Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית ״שונה״ עד K40

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור ההצפה בשוק החדשות והמשומשות הגעתי למסקנה שבתקציב שלי גם כך אקבל גרושים כשיגיע זמני למכור עוד מספר שנים ולכן עדיף לרכוש בתקציב רכב בטיחותי חסכוני ואמין אך ללא שוק ללא הצדקה אמיתית לכך וכך אוכל לרכוש בתקציב שלי רכב שמור ומשנתון מתקדם יותר.

אנו משפחה עם תינוק ובשנתיים הקרובות כנראה יתווסף עוד אחד כך שחשוב שיוכל להכיל אותנו :)

נסיעה של כ-20 אלף קילומטר בשנה (הרוב עירוני).

מה דעתכם על צורת החשיבה , ריאלית?

אשמח להמלצות על דגמי רכבים ושנתונים שיכולים להיכנס בתקציב.

דניאל.

פורסם (נערך)

יונדאי i30cw מודל 2011 ריאלי ? או אולי מיצובישי לנסר משומשת. רק אל תקנה רכב פאר משומש. המחיר באמת ברצפה ובאמת אין להן שוק והחלפים בשמיים.

יש פה גם אחד שמאד מרוצה מסיטרואן c4 מ 2008 אבל פה חשוב מאד איך טופלה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אני עם קו חשיבה דומה. קניתי פיאט בראבו. סו פר סו גוד.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם

סיטרואן C4 עונה על הדרישות שלך (אזור 2012-2011) - מיוחדת יחסית בנוסף הישראלי אבל לא יוצאת דופן מכנית או יקרה לאחזקה, איכותית מהממוצע ועם אמינות טובה. הסיבה העיקרית, אם לא היחידה לכך שהיא זולה, זה השם "סיטרואן".

פורסם

יש יותר מידי מקרים שבהם 308 / c4 לא ממש יתאימו לדרישה לרכב אמין. במיוחד ברמת התחזוקה שהישראלי הממוצע נותן לרכבו.

רנו פלואנס עם מנוע 2000 היא אופציה מצויינת.

פורד פוקוס ג'יהה 2000 סמ"ק.

סובארו b4.

מכוניות מפנקות ומוצלחות בעלות שוק חלש.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
יש יותר מידי מקרים שבהם 308 / c4 לא ממש יתאימו לדרישה לרכב אמין. במיוחד ברמת התחזוקה שהישראלי הממוצע נותן לרכבו.

רנו פלואנס עם מנוע 2000 היא אופציה מצויינת.

פורד פוקוס ג'יהה 2000 סמ"ק.

סובארו b4.

מכוניות מפנקות ומוצלחות בעלות שוק חלש.

תודה רבה.

1. מניח שאתה מתכוון לפוקוס בתצורה הישנה עד 2010 מאחר ובפוקוס החדשה יש בעיות גיר?

לצערי לא מוכרים את GHIA שנת 2010

2. איזה שנתון של הפלואנס לדעתך יכנס לי בתקציב? האם איני לוקח סיכון גדול כך שהתקלות באוטו בן מספר שנים ובעצם שכרי יצא בהפסדי.. או שבעצם אין טעם לתקן אצל היבואן?

3. ה-B4 לא כאלו זולות ביד 2... איזה שנתון לדעתך יכנס לי בתקציב?

4. אני אכן חושש מה-C4, מספר הפעמים שנתקלתי בפורומים שיש בהן בעיות חשמל או מכניות לא קטנה

פורסם

ה-B4 גדולה ויקרה - בזבוז כסף לדרישות שלך אלא אם חשוב לך מרווח ונוחות בינעירונית משופרת. וגם אז יש אופציות עדיפות.

C4 לא פחות אמינה מפלואנס, ועלויות האחזקה שלה נמוכות יותר (התמחור בקרסו, יבואנית רנו, די הזוי). מן הסתם כל מכונית שהוזנחה תציג אמינות בעייתית, וה-C4, פלואנס או פוקוס לא שונות במובן הזה.

פורסם
ה-B4 גדולה ויקרה - בזבוז כסף לדרישות שלך אלא אם חשוב לך מרווח ונוחות בינעירונית משופרת. וגם אז יש אופציות עדיפות.

C4 לא פחות אמינה מפלואנס, ועלויות האחזקה שלה נמוכות יותר (התמחור בקרסו, יבואנית רנו, די הזוי). מן הסתם כל מכונית שהוזנחה תציג אמינות בעייתית, וה-C4, פלואנס או פוקוס לא שונות במובן הזה.

תודה רבה :)

פורסם
אני עם קו חשיבה דומה. קניתי פיאט בראבו. סו פר סו גוד.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

+1

לפני כמעט שנתיים עשינו מהלך דומה, עד כה, מרוצים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

C4 עם מנוע prince שפותח בשיתוף עם BMW - אחד המנועים הפחות מוצלחים שהיו כאן.

אם כבר C4 אז הדגם שהיה כאן עד 2010 עם מנוע TU אמין ודי חסכוני יחסית לקבוצה.

אם אתה מחפש רכב משפחתי נוח שיהיה הימור בטוח מבחינת אמינות ועלויות תחזוקה הייתי מחפש קיה סיד/פורטה או יונדאי i30 בתקציב שלך יכנסו דגמים מ2010 ואולי גם 2011.

אופציה מעניינת אחרת (גם היא עם מנוע TU) היא סיטרואן C-Elysee מ-2014 שאוטוסנטר מוכרים עכשיו ב-36K עם 80-100K

ק"מ.

פוקוס 2000 סמ"ק קיימת ב2009-2011 כסטיישן ברמת גימור בסיסית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מצטרף להמלצה על הבראבו, החזקתי אחת לתקופה ואכן רכב משפחתי "שונה", בתקציב הזה תוכל למצוא 2011 מאובזרת ושמורה

עברתי לסקייטבורד

• תוכן חדש...