Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת עדיף קומפוננט, בכלל עדיף אחד שיעלה כמה אלפים טובים.. או אולי נעשה איזה בנייה יפה ונשים 6.5 אינץ'.. למה לא? הבעיה שלבנאדם יש תקציב להוציא על הרמקולים ומה לעשות שהתקציב הוא 150 ש"ח!! אין במחיר הזז קומפוננט 4 אינץ' נורמאלי!!!

לי אישית יש מאחור רמקולים 4 אינץ' שמשלימים את הקומפוננט מקדימה, הרמקולים מחוברים כמובן ל-HU ושומעים לא רע בכלל.

פורסם

הCadence הוא 50 rms מחובד ביותר אבל עדיין זה פי 2 מהתקציב שלי והקומפוננט שמצאתי הכי זול זה ב600 של קנווד ועדיין לא נראה לי שאפילו שזה קומפוננט הוא יהיה כזה איכותי ב4".

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

להשלים סאונד מאחורה..רמקול 4" יכול לעשות את העבודה, אבל פה הבחור מדבר על רמקולים לדלתות מקדימה..מה שאומר שהסאונד יהיה פשוט לא לעניין! :|

אם אתה כבר הולך על ה4", לדעתי מתן צודק בכך שצריך לחתוך מהם את התדרים הנמוכים, הם פשוט נחנקים בתדרים אלו.

ולדעתי, עדיף לגייס עוד קצת כסף ולקנות רמקול טוב, 50 RMS נשמע לי מכובד. בכל זאת, רמקולים לא מחליפים כל יום!

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

• תוכן חדש...