Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאשלות שקשורות לרכבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי קטע דומה למה שקרא לך. אבל לא פאשל.

שבועה שעבר אני ואבה שלי נסוענו למגה ספורט קנינו איזשהו מכשיר כושר לבית... באנו אם שתי מכוניות אני אל הפיז'ו ואבה אל הפיאט (לא סמתי לב איפה הוא החנה אותה). בחנות אמרו לנו לבוא מאחורה עם הרכבים כדי לא לסחוב הרבה... טוב אבה אל הפיז'ו ואני אל הפיאט. יוצאים מהחנות אני רץ לפיאט מכניס תמפתח, מסובב, פותח ת'דלת, מתישב ואז אני מתחיל להבחין באביזרים שלא ראיתי אף פעם בפיאט שלי: רדיו דיסק, מושבים צבע אחר, נירות טואלת, צעצוים של תינוקות... פתאום נשמעת צעקה של אבי: "מה ת'עושה האוטו שם בכלל" והוא מצביעה אל הפיאט שלי ואז אני קולט שזה לא הרכב שלי. מבחוץ הוא ניראה בול אותו הדבר. איזה פוקס זה היה עם המפתח של הפיאט שלי פתחתי פיאט של מישהו אחר.

פיאג'ו טייפון ז"ל

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היה לי קטע דומה למה שקרא לך. אבל לא פאשל.

שבועה שעבר אני ואבה שלי נסוענו למגה ספורט קנינו איזשהו מכשיר כושר לבית... באנו אם שתי מכוניות אני אל הפיז'ו ואבה אל הפיאט (לא סמתי לב איפה הוא החנה אותה). בחנות אמרו לנו לבוא מאחורה עם הרכבים כדי לא לסחוב הרבה... טוב אבה אל הפיז'ו ואני אל הפיאט. יוצאים מהחנות אני רץ לפיאט מכניס תמפתח, מסובב, פותח ת'דלת, מתישב ואז אני מתחיל להבחין באביזרים שלא ראיתי אף פעם בפיאט שלי: רדיו דיסק, מושבים צבע אחר, נירות טואלת, צעצוים של תינוקות... פתאום נשמעת צעקה של אבי: "מה ת'עושה האוטו שם בכלל" והוא מצביעה אל הפיאט שלי ואז אני קולט שזה לא הרכב שלי. מבחוץ הוא ניראה בול אותו הדבר. איזה פוקס זה היה עם המפתח של הפיאט שלי פתחתי פיאט של מישהו אחר.

חחח איזה סיפור מצחיק....

היתה לי פשלה גם כמו של TB....

זה היה אחרי מסיבת פורים בבית הספר בקיצור אבא שלי היתה שברולט קורסיקה בערך ב12 בלילה הוא בא לאסוף אותי מי בית הספר(אך הימים הטובים....) קיצר היה קור אימים בחוץ כולי רועד כמו רטט של פלאפון ואז אני קולט שברולט אותו צבע בדיוק כמו של אבי אני ניכנס לרכב ואומר סוף סוף הגעתה פיתאום אני קולט שזה לא הוא אילה איזה רוסי עצבני לא יודע אך זרקתי את עצמי מהרכב חי חי......

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם

פאדיחה שקרתה לי בקיץ 2004 , ביקשתי מחבר שלי סיבוב קטן על המיצובישי לאנסר 92 שלו .

הוא ישב לידי ונסענו קצת במושבה , רחוב צר , הונדה שחורה עם "שיפורי ערסים" מתקרבת , אני אומר לעצמי טוב נו יש קצת מקום , פתאום פאף המראה השמאלית חוטפת שטוזה ומתקפלת , הערסון עוצר את האוטו , אני ממשיך לנהוג רגיל במין פרצוף כזה של , אהה לא קרה כלום אחי בוא נמשיך .

אוי רק אלוהים יודע כמה התפדחתי , מאז הבטחתי שאני יותר לא לוקח סיבובים על מכוניות של חברים .

