Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 2014

arilos
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:

אני נמצא לפני רכישה של מאזדה 6 שנת 2014 דגם לקצ'ורי מנוע 2000 סמ"ק,

ראיתי את הרכב. נראה נפלא מאובזר מאוד גם בדגם הבסיס, השאלה שלי היא האם שווה להוסיף עוד כ 10-15 אלף ש"ח ולרכוש את דגם הפרימיום, האמת היא שהדבר היחיד שבאמת מערער אותי זה נפח המנוע, הייתי שמח לנהוג ברכב של 2500 סמ"ק בדגם הפרימיום, השאלה היא שאם בהנחה שרק לנפח המנוע יש משמעות בעיניי כדאי להוסיף את הסכום הזה ולרכוש פרימיום? או שמנוע ה2000 מספיק ובעל ביצועים טובים ולא עייפים, אשמח לשמוע מבעלי מאזדה 6 הצורה החדשה

תודה רבה לכל העונים

פורסם

גם כשתרצה למכור יהיה תוספת במחיר, אולי לא 15 אלף אבל קרוב לזה, - הדגם הרבה יותר נדיר מה 2000.

ההפרשים בצריכת דלק לא משמעותיים,

והפינוקים כן.

פורסם

הדגם הבסיסי מאוד מאובזר, פנסי קסנון וסאן רוף לא כל כך מעניינים אותי, מה שחשוב לי זה המנוע, עד כמה ההבדלים בין הגרסאות משמעותי מבחינת ביצועים? חשוב לי שהרכב יגיב טוב ולא בעצלנות

פורסם

יש הבדל לאורך כל קשת הסל״ד, ה-2.5 האטמוספרי no match למתחרות כמו מונדיאו טיטניום או סופרב 2.0 וכו׳, אבל סתם כך בתוך המציאות המוטורית שלנו זה רכב מהיר מאוד.

אם אני לא טועה, נמכר גם לקשורי (דגם הבסיס) עם מנוע 2.5 ליטר ולא צריך לרכוש פרימיום או פרימיום + כדי לשים ידך על מנוע כזה.

אם חשוב לך רכב מהיר ומרווח הייתי בודק גם סופרב 2.0.

פורסם

אני מחזיק 6 דור שני 2.0. עשיתי נסיעת מבחן על 6 דור 3 2.0. לדעתי האוטו יותר כבד באופן משמעותי והמנוע 2 ליטר קטן עליו והביצועים בהתאמה (לדעתי). ממליץ בחום על ה 2.5 ליטר, שנחשב גם הוא מנוע חסכוני יחסית בגלל טכנולגיית הסקייאקטיב. הם השיגו את זה ע"י העלאת יחס דחיסה ל 1/14, והמנוע יותר נציל. גם אני ממליץ על דגם ה 2.5 לקשורי - אתה מקבל את המנוע הגדול יותר שיש לו רצועת כוח ומומנט הרבה יותר משמעותיים מה 2.0, גג נפתח, ומה שהכי חשוב לדעתי - חישוקי 17'' שהם כנראה הרבה יותר נוחים מהפרימיום שמגיעה עם 19'' - לא בהכרח מה שגדול יותר טוב יותר. נכון אין מושבים מעור וקסנון, אבל לדעתי זה רכב יותר "מאוזן". הוא גם צפוי להיות זול יותר ברכישה מהפרימיום. הבעיה - זה רכב מאוד נדיר וכמעט אין כאלה למכירה. אם אתה יכול להרשות לעצמך לרכוש מודל 2015 - הייתה מתיחת פנים עם כל מיני שיפורים - החל ממנוע מעט חזק יותר, מערכת מולטימדיה משופרת כמו במזדה 3, בלם יד חשמלי וכו'. מבחינת תאוצה ומהירות הוא לא משתווה לרכבי הטורבו למיניהם, אבל לדעתי בשל כך אמין הרבה יותר.

פורסם

כן, דגם הלקצ׳ורי 2500 מאוד נדיר, מה שנפוץ זה הפרימיום פלוס שהוא חורג בהרבה מהתקציב שלי, מה שאמרת לגבי משקל הרכב בדור השלישי הוא מוזר בהתחשב בזה שמאזדה גילחו 100 ומשהו קילו ביחס לדור הקודם, הדור החדש אמור להיות יותר מהיר מה גם שהוא משלב גיר 6 הילוכים ולא 5 כמו בדור הקודם, אשמח לעוד חוות דעות של נוהגים במאזדה 6 2000 הדור החדש תודה

פורסם (נערך)

מצחיק מה שאתה רושם כי כאמור הדור 3 מהירה יותר במיאוץ הקלאסי ובחברה השתדלו מאוד לשמור על יחס משקל/כ"ס זהה בין הדורות.

הסיבה שאתה מרגיש שהרכב "כבד" יותר זה בגלל ההבדל בהתנהגות של הגיר.

הגיר של הדור 3 מתוכנן לחסכון בדלק ולכן יש ללחוץ יותר על הדוושה בשביל שיגיב באופן נמרץ.

אני עברתי אחרי 5 שנים עם דור ראשון לסטיישן דור שלישי ויצא לי לנסוע לא מעט בדור השני אם כי אסייג שלא החזקתי רכב כזה בבעלותי.

עריכה אחרונה על ידי redroze

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הייתה לי גם דור ראשון 5 שנים עם גיר 5 הילוכים. היא והדור השני שוקלים כמעט אותו דבר - בסביבות 1,365 קילו. הדור השלישי שוקלת 1,470. זה בדוק - ראה מפרטים המצ"ב. זה שהם גילחו 100 קילו זה נחמד לקרוא בעיתונות. בפועל אחרת, וכתוצאה הדור 3 יחס כ"ס/משקל פחות טוב משני הדורות הראשונים. בתאוצה הקלאסית 0-100 שלושת הדורות כמעט זהים. בפועל - הדור הראשון היא הכי נמרצת מהשלוש, כנראה עניין של כיול לחיסכון ויחסי העברה, והיא היחידה שאני גם יכול להגיד עליה "Zoom-Zoom". אני חושב שמזדה יצרו בדור השלישי מכונית גדולה מדי. אגב הסטיישן קצרה מהסדאן בכ 7 ס"מ וגם בבסיס גלגלים. אם כבר לקנות דור שלישי 2.0 - רק סטיישן. ועדיף ה 2.5.

Mazda6_specs2013 2014.pdf

Mazda6_specs 2012.pdf

פורסם

שכחת לציין שהוסיפו לדור 3 גם 10 כ"ס.

לכן היחס כ"ס/משקל נשאר כמעט זהה.

לפותח השרשור, כפי שרשמתי לך יש לי ניסיון עם דור 3. אני חושב שכדאי לך לעשות סיבוב ולהחליט אם הרכב מספק אותך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

היה לי רכב חליפי מאזדה 6 שנת 2014 סטיישן לכחודש. התאכזבתי מהביצועים שלו. המנוע כמו במאזדה 3, אולם התגובות הרבה יותר כבדות. כמובן משקל אבל לדעתי גם כיול שונה. שבדקתי במפרט 0 ל100 קמש ראיתי שזה 10.6 שניות לעומת המאזדה 3 שזה 9 שניות. זה פחות או יותר תאם את ההרגשה שלי. הרכב לא עגלה, אבל גם לא זריז כמו שציפיתי.

• תוכן חדש...