Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרכים מאזדה מיאטה MX5 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שמחפש רכב משפחתי גדול, פרקטי, עם יכולת שטח ונוחות פריקה והטענה גדולה של סחורה - יתאכזב.

מי שמחפש מכונית ספורט, ואין לו את הסכום לשלם עבור הנוחות והאבזור בבוקסטר - יגלה שכמכונית ספורט היא מופלאה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מי שמחפש רכב משפחתי גדול, פרקטי, עם יכולת שטח ונוחות פריקה והטענה גדולה של סחורה - יתאכזב.

מי שמחפש רכב משפחתי גדול, פרקטי עם יכולת שטח ונוחות פריקה והטענה גדולה של סחורה לא מתעניין במיאטה מכלתכילה.

גם מי שמחפש רועה גרמני לא מתעניין במיאטה, אז אין צורך לכתוב שמיאטה לא משירה שיער ואין לה 4 רגליים, זה דיי אובווייס.

אבל עדיין זה 95% מהכתבה.

אני מרגיש שאני כבר חופר לעצמי, בקיצור, לפי דעתי הכתבה עשתה עוול לעצמה ולרכב.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
כן אם להיות איתה זה רק זיונים

אם יש לה מעלות נוספות , שוקלים גם את זה.

קח דוגמה את BB

https://www.google.co.il/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%92%27%D7%99%D7%98%20%D7%91%D7%A8%D7%93%D7%95

ישה ,

זאת כבר שייכת לפורום אספנות.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אתה מתייחס לויתורים בהקשר של שיפור בנהיגה, אני משער שיש לך מיאטה NC או קודמת.

יש כאלו שקונים את האוטו לא כמחליפה לדור קודם שאין בבעלותם, אלא כמיאטה ראשונה.

להם ההשוואה לקודמת אינה רלוונטית.

המיאטה ND מצויינת.

למה ההשוואה לא רלוונטית? גם מי שלא נהג במיאטה אף פעם לפני קניית ND מעוניין לדעת למה אין לו תא כפפות שקיים בכל רכב אחר בעולם. ההשוואה אל מול הדורות הקודמים מתבקשת, אחרת אשמח לדעת אל מול אילו רודסטרים עממיים אחרים אתה משווה אותה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

גם מי שמחפש רועה גרמני לא מתעניין במיאטה, אז אין צורך לכתוב שמיאטה לא משירה שיער ואין לה 4 רגליים, זה דיי אובווייס.

צודק :-)

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...