Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדלק אותו הדלק אצל כולם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

שאלתי היא, האם הדלק אותו הדלק בכל התחנות?

עשיתי חיפוש, נאמר שזה אותו הדלק, נאמר שלא, נאמר שחלק מוהלים במים, חלק שמים תוסף.

לעיתים אני מתדלקת בתחנת דלק תפוז וסדש, ואני מרגישה שאני עוברת פחות קילומטרים מאשר אני מתדלקת בדור אלון או בסונול.

סונול לדוגמא, מפרסמים שהם שמים תוסף שבעזרתו עוברים יותר קילומטרים וזה טוב למנוע.

לעומת זאת, ההפרשים לעיתים בין תחנות הדלק יכול להגיע לעד כ50 אגורות לכל ליטר.

בתחשיב של מיכל מלא זה כמה שקלים טובים, בחודש זה כבר עשרות.

אשמח לתשובה.

פורסם

הדלק בא מאותו המקום, מה שקורה במאגרי דלק בתחנות דלק זה רק בעלי התחנות או בדיקות מעבדה ידעו.

גם אני שמתי לב שהדלק בדור אלון נגמר מהר יותר מהדלק שבטן, קרה לי פעמיים באותו מסלול נסיעה, עכשיו אני מתדלק בדיסקאונט במחיר ריצפה, לא מרגיש הבדל.

פורסם

הנושא נטחן עד דק. חיפוש.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...