ואני לא עומד בהבטחה . :-)

ים long time no

פורסם
פאדיחה שקרתה לי בקיץ 2004 , ביקשתי מחבר שלי סיבוב קטן על המיצובישי לאנסר 92 שלו .

הוא ישב לידי ונסענו קצת במושבה , רחוב צר , הונדה שחורה עם "שיפורי ערסים" מתקרבת , אני אומר לעצמי טוב נו יש קצת מקום , פתאום פאף המראה השמאלית חוטפת שטוזה ומתקפלת , הערסון עוצר את האוטו , אני ממשיך לנהוג רגיל במין פרצוף כזה של , אהה לא קרה כלום אחי בוא נמשיך .

אוי רק אלוהים יודע כמה התפדחתי , מאז הבטחתי שאני יותר לא לוקח סיבובים על מכוניות של חברים .

ואני לא עומד בהבטחה . :-)

לא הבנתי היא עמדה בחניה או נסע? עם כן למה הוא לא עצר או משהו כזה. הורדתה לו מראה והוא לא סם לב?

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם

אתמול (שישי) בערב..

קבענו להפגש כמה חברים בכיכר מילאנו בת"א..

אני מגיע עם עוד 3 חברים ברכב, ורואים פז'ו 206 כמו של חבר חונה בצד עם וינקרים מחכה..

חבר שלי שואל אם זה החבר שקבענו איתו.. ואני, שעסוק בשיחה עם חבר אחר סתם אומר כן..

חבר שלי רץ לאוטו, מגיע מאחורה - פותח את הדלת ומפחיד את היושב בכיסא הנהג.

הבןאדם שיושב שם צועק "לא לא.. אני קשור. לא זה אוטו חדש לא!"..

הוא מסתכל על מי שפתח את הדלת ורואה שזה חבר שלי :)

מסתבר שכנראה זה כן היה הוא.. ואז אנחנו מפתחים את האשליה של מה היה קורה אם זה לא היה הוא :lol:

כל הצחוקים של הערב התבססו על האירוע :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

טוב, אז עכשיו תורי.

מי שמכיר בית חולים ברזילי, חניה חדשה , מאחורה כניסה חדשה וכו.

פשוט לא מסובך

נכנסתי

החנתי תאוטו

הלכתי למיון.

אחרי שעה , חזרתי אמרתי איפו האוטו איפו האוטו המ...

ראיתי תאוטו, קסארה לבנה, 99 , בקיצר האוטו שלי. נו כמה קסארות לבנות כבר יש באותה חניה.

הלכתי לאוטו - כל הצד מעוך, סריטות, ואפילו הכנף (והאוטו שלי ממש נקי ובתול מקדימה!! ומצג הנהג , שהוא כביכול נפגע), אין מספר על השמשה, אין כלום - ולאוטו שלי יש רק צד ג.

התחלתי לדפוק תראש בדלת ואני לא צוחק!!

אמרתי טוב, נו אין מה לעשות משמים. הכנסתי מפתח , לא מסתובב, הכנסתי מפתח יותר חזק, לא מסתובב. שמתי לב שהמנעול גם נדפק מהמכה אני מסתכל על הרכב קצת לראות מה עוד נדפק, ואז חטפתי תשוק של החיים שלי, אמרתי רגע. ממתי יש לי מדבקה NO FEAR על הרכב? אני בחיים שלי לא ישים שטיות כאלה באוטו!! אנשים מסתכלים וזה, הורדתי תראש, חיפשתי את הרכב שעה - עד שמצאתי. נכנסתי לרכב, ונשמתי נשימה ארוכה. משהו בסגנון של "תודה לך אלוהים!!"

פורסם

פעם לפני בערך 4 שנים,כשעוד הייתי נהג חדש וטרי,לקחתי את האוטו שאבא שלי קיבל מהעבודה.פיג'ו 405 מנוע דיזל הילוכים. קבעתי עם חברים ונסענו לחוף הפירצה בהרצליה.היה קיץ,החוף מפוצץ,ואנשים החנו את המכוניות איפה שרק אפשר.ממש חסמו את המעברים.כשבאנו ללכת הביתה,ממש הייתי צריך לנווט בין המכוניות לאט לאט כדי לצאת,עד כשקיבלתי קריזה (קיץ חם) ונתתי פול גז ונסעתי במעבר הצר במהירות של לפחות 50 קמ"ש.אחרי כמה שניות פתאום אנחנו שומעים בום בום בום בום בום בום בום בום.....

