Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אנחנו זוג הורים עם תינוק בן שנה ו7 מעונינים לטוס לכפר נופש בהולנד, נשמח לקבל המלצות על סמך חוויות אישיות.

הכיוון הוא לאוגוסט - ספטמבר לשבוע וחצי.

תודה

ליאור

פורסם (נערך)

עשיתי זאת לפני 14 שנים, עם ילדים יותר בוגרים (הצעיר היה בן 6).

שים לב לכמה דברים:

1. ההולנדים לא מבלפים. מה שכתוב בתאור הכפר והחדר הוא מה שתמצא.

2. אם אתה דובר אנגלית סבירה לא תהיה לך שום בעיה להסתדר.

3. הכפרים נמצאים במקומות יחסית נידחים תחבורתית, כלומר מצריכים שכירת רכב. הנהיגה בהולנד לא בעייתית, אבל בכל זאת מצריכה התרגלות לכמה דברים - הקפדה קיצונית על החוק עם דגש על המהירות המותרת, שיטת רמזורים שונה מאשר בארץ, וכמובן הנהיגה הצפון אירופית המקובלת. המרחקים לא גדולים מאד והכבישים מצויינים.

4. שים לב לכך שמזג האויר יכול להיות בלתי צפוי, בוקר בהיר וכעבור כמה שעות גשם זלעפות. צריך להיות מצוייד בהתאם בכל עת ולעקוב אחר התחזית.

5. אם לא מדובר בעסקה מהארץ שים לב שהכניסה והיציאה מהכפר היא במחזורים קשיחים בני שלושה, ארבעה או שבעה ימים, ובימים קבועים בשבוע. בדוק באתר מה המחזורים הרלוונטיים לגביך. כמוכן אולי כדאי להסתדר בשני כפרים, האחד שבוע והאחר שלושה ימים (או איזו קומבינציה מתאימה). כמובן להזמין טיסות בהתאם. אאל"ט מרבית הכפרים בבעלות חברה אחת (Landal-Green Parks), שבאתר שלה תוכל למצוא את המידע הרלוונטי.

6. בד"כ יש בכפרים שירותים שונים - מינימרקט, כביסה, פארקי שעשועים\מים וכו'. המינימרקט לא זול אבל זמין.

7. לא לשכוח את כל ההתארגנות הרגילה לנסיעות, כמו ביטוח, ציוד לילד, כולל מזון, לפחות ל-48 שעות וכו', על מנת שתהיה לכם נחיתה נוחה ולא תצטרכו לחפש דברים בלילה הראשון.

8. לדעתי עדיפה טיסת צהריים והגעה אחה"צ או אפילו לפנות ערב, כך הנהיגה בארץ זרה תתחיל כאשר אתה ערני. טיסת בוקר גורמת לילה לבן ועיפות, לא בדיוק מצב אופטימלי לנהיגה, בודאי לא בתנאים לא מוכרים מבחינת כבישים, מזג אויר וכללי הנהיגה. אפשרות נוספת היא טיסה עם הגעה מאוחרת, לינת לילה אחד בקרבת נמה"ת ושכירת רכב וכניסה לכפר למחרת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כנס לאתר של גרייבר ותבדוק את סנטר פארקס.

יכול להמליץ לך על שני כפרים- דה היימוף ו קאמפרוואנן.

תתרשם ותחליט.

בהצלחה

סלע

פורסם

לא הייתי שם, אבל, גילוי נאות, אני סוכן נסיעות ואני מוכר הרבה חבילות נופש למשפחות לאתר הזה.

אני מקבל פידבקים חיוביים מאוד ולכן נוח לי להמליץ על המקום.

חוזר ומדגיש-לא הייתי שם באופן אישי.

סלע

פורסם

הייתי בהיימוף עם שתי הבנות ואישתי שבוע בפסח.

היה מצוין.

שכרנו רכב ויצאנו לטיולי כוכב.

קח בחשבון שאין מזגן בבקתות ושהן די בסיסיות.

אני ממליץ בכל אופן, למרות ששבועיים נראה לי די הרבה.

10 ימים יספיקו לחלוטין

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

איני מכיר את הכפר המדובר, עם זאת אני ממליץ כי תקופה כה ארוכה תחולק בין 2-3 מוקדים, כדי שהכוכבים יהיהו ברדיוס יותר קצר. לאור המבנה המחזורי של האירוח - לפחות זה מה שזכור לי מבירורים קודמים - יתכן וממילא לא יאפשרו לך תקופה כפולה.

עוד הערה קטנה - עד כמה שאני מכיר הכפרים מאפשרים כניסה ברכב עד החדר רק ביום ההגעה וביום היציאה. בשאר הזמן הרכב חונה בחניון והכפר נקי מרכב ממונע (למעט רכבי השירות ורכבי נכים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה כפר נופש? עדיף בהרבה לקחת דירה בחווה או צימר. זה יצא לך חצי מחיר, ובנוסף לא צריך לחנות כל יום רחוק מהדירה. יש בהולנד חוות מדהימות.

• תוכן חדש...