרי זה הייתי הולך כמו חצי זומבי .איך אתם משלבים פעילות ספורטיבית עם חיי משפחה .אני מרגיש שזה חסר לי .פעם הייתי מבצע רכיבה עם האופניים מכפר סבא לנתבג אבל אישתי מאוד מפחדת כי היה כמה תאונות קשות עם אופנייים בכביש שאני נוסע .שהייתי מבצע ספורט הגוף שלי היה מפוצץ אנרגיה ובלי אני מרגיש בלון ללא אוויר .

פורסם

הייתי מוצא חדכ"ש קרוב לעבודה ויוצא פעמיים בשבוע להפסקת צהריים ארוכה לשם אימון.

או יוצא פעמיים בשבוע שעה קודם מבית ועובר דרך חדכ"ש שקרוב לעבודה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא מכיר הרבה שהיו מצליחים לשלב עבודה של 14 וחצי שעות וחיים אישיים נורמליים, כדי לעסוק בספורט ולא להתמוטט צריך לפחות 6 שעות שינה טובות בלילה, זה משאיר אותך עם 3 וחצי שעות ביום שמהם תוציא זמן עם הילדים, אכילה, נסיעות, מטלות וכו'.

במצבך זה רק להתאמן בעבודה בהפסקה או בסופי שבוע

מ.ש.ל

פורסם

זה פשוט לא קורה, בעיקר כשהילדים ממש קטנים.

יוצאי הדופן שאני מכיר:

- ספורטאים מלידה עם הרגלים צרובים במוח.

- ילדים מושלמים שנרדמים מוקדם וקמים מאוחר (יש כאלה, מתברר).

חוץ מזה אפשר רק לדחוף איזו שעה פה ושם, על חשבון הזוגיות...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
כדי לעסוק בספורט ולא להתמוטט צריך לפחות 6 שעות שינה טובות בלילה,

מ.ש.ל

צריך יותר מזה, ובלי כל קשר לספורט.

כאשר הילדים שלי היו יותר צעירים (גיל העשרה, לא ממש קטנים) הסידור היה שאשתי יוצאת לחדר הכושר בבוקר (מתחילה אימון ב-6) ואני מתאמן בדרך חזרה מהעבודה. כשגדלו הסידור הוא שאשתי ואני מתחילים את האימון בשעה 6, למשך 30-60 דקות. בהתאם לכך גם הולכים לישון בין 9-10:30 בערב.

הסידור מתאפשר כיון שחדר הכושר נמצא על הציר מהבית לעבודה (של שנינו), נפתח בשעה 6 ויש בו מקלחות טובות. במקרה שלי זה גם עולה לי בתשלו פריה לא קטנה בהואה לחדרי כושר שאינם על הדרך ונפתחים יותר מאוחר.

פות"ש - אשתך צודקת לגבי הרכיבה. אתה צריך למצוא סידור אתה שיאפשר לכל אחד מכם כמה שעות פנויות בשבוע לשמירה על הכושר. זה א על חשבון הזוגיות, כיון שכל אחד לתורם את חלקו למאמץ המשפחתי, והאימון הסדיר יסייע לכם לשמור על הבריאות לשנים רבות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לי יש שלושה קטנים בבית. בקיץ , עד לפני חודש, הייתי שוחה חמש פעמים בשבוע. קם ברבע לשש, שבע וחצי רבע לשמונה שוב בבית, מפזר את הילדים וממשיך לעבודה. בחורף קשה לי לקום כל כך מוקדם, אז העברתי את השחייה לערב, אחרי שהקטנים נכנסים למיטות, וירדתי לשלוש פעמים בשבוע - פשוט שוחה יותר כל פעם.

בלי קשר לילדים, הגיל עושה את שלו. לפני עשר שנים הייתי יוצא בחמישי עם חברים, חוזר ב 3-4 בבוקר, יושן קצת וקם לאימון בוקר של 4 קמ בשבע וחצי. היום אני אפילו לא מצליח להישאר ער עד 12...

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

שיניתי את העבודה שלא גומרת לי על החיים.

אז אני לא כל רבעון בצימר או ברודוס אבל חיי בכיף כל יום

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

צודק, אם יש משהו שהייתי רוצה לעשות בחיים שלי? זה לשנות את העבודה שלי שדורשת ממני

שעות עבודה רבות שלא משאירו לי זמן לתחביבים וחיי משפחה. הבעיה זה להחליט לעזוב תחום שנותן לי פרנסה טובה ולהתחיל משהו אחר שאולי ייתן לי פחות פרנסה - אבל זמן איכות שמאוד חסר לי בשנים האחרונות. דילמה לא פשוטה.

פורסם

רוכב שטח 3-4 פעמים בשבוע.

יוצא מהבית ב23:00 לשעתיים.

ישן 4 שעות בלילה.

Sent from overseas using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
אפשר לדעת במה אתה עוסק?

מ.ש.ל

בעבר שכיר בהייטק, עברתי להיות שכיר בתחום אחר עם פחות שעות ושכר אך שיקנה לי ידע וקשרים בתחום שבו אוכל להיות עצמאי בשלב שארגיש בשל ואוכל לתת את הקפיצה הזו.

בית חכם (בקרת חשמל ואודיו/וידאו)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...