Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, חבר רכש סקודה אוקטביה 2010 1800 TSI.

הרכב בימים האחרונים התחיל לרעוד קלות בעצירה ברמזור, היום הרכב רעד הרבה יותר גם בנסיעה וגם בעצירה, נדלקו נורת מנוע ונורת EPC.

ברור לי שיש צורך לחבר את מחשב הרכב לסורק, אבל אני רוצה לפחות לתת לו את כל המידע שאפשר לפני שהוא ניגש למוסך.

המשך יום נהדר,איציק.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

4fbab5b684b99a011493100c5d7180ae.jpg

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

כנראה הבעיה בסלילי הצתה (עפרונות). אל תמתין עוד הרבה זמן מכיוון שהדבר עלול להחמיר עד כדי חוסר אפשרות לנסוע.

גש למוסך רון לבדיקה זריזה.

איזה כייף לי :)

פורסם
כנראה הבעיה בסלילי הצתה (עפרונות). אל תמתין עוד הרבה זמן מכיוון שהדבר עלול להחמיר עד כדי חוסר אפשרות לנסוע.

גש למוסך רון לבדיקה זריזה.

הרכב נבדק במוסך, הוחלף כוהל הצתה בעלות של 580 ש"ח כולל עבודה.

תודה לך מרק על המענה.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

באיזה מוסך החלפת סליל הצתה ?

שים לב בחלק מהמנועים מותקנים סלילי הצתה שאורך החיים שלהם יחסית נמוך כלומר כ-40-60K ככה שלא מן הנמנע אתה עלול בקרוב להחליף עוד סליל הצתה.

במקרים כאלה אני נוהג להחליף את 4 סלילי ההצתה במקום סליל בודד.

איזה כייף לי :)

פורסם
באיזה מוסך החלפת סליל הצתה ?

שים לב בחלק מהמנועים מותקנים סלילי הצתה שאורך החיים שלהם יחסית נמוך כלומר כ-40-60K ככה שלא מן הנמנע אתה עלול בקרוב להחליף עוד סליל הצתה.

במקרים כאלה אני נוהג להחליף את 4 סלילי ההצתה במקום סליל בודד.

אתה באמת מתכוון לזה?

ז"א אם היה הרכב שלך, היית מוציא עליו עכשיו 2,500 שקל על סלילי הצתה?

WTF

מליונר..

• תוכן חדש...