Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טויטה פריוס 2008 יד שניה בעלות פרטית 181000 מטופלת רק במוסך מורשה של טויוטה. פגיעה מקדימה עכב פגיעה בחזיר בר (נזק חיצוני בלבד). כמה להערכתם יכול לעלות התיקון? אני רוצה למכור את הרכב והמחיר שנתנו לי עליו במוסך טויוטה הוא נמוך מאוד. אשמח לקבל המלצה גם לפחח טוב באזור זכרון-חדרה-חיפה.

תודה

IMG_1317.jpgIMG_1316.jpgIMG_1315.jpgIMG_1314.jpgIMG_1313.jpgIMG_1312.jpgIMG_1311.jpgIMG_1265 20.14.49.jpgIMG_1264 20.14.49.jpg

פורסם

ממה שזה נראה הבעייה העיקרית שלך היא הפגוש הקדמי, הגרילים שלו ויישור מכסה המנוע. לא תזיק גם עבודה או החלפה של הפגוש האחורי וטיפול בשריטות הצד הזניחות יחסית כשבאים לרכוש רכב משומש.

לצערך מדובר בנזק של כמה אלפי שקלים. אם שללת אפשרות לתביעת ביטוח גש לפחחיות ובקש הצעת מחיר לפגוש מפירוק או פגוש חדש ותחליפי, כמה יעלה חדש מקורי אפילו לא הייתי טורח לשאול.

במצבה הנוכחי אף אחד לא יקח אותה אלא לאחר הורדה חזקה במחיר, אחרי הכל ומלבד המצב הקוסמטי הלא מזהיר זה כבר רכב שמתקרב ל 200,000 ק"מ והמצבר ההיברידי שלו ראה ימים טובים יותר (ובאופן מעשי הוא כבר כמעט מת). לצערך אתה נותר עם שתי אופציות, או למכור AS IS בזול או לתקן ולקוות שיבוא מישהו שיסתנוור מהסמל האליפטי בחזית וישלם עליה סכום נאה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ממה שזה נראה הבעייה העיקרית שלך היא הפגוש הקדמי, הגרילים שלו ויישור מכסה המנוע. לא תזיק גם עבודה או החלפה של הפגוש האחורי וטיפול בשריטות הצד הזניחות יחסית כשבאים לרכוש רכב משומש.

לצערך מדובר בנזק של כמה אלפי שקלים. אם שללת אפשרות לתביעת ביטוח גש לפחחיות ובקש הצעת מחיר לפגוש מפירוק או פגוש חדש ותחליפי, כמה יעלה חדש מקורי אפילו לא הייתי טורח לשאול.

במצבה הנוכחי אף אחד לא יקח אותה אלא לאחר הורדה חזקה במחיר, אחרי הכל ומלבד המצב הקוסמטי הלא מזהיר זה כבר רכב שמתקרב ל 200,000 ק"מ והמצבר ההיברידי שלו ראה ימים טובים יותר (ובאופן מעשי הוא כבר כמעט מת). לצערך אתה נותר עם שתי אופציות, או למכור AS IS בזול או לתקן ולקוות שיבוא מישהו שיסתנוור מהסמל האליפטי בחזית וישלם עליה סכום נאה.

תודה על התגובה.

שללתי את האפשרות לערב את הביטוח כי ההשתתפות עצמית גבוהה וזה מייקר את הפרמיה. במוסך טויוטה הציעו לתקן ב-3000₪ את הפגוש והגריל והחלפת פגוש. אצל פחחים אחרים שבדקתי ביקשו פחות כסף אבל על פחחות נטו ללא חלפים.

בהמשך למה שכתבת אני שוקל שוב לחזור לטויוטה ולעשות איתם את הטרייד אין עם כמה שזה לא משתלם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

חלפים לפריוס זה נדיר מאוד למצוא, אם בכלל.

יכול להיות ששוה לערב ביטוח- העלות היא 15 אחוז נוספים לכל שנה למשך 3 שנים- אולי יותר טוב מ 3000 ש"ח?

כמה הציעו לך על זה AS-IS?

פורסם
חלפים לפריוס זה נדיר מאוד למצוא, אם בכלל.

יכול להיות ששוה לערב ביטוח- העלות היא 15 אחוז נוספים לכל שנה למשך 3 שנים- אולי יותר טוב מ 3000 ש"ח?

כמה הציעו לך על זה AS-IS?

ראיתי בטויוטה את היאריס 2012 עם 57000 יד ראשונה דגם style ומחירה הוא 71000. אמרו לי למסור את הפריוס ולהוסיף עוד 47000₪. הרכב צריך לעבור טיפול וגם תיקון אז לטענת בעלי המוסך הוא נותן לנו על הפריוס 28000₪. אולי בדיעבד זה היה משתלם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

קניתי בחודש האחרון שני פריוסים, ראיתי שפרסמת ביד 2, סביר להניח שתקבל על זה באזור ה 30+

בקשר לטרייד מטויטה, יש מציאות יותר טובות ממה שהציעו לך.

• תוכן חדש...