Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרנד סניק 3 - שרשור מתגלגל

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול להעיד שבגרנד ויטרה, בבלמי התוף מאחורה - רק המקורי לא מצפצף. אבל בבלמי דיסק לא שמתי לב להבדל.

בדיוק קיבלתי בלמי תוף מקוריים עבור הגרנד ואני משתוקק להחליף אותם. כמובן שהם בלי סמל סוזוקי עליהם, אלא של חברה אחרת שמייצרת עבורם.

לפני שעתיים, lanosforce כתב:

אפשר גם לקנות פילטר אוויר סיני - הוא מסנן פחות אבל עולה שליש - ולהחליף כל טיפול. 

כן אבל... אם הוא מסנן פחות טוב, אז הוא לא שמיש כמו הפילטר המקורי. ודבריך עם סתירה פנימית. אם הוא מסנן פחות, הוא מתלכלך פחות ואז דווקא אחרי שנה הוא יהיה יותר 'נקי' מהפילטר המקורי שיש לו רמת סינון גבוההי ותר.

• תגובות 544
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לו פחות חומר מסנן אבל הוא לא מעביר חלקיקים יותר גדולים או שהוא לא אוטם כמו שצריך. פשוט יש לו פחות שטח פנים כולל אם תפרוס אותו.

אז במקום שהוא יחזיק 40kkm, הוא יחזיק 20 במקרה הטוב.

משתמש בהם שנים בדכ כשאני מחליף, תכלס לא במצב רע

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 11 שעות, איציק נ. כתב:

אתה בחור אמיץ, אין לי מילה אחרת לתאר את זה :mm_tongue

קצת מרגיש כמו שיח של מכורים.

#רק_אומר

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, lanosforce כתב:

יש לו פחות חומר מסנן אבל הוא לא מעביר חלקיקים יותר גדולים או שהוא לא אוטם כמו שצריך. פשוט יש לו פחות שטח פנים כולל אם תפרוס אותו.

מישהו בדק את זה פעם? זה באמת ככה?

פורסם

לגבי פילטר אוויר, אני לא רואה שום סיבה לא לבצע את זה בעצמך. בייחוד שיש פה אנשים עם נטייה מכנית מסוימת שגם אם יש להם ידיים שמאליות יצליחו להחליף פילטר אוויר.

ועם קצת יותר מאמץ להחליף פילטר מזגן.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, DareDevil כתב:

לגבי פילטר אוויר, אני לא רואה שום סיבה לא לבצע את זה בעצמך. בייחוד שיש פה אנשים עם נטייה מכנית מסוימת שגם אם יש להם ידיים שמאליות יצליחו להחליף פילטר אוויר.

ועם קצת יותר מאמץ להחליף פילטר מזגן.

החלפתי פילטר מזגן 3 פעמים כבר, ופילטר אוויר פעם אחת, קל מאד לעשות את זה אצלי ברכב.

גם פילטר שמן החלפתי, שזה קצת יותר מעצבן אבל סבבה. לא נחשב קשה. אני מניח שהרבה יותר ילחיץ אותי להחליף פלאגים, אבל גם לא נראה מסובך.

אבל לא הכרתי אף אתר כמו cars245 ולכן הפילטר אוויר מעליאקספרס, הוא כן קלט אליו אבק, אני רואה עליו, השאלה אם צריך להחליף אחרי שנה או אחרי 2-3 כמו שהיצרן ממליץ

ביוטיוב כשמראים החלפה של פילטר אוויר, הוא לפחות מלוכלך פי 3 משלי. 

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם
לפני 23 דקות, DareDevil כתב:

עם קצת יותר מאמץ להחליף פילטר מזגן

ראיתי פעם ביוטיוב החלפה של פילטר מזגן בסניק, זה לא בלתי אפשרי, אבל כל מי שביצע את זה טוען שהיו מעורבות בזה הרבה קללות ואצבעות שרוטות…

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, Fazer כתב:

ראיתי פעם ביוטיוב החלפה של פילטר מזגן בסניק, זה לא בלתי אפשרי, אבל כל מי שביצע את זה טוען שהיו מעורבות בזה הרבה קללות ואצבעות שרוטות…

וואי גם אצלי יש קטע מעצבן פגו 208 2014

מומלץ לעבוד עם כפפות ניטריל חזקות 

עולה כ 10$ ל 50 בעליאקספרס

חזקות בהרבה מכפפות חדפ רגילות 

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם
לפני 31 דקות, גולדן191 כתב:

אחרי 2-3 כמו שהיצרן ממליץ

לפי היצרו כאשר מדובר בפילטר OEM. אחרת אם זה הסיני להחליף כל טיפול.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 23 דקות, DareDevil כתב:

לפי היצרו כאשר מדובר בפילטר OEM. אחרת אם זה הסיני להחליף כל טיפול.

מה הסיכוי שזה מקורי? 

IMG_20251210_200510.jpg

מנוע פרינס PSA BMW הגיע מעליאקספרס הפילטר

@amosbmwהיי

יש סיכוי שזה מקורי? 

תודה

IMG_20251210_201546.jpg

פורסם

בדיוק באתי לתייג את עמוס. כי אני לא מבין בכלל בBMW ולא רוצה סתם להטעות אותך (:

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 45 דקות, Fazer כתב:

אני חשדתי בנקע באגודל כשהחלפתי פילטר בds

• מבאס 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, גולדן191 כתב:

יש סיכוי שזה מקורי?

תזמין אחד מBMW בגרמניה, תניח אותו ליד מה שהגיע מעליאקספרס. תשווה את המבנה שלהם עם זכוכית מגדלת, ואז תראה אם עשו חיקוי רק של הקופסה או שנפלו מסננים מקוריים ממשאית.

לא קניתי אף פעם את הדגם מסנן הזה, אבל מה שקצת חשוד לי כאן שכתוב made in Germany. כל המסננים המקוריים של BMW שאי פעם קניתי היו מיוצרים על ידי Mahle באוסטריה. גם הצבע הוורוד של הגומיה מוזר, באופן רגיל הוא כתום.

כשקונים חלקים סיניים מזוייפים תמיד כתוב עליהם made in Germany, למשל סמלים מקוריים באמת מיוצרים באיטליה.

ופעם אחרת קניתי ברגים מקוריים מBMW בגרמניה והיה כתוב על האריזה made in China.

מצרף לך תמונה של מסנן אמיתי מהמלאי שלי.

original_0ddf2c21-6ee9-4897-88ec-ccef7fff0960_PXL_20251210_204319755.jpg

עריכה: אני רואה שיש גם הבדלים בהולוגרמה וצורת הקוד QR.

original_16c082d1-6214-4488-8c09-c5845ab79d30_PXL_20251210_205503569.thumb.jpg.9b7be1b1220976e4c728308224f3c023.jpg

עריכה אחרונה על ידי amosbmw
  • אהבתי 2
  • מעניין 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...