מסתבר שהורדתי לפחות 6 מראות צד של מכוניות שחנו בצדדים. עוד סיבה לברוח משם עוד יותר מהר!

פורסם

לפני שקיבלתי את הרשיון נסעתי עם אחי לחוף דלילה באשקלון

ומי שמכיר את המקום יש שם חניה של חול אז אחי חנה שם

ושחזרנו והתנענו את הרכב פתאום אחי שם לב שהאוטו התחפר בחול

ל"מזלנו" נהג משאית החליט לחלץ אותנו

קשרנו את הרכב שלנו למשיאית והיא התחילה לסחוב אותנו במהירות ואחי לא שלט על הרכב והמזל שזה נגמר רק בהתעקמות מאחורה בבגאז' ונזק של 2000 שקל

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אספתי בחורה באוטו החדש של ההורים (לפני כמה שנים טובות )כריזמה ירוקה ,כולי מתלהב ומבסוט.

נותן קצת גז (קצת זה קצת) משחק בהילוכים ,ודואג גם להעיר על איזה ערס "דביל לא יודע לנהוג".

כמה רגעים אח"כ אני פונה באיזה צומת ימנה ושמע מאחורה כריזמה תעצרי בצד ,בראשי עוברת המחשבה:

"שיט איזה פדיחה"

ואז עוד פעם כריזה לבנה תעצרי בצד ... אני מסתכל במראה ורואה ביני לבין הניידת עוד כריזמה...רק לבנה...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
פעם לפני בערך 4 שנים,כשעוד הייתי נהג חדש וטרי,לקחתי את האוטו שאבא שלי קיבל מהעבודה.פיג'ו 405 מנוע דיזל הילוכים. קבעתי עם חברים ונסענו לחוף הפירצה בהרצליה.היה קיץ,החוף מפוצץ,ואנשים החנו את המכוניות איפה שרק אפשר.ממש חסמו את המעברים.כשבאנו ללכת הביתה,ממש הייתי צריך לנווט בין המכוניות לאט לאט כדי לצאת,עד כשקיבלתי קריזה (קיץ חם) ונתתי פול גז ונסעתי במעבר הצר במהירות של לפחות 50 קמ"ש.אחרי כמה שניות פתאום אנחנו שומעים בום בום בום בום בום בום בום בום.....

מסתבר שהורדתי לפחות 6 מראות צד של מכוניות שחנו בצדדים. עוד סיבה לברוח משם עוד יותר מהר!

:bad-word:

אתה!! אתה חייב לי מראה פרחח!

סתם.. :roll:

hope for the best, expect the worse.

פורסם
לא הבנתי היא עמדה בחניה או נסע? עם כן למה הוא לא עצר או משהו כזה. הורדתה לו מראה והוא לא סם לב?
לא קרה כלום שתי המראות בשני הרכבים חטפו מכה קטנה אחת מהשניה , סטירה כזאת , אני עצרתי , הוא עצר , אני נסעתי , הוא נסע .

מזל שזה נגמר ככה כי היתי קרוב 15 סנטימטר מפאדיחה של החיים .

ים long time no

פורסם

פאשלה מהשטח !!!

