Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תן תקציב?

יש קליפורניה יש סוני יש קנווד יש פיונר יש מלא

לפי דעתי קליפורניה בום 4" הם זולים (וחלק אומרים שהם טובים וחלק אומרים שלא טובים, או לא איכותיים מה שייהיה)

וברוך הבא לפורום !:beerchug:

Suzuki Jimny

פורסם

יש כאלה לחבר שלי הוא מרוצה מהם

בכול מקרה אם יש לך אפשרות להוסיף עוד 100 שקל

תנסה לקנות את הסט של מאגנאט אני יודע שיש את ה 216,213 שהם 5 ורבע ו 6 וחצי אינטש

תבדוק אם יש גם 4

פורסם

אני מאמין שסט של מאגנאט יעלה 250 שקל

וזה כולל טויטרים וקרוס

למה הפיונר יתנו תמורה יותר טובה ?

( למרות שזאת דעתך ואני לא יכול להתווכח עם זה )

פורסם
הפיוניר לדעתי יתנו את התמורה הכי טובה, מחירם כ-200 ש"ח.
בוקר טוב :smile:

המחיר של הפיוניר הנ"ל נע בין 134 ש"ח כמחיר הכי נמוך ל180 כמחיר הגבוה ביותר.

או השתכוונת לדגם אחר?

הבחור רצה רמקולים בתקציב של עד 150 ש"ח ולכן הפיוניר G1010R יתנו את התמורה הטובה ביותר.

בברכה :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

אתה יכול לפתוח תרד חדש

אבל בכול מקרה בבקשה

אני מאמין שסט של מאגנאט יעלה 250 שקל

וזה כולל טויטרים וקרוס

תנסה לקנות את הסט של מאגנאט אני יודע שיש את ה 216,213 שהם 5 ורבע ו 6 וחצי אינטש

תבדוק אם יש גם 4

פורסם

מתן לא ראיתי את הסט הזה של מאגנט במידה של 4 אינץ' לכן לא הצעתי, מה גם שזה חורג ב-100 ש"ח מהתקציב שלו, ואם תקציב של 150, 100 ש"ח זה הרבה. ברור שקומפוננט מאגנט יהיה יותר טוב אבל שוב הכח עניין של תקציב, ומידה של הרמקול.

פורסם

הכי טוב שמצאתי זה רמקול של Cadence אמנם 300 ש"ח אבל השאלה היא האם הוא שווה את המכיר שלו כי לפי מה שהבנתי כל הרמקולים הקטנים לא משנה של איזה חברה הם קקה, מה אתם אומרים?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם
שום דבר לא "קקה", רמקולים קטנים הם לא "קקה".

אולי לא קקה במלוא מובן המילה, בכל זאת הם עדיפים על המקוריים שיושבים באוטו, אבל רמקולים של 4 אינץ ממש לא יתנו שינוי משמעותי, ולדעתי אין כל צורך להשקיע ברמקול 4"...מנסיון.

כמה הוא כבר יכול להוציא 20 RMS ?! נו באמת, חבל על הכסף לפי דעתי.

עדיף לחסוך קצת ולהביא איזה קומפוננט טוב במידה הזאת...יעלה יותר אבל לפחות יתן תמורה הולמת ויביא לשינוי לטובה בסאונד בתוך הרכב..דבר שרמקול 4" רגיל ממש לא יעשה.

בכל מקרה זוהי דעתי..תסכימו איתה או לא..בכל מקרה רמקול 4" הוא באמת קקה :-) .

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

• תוכן חדש...