Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נהג חדש :) די זקן.. בן 25 כבר.

צריך יעוץ ברכישת רכב ראשון, אני מתלבט עם לקחת ידני/אוטומט.

התקציב שלי הוא בסביבות ה 40 אלף (מלמטה), מחפש משנתון 12 ויותר, יד ראשונה, סופר מיני כנראה, בעיקר לנסיעות קצרות בגוש דן ומדי פעם לטיולים בסופשים.

הרכבים שמצאתי ועניינו אותי הם:

- סוזוקי סוויפט, שנתון 2014 , ידני, יד ראשונה, 55,000 קילומטרז', שנה אחריות, הציעו לי ב 45 אלף.

- קיה סיד, שנתון 2012, יד ראשונה, אוטומט, 80,000 קילומטרז', נשארו לה שנתיים אחריות. הציעו ב 45,000 אבל אני חושב שאפשר להוריד אותם יותר.

מה עדיף? מה יותר אמין? למרות שקיה עם אחריות אני מעדיף לא לבלות הרבה במוסכים.

הצעות חדשות גם יתקבלו בברכה.

תודה :)

פורסם

הסיד זאת משפחתית בכלל,היא מרווחת יותר,תא מטען גדול יותר,איכות חומרים טובה יותר.

הקיה מציגה רכבים אמינים כך שאין מה לדאוג,השאלה פה האם אתה מעדיף רכב טוב יותר אבל ישן יותר.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני רוצה רכב בשביל לצבור ניסיון על הכביש ושאוכל למכור אותו עוד שנתיים/שלוש ולהשתדרג, אני מבין שאם אקח שנתון ישן יותר הערך שלו יהיה יותר קטן ויהיה קשה יותר למכור אותו. יש גם את השאלה של הביטוח אם הוא זול יותר (אני גם נהג חדש). אני אישית מעדיף שנתון כמה שיותר חדש אבל לא יודע אם זה קריטי.

פורסם

לדעתי, קח ידני. יותר זול לקנייה ולאחזקה, ואם לא כל הנסיעות שלך בפקקים אז אפשר גם להינות מבחישה בהילוכים.

במקומך הייתי מחפש איזו סופר מיני ידנית טובה, נניח פיג׳ו 208, יונדאי i20, איביזה/פולו/פאביה עם מנוע 1.4 חזק יחסית אבל פחות חסכוני ועם ביטוחים די יקרים לרוב.

פורסם

האם יהיה יותר קשה למכור?

לא בטוח,לקיה גיר אוטומטי וזה עדיין הגיר המועדף עלצרוב האנשים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היא חיסכונית ו ,לדעתי מושבים לא נוחים,מאחור כנל.

הסוויפט לדעתי בעלת מושבים הרבה יותר עדיפים ותהיה זריזה יותר,מושב אחורי הבאמת הפתיע אותי בנוחות שלו בסוויפט.

Sent from my A0001 using Tapatalk

• תוכן חדש...