שקניתי לאישתי את הלנדקרוזר שלה שנת 99 חדש מהחנות החלטתי לרדת איתו לים.לקחתי את האופנוע ים חיברתי את העלגה ונסענו.אני מתלהב מהג'יפ.הגעתי לחוף.צריך לעבור איזה קטע של חול ממש ממש אבל אני מתכוון ממש טובעני.זו הייתה הפעם הראשונה שלי בשטח אם הלנדקרוזר.שילבתי 4x4 hi והתחלתי לנסוע.עברתי את החול בלי בעיה.אני ממש התלהבתי מהביצועים של האוטו.התמקמתי בחוף.לאחר איזה שעה מגיע חבר שלי הוא הביא אוכל ועוד כמה דברים.הוא לא רצה לסחוב הכל אז הוא ביקש שאני יבוא אם האוטו.שוב עברתי את החול הטובעני לקחתי אותו וחזרתי בלי בעיה.ישבנו בחוף איזה 3 וחצי שעות.בזמן הזה חילצתי 4 ג'יפים.הראשון היה הונדה crv (הג'יפ של הונדה) הוא שקע לקראת סוף הקטע הטובעני אז חילצתי אותו בלי בעיה.השני היה איסוזו איפון ישן גם אותו חילצתי בלי בעיה.ואז חילצתי rav 4 וsanta fe גם ללא בעיה רצינית.לאחר כל זה אני מתקפל מחבר את האופנוע ומתחיל לנסוע לכיוון היציאה.באמצא הדרך אני שוקע (כמעט כל הצמיג היה שקוע בחול).אני וחבר שלי חופרים דוחפים מוציאים את הנשמה וכלום.אני נשארתי אחרון.כולם עזבו.אחרי איזה שעה וחצי אמרתי זהו אבוד.נכנסתי לאוטו והספר הוראות של האוטו היה על הכיסא.התחלתי לדפדף וראיתי פרק על המערכת 4x4 התחלתי לקרוא.ומה ראיתי?.לא שילבתי בכלל את ה 4x4.בגלל זה נתקעתי.חילצתי את כולם נכנסתי יצאתי על 2x4!!!!!!!!שילבתי 4x4 כמו שצריך והוא שלף את עצמו ויצאנו משם בקלות.הרגשתי כמו אידיוט שעה וחצי אני קורע את התחת על כלום.וחבר שלי רצה להרוג אותי :-) .זו הפאשלה שלי

פורסם

טוב אז לי יש שני סיפורים קצת קצרים ושנויים במחלוקת ממה שהיה כאן,שניהם התרחשו עם המאזדה 626 המקרטעת והישנה שלנו.[לשמחתי יש לנו גולף חדשה(:]

1.נשפך חמין במאזדה,סירחון לחודשיים וכתם ענק:lol:

2.במהלך נסיעה התברר שהדלת שלי הייתה פתוחה,פתחתי אותה וניסיתי לסגור ואז כל החלק הפנימי של הדלת[הפלסטיק]התנתק מהדלת[וכל זה שהיא פתוחה ובאמצע נסיעה]:lol:

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

הפאשלות שלי:

לפני שנה וחצי, חופש סוכות, גיל 18, אני ועוד חבר שוכרים רכב, יורדים לאילת קורעים את החופש, הרכב היה סיטרואן סאקסו 1124, ידנית, שנת 2001, מושכרת לשבוע, מגבלת ק"מ של 1750...

טוב, ביום הראשון, סתם נפגשנו עם חברים בספורטק, לקראת הערב, חזרנו הביתה, ארגנו את התיקים, הלכנו לישון, קמנו בשעה 2 וחצי, קפה, ויאאלה החוצה, בשעה 6 וחצי היינו באילת כבר, זה אחרי שאנחנו נוסעים כל הדרך מחולון במהירויות חוקיות...

טוב, חרשנו את כל אילת על הבוקר, בסוף החלטנו לישון במלון "פטרה", הכל סבבה טוב יפה...

בערב הראשון באילת, התחלנו אותו בישיבה במהאל של יוסף, על נרגילה ולבנה...

