Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיקנטו 2015 - עסקת בלון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי קיה פיקנטו 2015 ספורט ידנית.

עשיתי עסקת בלון של הפרוסה ל5 שנים ולא ל3, חלפו להן שנה וחצי.

האמת היא שאני די מרוצה מהאוטו ומשירות היבואן אבל משהו חסר לי.

אני נוסע הרבה מאד בעיר יותר מחוצה לה ויש המון עליות ולצערי הוא לא הכי סוחב.

גם מבחינת צריכת הדלק יש לי תחושה שהוא קצת מפשל וציפיתי לטוב יותר.

הוא גם לא הכי מרווח בתא הנהג - צריך להתקרב כדי שהקלאץ' יילחץ בצורה מלאה ואז הרגליים מתקרבות מאד להגה וזה לא אופטימלי. אני בסביבות המטר 85, די באסה.

אני סטודנט ויוצא לי לשלם משהו כמו 800 ש"ח בחודש.

אני מאמין שאוכל להסתדר גם עם 900-950.

רציתי לשאול: לדעתכם, ישנה עסקה טובה יותר שאני יכול לבצע במסגרת בלון עם חברה אחרת?

מה שתופס אותי יותר מכל זה 7 שנות האחריות של קיה, שאלתי היא האם זה באמת שווה את ההישארות עם הרכב.

אני גם אשמח לרכב אוטומט, מאד "חופר" לי הידני בתוך העיר.

עם צריכת הדלק אני אוכל להתמודד אני מאמין אבל אם אפשר טוב יותר אני אשמח.

חשבתי על איביזה אבל הבנתי שהביטוחים שלה בעלות מטורפת.

תודה רבה רבה לכם

פורסם

הביטוח של האיביזה יעלה לך כעוד 1500 לעומת הפיקנטו ותצטרך להשקיע עוד כסף במיגון שלא דורשים בפיקנטו.

אני עברתי מפיקנטו לאיביזה וההבדל הוא עצום מבחינת ביצועים, אבזור, איכות חומרים ועוד...

מה שכן - אם אתה נוסע הרבה בתוך העיר (תנועה איטית) ובפקקים - ממש לא ממליץ על האיביזה (אוטומט). מאד קופצנית בגלל ה DSG.

תראה... אני מבין שאם הלכת על הפיקנטו ספורט אתה מחפש רכב שגם נראה צעיר. אז האיביזה עונה לקריטריון. מנגד - שים עין על הפיג'ו 208 אולי ברמת האבזור היותר נמוכה הוא נכנס בטווח מחיר שלך. לדעתי הוא נראה קצת פחות אגרסיבי וצעיר מהאיביזה - אבל בצבע חזק הוא דווקא אוטו יפה. הוא עם גיר פלנטרי והוא ירגיש קצת פחות זריז מהאיביזה אבל ללא כל החסרונות של ה DSG ובנוסף גם אם אינני טועה - הביטוח יותר זול.

פורסם

במקומך הייתי הולך על פיג׳ו 208 אוטומטית- יש לא מאובזרת מדי ב-85 אלף ויותר מאובזרת ב-95 אש״ח.

מנוע 1.2 טורבו חזק וחסכוני, גיר אוטומט פלנטרי 6 הילוכים מתוצרת אייסין היפנית, נוחות נסיעה טובה. לדעתי נותנת חבילה די טובה.

עוד אופציה אם אתה מעוניין יותר באבזור היא שברולט ספארק המאובזרת מאוד, אבל היא רכב מיני אז לא יודע אם ההתקדמות במרווח תהייה משמעותית בשבילך. שב תבדוק.

מה התקציב?

פורסם

אם הפיקנטו עלתה לי 76000 ול5 שנים יצא לי באיזור ה800 - אני מוכן לטפס לאיזור ה900-1000.

מאד חשוב לי שלא ירגיש "כבד".

אני גר באזור חיפה, העליות של פרויד הן סיוט.

