Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עומד בפני טיפול ראשון לאוטו שלי (סונטה היבדירית), ועדיין לא מקושר עם מוסך כלשהו.

נכון שטיפול זה בפרט הינו טיפול קטן ולא מסובך, אך אני מעדיף מוסך אמין, ורמת שירות גבוהה.

ההתלבטות שלי הינה בין נירון מוטורס, כי קניתי אצלהם את הרכב, לבין מוסך כולמוביל המרכזי בחיפה כי הוא קרוב יחסית למקום עבודתי.

אשמח להמלצות, ופתוח להמלצות אחרות באזור השרון והצפון (חיפה וסביבתה)

תודה

פורסם

אספר לך חוויה מאתמול, הכנסתי את היונדאי שלי למוסך שלי, שהוא אמין עלי, שהוא מורשה משרד התחבורה וגם מורשה יבואן עבור יצרן אחר לגמרי. יש לו חלפים טובים, גם אירופאים, גם קוריאניים, יש חלקים שהוא מחזיק מקורי (פילטר שמן).

הרכב שלי לא באחריות יצרן, אבל היה לי ברור שבמוסך יבואן אקבל חדר המתנה יפה, טיפול בינוני ומטה, מחירי חלפים מנופחים למקורי וחלופי כאחד.

מצאו שהפלאגים לא היו סגורים טוב והיו עליהם מבחוץ סימני דליפה.

הפלאגים הללו הוחלפו במוסך מורשה יבואן באיזור המרכז, רוב העובדים שם צעירים.

החלפת פלאגים זה משהו בסיסי. אז השתמשו בידית מומנט לא נכונה או שסגרו ביד בצורה חלמאית. בניגוד לברגים אחרים, פלאגים זה משהו שאפשר לסגור ביד אם מדובר בבעל מקצוע אמיתי עם רגש, זה לא בורג במנוע או חלק נושא עומס גבוה.

ככה שהתוית 'מורשה יבואן' אפשר לנגב איתה מבחינתי.

פורסם

ממליץ על המוסך המרכזי בחיפה.

אני בקשר חם עם מנהל המוסך והם בהחלט רואים את טובת הלקוח ולא ממהרים לתקתק אותו.

מוסך נמדד לא רק בביצוע טיפולים שוטפים אלא כשאתה באמת צריך אותו וכשהוא לא רואה בלקוח כשיק מהלך.

לי היתה שריקה מוזרה מאזור המנוע (ספורטבק 2010) שהיה קשה לאתר והיא באה והלכה.

לקח משהו כמו 8 שעות עבודה נטו בימים שונים של ניסוי ותהיה עד שהבעיה נפתרה וסירבו לקבל תשלום עד שנהיה בטוחים שהבעיה נפתרה.

בהתחלה חשבו שהבעיה מאזור האגזוז, חיזקו אותו אך הרעש חזר למחרת

אחר כך חשבו שבעיה היא מאזור רצועת האלטרנטור. מכיוון שהיא נראתה חדשה, שינו את כיוונה והרעש נעלם לשבוע אך חזר.

אחר כך חשבו שהבעיה היא באחד הפולים של הרצועה אך לא רצו לשים פולים חדשים כי מדובר בעלות גבוהה ולכן ביקשו שאתן להם כמה ימים לנסות להשיג מפירוק.

לאחר כשבוע קיבלתי טלפון שנכנס אליהם רכב זהה לאחר טוטאלוס ושאני אבוא ונבצע החלפה. הגעתי באותו היום, עבדו שלוש שעות לערך והחליפו את כל הגלגלים של הרצועה וסירבו לקחת שקל על ההחלפה. הרעש נעלם אך חזר לאחר שבועיים.

כשהרעש חזר, חשבו שהאלטרנטור בשעת עומס גורם לרעש באזור הרצועה אך ביקשתי מהם להחליף רצועה לפני שנחליף אלטרנטור למרות שהיא נראתה חדשה לגמרי.

הוחלפה רצועה לחדשה ומאז נעלם הרעש. אמרו לי ליסוע עם הרכב ולראות אם הרעש חוזר.

כבר חודש עבר מאז והרעש לא חזר כאשר כל שבוע אני מתקשר למנהל המוסך ומבקש ממנו לשלם והוא מצידו אומר לי תמשיך ליסוע ולראות שהרעש לא חוזר.

בקיצור, הם אנשים הוגנים שלא מחפשים רק הכסף (אולי כי זה מוסך של היבואן ולא מוסך פרטי).

כששאלתי את מנהל המוסך לפשר איכות השירות אמר לי שככה השירות שלהם. הם עושים דברים רבים ללא עלות ללקוח כמו הוספת קליפסים (שבטויוטה לקחו לי 150 ש"ח על קליפסים) או החלפת נורה בחינם כשירות ללקוח.

הם אמנם יקרים קצת יותר ממוסך אחר אך השירות הוא מעל ומעבר.

• תוכן חדש...