בערב השני, גם כן ככה, רק שבדרך למאהל (מי שלא מכיר את זה, הדרך לטאבה), היה בור בצד ימין של הכביש, אני נוסע לי ככה 80 בערך, מדברים וזה, לפתע לא שמתי לב שאני יותר מידי בימין הדרך, נכנסתי בבור, יצאתי עם גאנט קדמי עקום + פאנצ'ר, וטאסות בצד ימין של הרכב חסרות, אני אומר לעצמי, לא נורא, זה לא הפנצ'ר הראשון שאני מחליף, וחוזר לרכב:

"יאאלה רועי, החוצה, יש לנו פנצ'ר לסדר", טוב, יש נסיון עם צרפתיות, אני מתחיל להוריד גלגל מהכלוב, זורק לחבר שלי את המפתח גלגלים, "יאאלה, תתחיל לפתוח", בנתיים ממקם את המגבה...

ואז חבר שלי בא לי ביציאה: "זה לא נפתח", אני כמובן תוקף "זוז זוז טמבל, בוא תלמד קצת", טוב, לוקח את המפתח, מנסה לפתוח, כלום, לוקח סתם צינור לתת אולי קונטרה, כלום...

בנתיים, החליט לרדת גשם, באילת, דווקא כשאני מנסה להחליף פנצ'ר, ואז עברנו לשיטות הלא חכמות בעליל, אותם השיטות של העצלנים ושאר אלו שלא יודעים לפתוח בורג:

חבר שלי, איש לא מבוטל בגודלו, דורך על המפתח לאחר שמיקמתי אותו בצורה טובה, דורך שוב, וכלום, דורך פעם שלישית, מקבל עצבים כבר, ומחליט על סגנון חדש: קפץ על המפתח, טוב, בשלב הזה כבר אין מפתח גלגלים תקין, אורזים הכל, מתחילים לנסוע עם הפנצ'ר חזרה למלון (פטרה כאמור בהתחלה, מרחק של 9 ק"מ עד כמה שזכור לי), נוסעים, בדרך עצרנו את האדם היחיד שראינו בנסיון לעזרה, לא מוצלח, ממשיכים... אני נוהג, לאט כמה שאפשר, וחבר שלי מחוץ לחלון משגיח שהג'אנט לא מתחמם יותר מידי, הגענו לנמל, נתנו לרכב לנוח טיפה, וחיפשנו אולי אנשים שיצאו מהקאזינו שיעזרו, כלום... המשכנו למלון, הגענו, חניתי את הרכב בדיוק מול התקרייה, קמתי בבוקר, הנזק הסתכם בג'אנט שעבר ישור + צמיג אחר - 50 ש"ח...

מיותר לציין שהכיון פרונט נדפק מהמכה, ושהרכב עבר סה"כ 1742 ק"מ באותו שבוע, יותר ממחצית הק"מ היו בהתעללות אינטנסיבית.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

פאשלה טריה טריה, ממש מהיום!

לפני כחודש, חיברתי מערכת +4 רמקולים זמניים ברכב. כחלק מההחלפה, הוחלפו גם כל הכבלים של הרמקולים ברכב, כיוון שהישנים היו במצב עגום.

אני וחבר מכינים את כל מה שצריך לעבודה, ואז החבר שולף גליל של כבל בעובי מספק שהוא מצא במחסן (ממש מחסן מציאות!), הכל נראה טוב ויפה, מעבירים כבלים ,ומתחילים בחיבורים. משום מה היה מספר מצומצם של חוטים בכבל, מה גם טוב חשבנו לעצמו.

ההרכבה עברה מהצלחה והכל עבד טוב מהמצופה.

נהנתי מכל הרכיבים הזמניים לכחודש ימים עד שהגיעו ארבעת הרמקולים החדשים : ), עמלתי, ועבדתי בשביל להשיג את התוצאה הטובה, ומשום מה שמעו רק ברמקול אחד, מוזר.

מתחילים לבדוק מה הבעיה, אולי בחיבורים? אולי אחד הכבלים הנחמדים שבק חיים?

בודקים, ובודקים וכלום,מוזר, מאוד מוזר....

ואז ככה פתאום הגיעה ההארה, אלו בכלל לא כבלים למערכת שמע! אלו חבלי כביסה!!!

כן אתם שומעים טוב חבלי כביסה!!

הרכנו ראשים בבושה, ומיד וללא שום מילה העפנו את הזוועה מהרכב.

:oops:

• תוכן חדש...