Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא מדוייק, כל רכב בארץ חייב להגיע עם אחריות מינימום לשנתיים.

במהלך השנתיים אין הגבלת ק"מ. אם עשית 130 אלף בשנה וחצי, יש לך עדיין אחריות עד שנתיים על הכביש.

מעל שנתיים יבואן יכול להגביל ק"מ.

פורסם
זה לא מדוייק, כל רכב בארץ חייב להגיע עם אחריות מינימום לשנתיים.

במהלך השנתיים אין הגבלת ק"מ. אם עשית 130 אלף בשנה וחצי, יש לך עדיין אחריות עד שנתיים על הכביש.

מעל שנתיים יבואן יכול להגביל ק"מ.

זה נכון אבל כאן זה לא המקרה הרכב שנת 2013.

פורסם

אייל, הגיר שהורכב הורכב כיחידה אחת מפירוק, על כל מרכיביו, חוץ מהמחשב גיר שהוא חדש חדש.

אני מאמין כי הם בדקו את הממסרה לפני ההתקנה, ותיאמו אותה מול המחשב.

ואם בחודש הקרוב הכל יהיה תקין - נראה כי ההשתלה עברה בהצלחה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אליהו, זה לא שירשור כיבוד אחריות מקרסו.

לגבי החוטים, לקחתי את הרכב בשעה 9 בלילה, ואמרתי לנציג שירות שיבדקו טוב טוב את הרכב, למה הנסיעה הכי קצרה שלי היא בערך 150 קילומטר, ולא בא לי להתקע שוב, בגלל שהיה לילה לא ראיתי את כל הפאקים הקטנים האלה.

וגם לא הייתי מכניס להם שוב את הרכב, כדי לא להיות הלקוח הנודניק והמעצבן הזה שעל כל קליפס עושה ברדק.

אלעד, עברתי 17 אלף קילומטר ב3 חודשים מאז שהרכב אצלי. לגבי אחריות של המגרש אני לא זוכר לגבי קילומטר.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

כל אחד בוחר לקחת מהשרשור משהו הביתה.

דעתי האישית שהנה, סוף סוף חברה מכובדת שמכבדת אחריות ללא ויכוח (מחליפה מכלול שלם)

אתה בחרת לקחת את עניין הפיניש הלקוי, ובצדק אך מול "כיבוד האחריות" זה מתגמד.

ועוד כמה בשרשור נעקצו במילים שלא באשמתם וחבל, תסע ותהנה ותדווח, זה באמת יפה ומעניין אבל אל תרד על אנשים סתם ככה, למרות שזה רק מקלדת.

פורסם

אליהו, צודק, טעות, מצטער, בוא נסכם את זה כיום לא טוב חחח.

לעניין כיבוד האחריות, זה לא מתגמד כי זה אחריות! הם לא צריכים לקבל מדליה על זה שהם תיקנו את האוטו.

דרך אגב, ראיתי את הכרטיס של הרכב, אומדן הנזק עומד על 18 אלף שקל... כנראה חשבון מנופח או משהו בסגנון...

רון

פורסם

בדרך כלל נותנים 20,000 ק"מ או שנה כשרוכשים מטריידאין של יבואן (מניסיון עם לובינסקי).

יצא לטובתך - בעוד חודש יש סיכוי שלא היו כל כך נחמנים ומחליפים חלקים על חשבונם.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אלעד, עברתי 17 אלף קילומטר ב3 חודשים מאז שהרכב אצלי. לגבי אחריות של המגרש אני לא זוכר לגבי קילומטר.

עכשיו יודעים מי מזהם אויר בארץ :wink:.

רכב של אישתי לא עושה את זה ב3 שנים..

פורסם
עכשיו יודעים מי מזהם אויר בארץ :wink:.

רכב של אישתי לא עושה את זה ב3 שנים..

וזה עוד אחרי שנרגעתי קצת... ונסעתי עם רכב של חבר עוד 1000 קילומטר בשבוע הזה שהרכב לא היה אצלי(:

רון

פורסם

לעניין כיבוד האחריות, זה לא מתגמד כי זה אחריות! הם לא צריכים לקבל מדליה על זה שהם תיקנו את האוטו.

דרך אגב, ראיתי את הכרטיס של הרכב, אומדן הנזק עומד על 18 אלף שקל... כנראה חשבון מנופח או משהו בסגנון...

זה מראה שלפעמים בניגוד לדעה הרווחת, רכישה מחברות הליסינג יוצא לעתים די משתלמת, גם תשלומים נוחים, שזה למעשה הנחה לכל דבר וגם אחריות שלקוח פרטי לא יכול לתת ושווה לעיתים כסף רב

פורסם

קלאצ'ים / מצמדים, הם חלקים מתבלים.

אין עליהם אחריות. ככל הנראה הייתה בעיה בגיר.

אחרת אני לא רואה שוב סיבה שבעולם להחליף גיר וגם מחשב חדש!

פורסם

הטיעון הזה תופס רק לתיבת הילוכים ידנית. בגיר אוטומטי / רובוטי לנהג אין שליטה על תפעול התיבה ולכן זהו אינו בלאי שבאחריות הנהג.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בגר רובוטי לנהג כן יש שליטה מסויימת על המצמדים ואפשר לשחוק אותם דיי מהר, אם חושבים שמדובר בגיר אוטומטי עם ממיר ומחזיקים את הרכב במצב של "חצי קלאץ'" (זחילה).

• תוכן חדש...