הפקקים הם לא נפוצים כי זה לא המרכז, בכל זאת.

אשקר אם אומר שהנראות של הרכב לא חשובה לי, אכן.

אני יודע שהתקציב לא בשמיים, אבל אשמח להוציא ממנו את המקסימום.

יש עוד אופציות לבדיקה חוץ מה208 והאיביזה?

פורסם

הספארק מאוד מאובזרת אבל היא מיני אז תבדוק אותה מבחינת מרווח.

עוד אופציה (אבל לדעתי פחות טובה, אבל אולי זה מה שאתה מחפש) זה להשיג עסקה טובה על קיה ריו ולהישאר בתחומי המותג, למרות שזה לא יתן לך התקדמות גדולה במיוחד.

פורסם

יש את הקליאו אבל אני יודע שלפחות בפורום פה היא פחות נפוצה :)

גם היא נראית טוב מאד לדעתי, אבל לא נסעתי עליה וגם נראה לי שהיא בטווח מחירים הגבוה יותר בשנתון חדש.

פשוט כשאני חושב על זה - השדרוג מבחינתך יהיה ממיני לסופר מיני ולמנוע טורבו עם הספק ומומנט נחמדים.

לך תעשה סיבוב על הפיג'ו ועל האיביזה (אם אתה באיזור המרכז אתה מוזמן חופשי לנסוע על שלי אגב, כי צ'מפיון קמצנים קצת בנסיעות מבחן שלהם) ותחליט מי מהן יותר עושה לך את זה.

פורסם

דעתי?

אל תחליף..למה לך עכשיו כל הריגוש הזה? יש לך כבר רכב אתה חתום עליו הלוואה ויותר מזה - הרכב אחרי הירידת ערך הגדולה שלו.

אם הרכב לא ממש סבל מטורף בשביל תיתן לו עוד שנה וחצי לפחות ושיהיה בן 3 תעשה חישוב מחדש, אולי עד אז תתקרב לסיום התואר ותתחיל לעבוד ותגלה שאתה לא צריך רכב?(עובד קרוב לבית או רכב צמוד) או יותר גרוע תגלה שאתה רוצה להצתמצם כלכלית ויקשה עליך את ההחזרי תשלומים שהרחבת.

אני מבין מאוד כחובב רכב את הרצון בשדרוג אבל במצב שלך כסטודנט הרציונל צועק להישאר עם מה שיש - סך הכל רכב לא רע.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

נוקנוק,

לצערי אני צריך רכב (גם לשמחתי, חוץ מהקטע של ההוצאות D: ).

אני גר בחיפה והוריי בעיר אחרת והתחבורה הציבורית לא אידיאלית..

עיקר הסבל הוא בעניין ההילוכים, הכח והצפיפות, באמת שעשיתי טעות.

ההלוואה לצערי לא תיגמר ב3 וחצי השנים הקרובות כי נשארת יתרה, אז החישוב שלי זה אם כבר אז כבר.

ולהתחיל את כל המעגל מחדש זה מבאס, אין ספק

פורסם

דווקא חיפה עם רכב ידני זה לא נורא.

נכון, יש עליות, אבל אין פקקים. יחסית.

הפיקנטו שלך לא כך כך חלשה. הרכב ידני, פשוט תוריד הילוך...:wink:

אני הייתי נשאר איתה. אם כי חייב להודות שהיא בחירה מוזרה מלכתחילה.

אל תשכח שהתענוג יעלה לך עשרות אלפי שקלים, בהפסד, כי עיקר ההפסד על השנה שנתיים הראשונות.

מה גם שכתבת שתפס אותך ענין 7 השנים אחריות, אז למה לא לנצל אותם.

אגב, בחישוב זריז יתרת החוב שלך היא כ - 60,000 שקל.

בכמה תמכור את הפיקנטו? 50? תקנה איביזה בבלון - 85?

ברוך הבא לאיזור 100K חוב, ועוד בקושי התחלת את החיים...

• תוכן חדש...