Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחרונה אבחנתי נזילה של שמן גיר אוטומטי(אדום), כל יום שלולית קטנה, לפני כשבוע הרמתי את הרכב על גק וראיתי שיש נזילה מהאטם של האגן שמן גיר, קניתי אטם אגן שמן מקורי בסובארו (שחיטה במחיר),ובאותה הזדמנות גם קניתי פילטר מחנות חלפים, חזרתי הבייתה , החלפתי גם פילטר גיר אוטומטי וגם אטם אגן שמן וכמובן גם את השמן, באותה הזדמנות אני חייב לציין,קניתי שמן גיר של אגיפ,דקסרון 3, מאוטו דיפו במבצע, שמן מעולה!!! מומלץ ביותר, לאור נסיונות שהיו לי עם שמנים קודמים של פז וכו....שאגב, הם היו באותו מחיר, אין בכלל מה להשוות.

לאחר כמה ימים שמתי לב שוב לנזילה, הרמתי את הרכב שוב פעם על גיק, וראיתי שיש באמת נזילה אך אי אפשר לדעת מאיפה, המוזר הוא שיש נזילה רק לאחר נסיעה,אם האוטו עומד כמה ימים אז אין נזילה, מה זה יכול להיות?

אוסיף ואומר שניקתי את כל האיזור טוב טוב ועדיין אני לא יכול לאבחן את הנזילה ,יכול להיות שהיוניט וואקום נוזל? למרות שהרכב מעביר הילוכים בסדר ונוסע מצויין?

יכול להיות מהיחידה החשמלית שיש שם?

כי תכלס מלמטה כאילו האיזור כולו מזיע.

במוסך נאמר לי שזה יכול להיות מאחד היוניטים,או משהו אחר, צריך להחליף דבר דבר ולבדוק....נו באמת, מה אני אתחיל להחליף עכשיו סתאם חלקים למרות שהם עובדים בסדר, מה אני בנק?

ובאותה הזדמנות רציתי לשאול: האם ישנו איזה חומר שמוסיפים לשמן גיר שיכול לעזור במניעת נזילות?

לגבי השמן - כשהחלפתי שמן רוקנתי את הישן והוספתי בסוף סה"כ 3 ליטר בדיוק.

אודה לכולם על כל השערה\סברה שתוכל לעזור לי ,ועדיף מבעלי ניסיון בנושא.

יום טוב לכולם.

פורסם
שלום לכולם

לאחרונה אבחנתי נזילה של שמן גיר אוטומטי(אדום), כל יום שלולית קטנה, לפני כשבוע הרמתי את הרכב על גק וראיתי שיש נזילה מהאטם של האגן שמן גיר, קניתי אטם אגן שמן מקורי בסובארו (שחיטה במחיר),ובאותה הזדמנות גם קניתי פילטר מחנות חלפים, חזרתי הבייתה , החלפתי גם פילטר גיר אוטומטי וגם אטם אגן שמן וכמובן גם את השמן, באותה הזדמנות אני חייב לציין,קניתי שמן גיר של אגיפ,דקסרון 3, מאוטו דיפו במבצע, שמן מעולה!!! מומלץ ביותר, לאור נסיונות שהיו לי עם שמנים קודמים של פז וכו....שאגב, הם היו באותו מחיר, אין בכלל מה להשוות.

לאחר כמה ימים שמתי לב שוב לנזילה, הרמתי את הרכב שוב פעם על גיק, וראיתי שיש באמת נזילה אך אי אפשר לדעת מאיפה, המוזר הוא שיש נזילה רק לאחר נסיעה,אם האוטו עומד כמה ימים אז אין נזילה, מה זה יכול להיות?

אוסיף ואומר שניקתי את כל האיזור טוב טוב ועדיין אני לא יכול לאבחן את הנזילה ,יכול להיות שהיוניט וואקום נוזל? למרות שהרכב מעביר הילוכים בסדר ונוסע מצויין?

יכול להיות מהיחידה החשמלית שיש שם?

כי תכלס מלמטה כאילו האיזור כולו מזיע.

במוסך נאמר לי שזה יכול להיות מאחד היוניטים,או משהו אחר, צריך להחליף דבר דבר ולבדוק....נו באמת, מה אני אתחיל להחליף עכשיו סתאם חלקים למרות שהם עובדים בסדר, מה אני בנק?

ובאותה הזדמנות רציתי לשאול: האם ישנו איזה חומר שמוסיפים לשמן גיר שיכול לעזור במניעת נזילות?

לגבי השמן - כשהחלפתי שמן רוקנתי את הישן והוספתי בסוף סה"כ 3 ליטר בדיוק.

אודה לכולם על כל השערה\סברה שתוכל לעזור לי ,ועדיף מבעלי ניסיון בנושא.

יום טוב לכולם.

בצע שטיפה עם מים וסבון לתחתית אגן השמן של הגיר וכל הסביבה, שטוף היטב במים - צא לנסיעה ואז בדוק שנית מהיכן יש נזילת שמן.

כמה עלה לך האטם לאגן השמן ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אצלי הייתה נזילה ממחזיר שמן של הציריה. במוסך איתרו את הבעיה תוך מספר דקות, אז אם במוסך אמרו לך שצריך להתחיל לנחש, אז כנראה שזה לא זה, אבל אולי שווה לקפוץ לעוד מוסך.

פורסם
אצלי הייתה נזילה ממחזיר שמן של הציריה. במוסך איתרו את הבעיה תוך מספר דקות, אז אם במוסך אמרו לך שצריך להתחיל לנחש, אז כנראה שזה לא זה, אבל אולי שווה לקפוץ לעוד מוסך.

הציריות בסובארו מחוברות לדיפרנציאל שמקבל סיכה ע"י שמן גיר רגיל... לא מדובר על מחזירי שמן של הציריות מאחר והשואל ציין שמדובר בשמן א-ד-ו-ם (שמן גיר אוטומטי)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מניסיון אטם שעם תחליפי לא שווה כלום ומתפורר תוך שבוע

אטם אורגינאלי לאגן השמן יש שני סוגים:

1 . עולה 100 ש"ח

2.עולה 170 ש"ח

בהתחלה לקחתי את הזול כמובן ולפי חוק מרפי......חזרתי והוספתי 70 ש"ח

פשוט שחיטה.

פורסם

שלום.

לוקום קוראים דמודולטור ואים הוא לקוי השמן היה מגיע לסעפת היניקה ויוצע עשן מחיפה עד ירושלים

מהאגזוז כך שזה לא מיזה.

האפשרות הנוספת יתכן נזילה ביין בית הדיפרנציל לגיר ואז זה מטעה וקשה כצת לאבחן כי זה ניראה כמו נזילה מהקרטר.

יש לנקות היטב להרים את הרכב בצורה בתוכה להכניס למהלך ולתת לרכב כאילו הוא נוסע ואז להיסתקל

בסבלנות כי צריך ליתפוס את הטיפה הראשונה מהיכן היא יוצאת .

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...