Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האנס אצלי משהו דומה. לא רואה מצב שאני יכול להרשות לעצמי לא לעבוד.

לכן אני אומר, אם יש הזדמנות לא לעבוד ולהקל על לימודים? נצל אותה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כמה לדעתכם רזרבות מזומן כדאי לשים בצד לבחור שהולך ללמוד מדעי המחשב בטכניון?

סביר להניח שאקבל מלגות ואגור במגורים,השאלה היא כמה אבזבז מסביב

60 אלף יספיקו?

פורסם

בזמני ('08) שנת תואר כולל שכ"ל עלתה סד"ג של 30K.

אם אתה במעונות ואם יש לך מלגה - 60K בצד צריכים להספיק. בתכלס גם בלי המלגה ייתכן שתסתדר.

אם יש לך מענק מהצבא, אתה יכול להשתמש בו עבור כיסוי הוצאות שכ"ל.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אחותי לומדת בטכניון. בשנה שעברה גרה במעונות ויצא לה בערך 10.5K שכ"ל + (750*10 חודשים) 7.5K מעונות + (1000*12 חודשים) 12K בזבוזים ונסיעות = סה"כ 30K בשנה.

השנה היא שוכרת דירה וזה הרבה יותר יקר. תוספת של כ-1000 שקלים לחודש [כולל חשבונות והכל] + חודשיים נוספים שכירות (לעומת מעונות שמשלמים 10 חודשים). סה"כ תוספת של כ-15K לעומת מעונות (45K בשנה שכירות, לעומת 30K בשנה מעונות).

במקרה שלה, מה שהציל אותה כלכלית זו מלגת מצטיינים שהיא מקבלת כחלק מהתכנית שבה היא לומדת + זה שהיא עבדה תוך כדי [וזה חד משמעית עלה לה בממוצע, קח בחשבון].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

מבחינת הכנסות של ההורים אני זכאי למלגה,כמו כן בצבא הייתי מטופל אצל גורמי הת''ש וקיבלתי הטבות ת''ש.

ממה שהבנתי הם לא בודקים בחשבון שלי,השכר שלי מעל הממוצע בשוק,מה שיכול לגרום לי בעיות איתם.

פורסם

הם מבקשים ממך ומההורים שלך תדפיסי חשבון של 3 אחרונים או משהו כזה.

כך זה אצל אחותי בכל שנה, אם כי המלגה שלה לא קשורה לת"ש.

• תוכן חדש...