Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נייד HP בן חמש עם צג 17.3 עם חלונות 10 - עובד טוב אך בכל כמה שעות נכבה בפתאומיות. אולי מתחמם? יש תוכנת ניטור חינם לבדיקת התופעה או כיוון אחר?

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

נשמע כמו גוף קירור סתום או מחשב שזקוק להחלפת משחה טרמית.

תבדוק טמפרטורות ותחזור אלינו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האם יש קשר לכך שהמחשב מונח סגור בנישה מאד צפופה (משתמש במסך

ובמקלדת חיצוניים)? אולי אין לאוויר לאן לברוח?

Sent from my m2 note using Tapatalk

פורסם

יש מצב, אבל עד שלא תבדוק טמפרטורות לא תדע עד כמה המצב חמור.

אגב מה הדגם המדויק של המחשב?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

60 מעלות למעבד זה לא כזה הרבה, זה די נפוץ בלפטופים ישנים יחסית. אם כי רוב הסיכויים שפירוק גוף הקירור, ניקויו והחלפת המשחה הטרמית יעשו פלאים עם המחשב ויורידו את הטמפרטורות לאיזור ה40-45 מעלות.

מה שכן אני רואה שכרטיס המסך מתחמם יחסית, GFXZ זה כנראה כרטיס מסך, 74 מעלות במנוחה זה המון.

פורסם

יש 2 כרטיסי מסך במחשב לפי מה שאני מבין? און בורד והשני הוא רדאון 4300, אם כי הרדאון קריר ועל 43 מעלות.

המעבדים אמנם דיי חמים, 60 מעלות + זה דיי גבוה ללפטופ משמע שמשהו לא תקין או במשחת קירור או שהוא סתום, נסה לנקות אותו עם לחץ אוויר באיזורים המשמעותיים כגון פתחי האוורור בצדדים ומתחת אם יש.

ואם יש לך ידיים טובות אז לפתוח את המחשב ולהתחיל לנקות מבפנים כמו שדור אמר, מדגיש כי עדיף אם כבר לרכוש משחה תרמית במידה וכבר פתחת את המחשב עד לחלקיקים כדי להחליפה.

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה, אנסה לרכוש מיכל לחץ אוויר לניקוי. אבל הבוקר קרה עוד משהו:

המחשב לא עלה, נתקע הרבה זמן על המסך הזה:

P60904-081337.jpg

וראו זה פלא: כשהוצאתי החוצה את הכונן החיצוני, המחשב עלה והכל בסדר. האם הכונן החיצוני הוא מקור הבעיה? או שאין קשר לכיבוי המחשב, וזו בעיה אחרת...

• תוכן חדש...