Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשישי האחרון הזמנתי טיסה לקפריסין שיוצאת מהארץ בשבת.

הזמנתי באתר האינטרנט של אוטויורופ ישראל רכב לשבוע.

נתתי פרטי כרטיס אשראי ונרשם שההזמנה בהמתנה. ניתן לי גם מספר אישור.

לאחר מספר שעות , ראיתי שסטטוס ההזמנה לא משתנה.

ניסיתי ליצור קשר דרך שרות לקוחות. אין עם מי לדבר...נציג וירטואלי גם לא עוזר יותר מידי..

פניתי לחברת אוטויורופ העולמית עם מספר האישור ועם פרטי ההזמנה, הם טענו שאין להם הזמנה על שמי..

לקראת הלילה הבנתי שאתקע בלי רכב לכן ביטלתי את ההזמנה באוטויורופ ישראל והזמנתי מאוטויורופ העולמית במחיר יקר יותר.

ביום א התקשר אלי נציג של אוטויורופ ישראל ושאל אם עדיין אני רוצה לשכור רכב..ברגע שניסיתי להתלונן על חוסר השרות שלהם, הוא ניתק לי .

זאת הפעם הראשונה שאני מנסה לשכור רכב דרכם..ייתכן שהחברה טובה ויכול להיות שיש כאלה שיש להם ביקורת טובה עליהם , רק שלא מובן לי מדוע חברה שלא פועלת בשבת מקבלת הזמנות באתר שלהם ביום שישי להשכרות בשבת מבלי אפשרות לעמוד בכך..

מצופה גם שבאתר הדבר יצויין בבירור...למשל : בקשות להשכרת רכב שלא בימי העבודה של המשרד יטופלו רק ביום ראשון...

פורסם

דווקא הניסיון שלי איתם (פעמיים) היה מעולה, גם בשירות לאחר ההשכרה (ביטול קנס מהחברה העולמית).

במקרים שלי הזמנתי טלפונית (וגם הוצאת אחוז הנחה נכבד), יכול להיות שהמערכת האוטומטית שלהם עובדת באמת פחות טוב (ואכן המקרה שציינת ניראה שנופל בין הכיסאות)

פורסם

כמו שאמרתי , ייתכן שהחברה אכן טובה , אבל , שרות כזה וניתוק בפרצוף במקום להתנצל מראה על התיפקוד שלהם במצבים ''בעייתיים''

• תוכן חדש...