Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאשלות שקשורות לרכבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשרשור המשעשע - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=403

חשבתי שזה יהיה נחמד אם כל אחד ירשום על כמה מקרים לא נעימים/פאשלות שקרו לו.

אני אתחיל עם אחד -

באחת הנסיעות הראשונות שלי הייתי צריך לתדלק, מיותר לציין שעד אז מעולם לא תדלקתי בעצמי...

במיכל הדלק היו בעיקר אדים כשהגעתי למשאבה, העברתי כרטיס אשראי, שלפתי את הפיה ותדלקתי.

הרכב הינו טנדר מזדה דיזל עם מיכל של 70 ליטרים.

בסיום התדלוק משהו נראה לי מוזר בקבלה, למה לעזאזל רשום "סופר 98" עליה? מה, דור כאלה מפגרים והם מפרסמים את כל סוגי הדלקים על הקבלות???

פתאום, כמו בסרטים של קובריק המצלמה התרחקה ממני תוך ביצוע זום אין. זה נפל עלי, ניגשתי בחזרה למשאבה בשביל לראות את הפיה ממנה תידלקתי ואכן רשום מעליה בגאון "סופר 98", סופר, סולר, דומה - לא? מזל שלא התנעתי את האוטו...

דחפתי את האוטו ומיקמתי את בורג הניקוז (מזל שיש כזה בטנדר של אבא שלי...) מעל תעלת ביוב, פתחתי את בורג הניקוז וצפיתי ב70 ליטרים של בנזין אוקטן 98 נשפכים לאבדון...

הנזק? כמה מאות שקלים והמון אגו פגוע (מיותר לציין שבמשך שבועות צחקו עלי... ;))

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאוד משעשע, אני זוכר כשעבדתי כשליח פיצה, תדלקתי את הקטנוע ופתאום ראיתי את המתדלקת הנחמדה מקבלת צעקות ממישהו, ואני שומע שהיא התבלבלה בסוג הדלק.:roll:

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

סיפור משעשע באדיבות צבא ההגנה לישראל -

באחד מלילות החורף האחרונים נשארה אצלנו טיוטה היילקס, צבאית כמובן, עם ארגז גבוה. למי שמכיר, מדובר בארגז שגבוה בהרבה מגוף הטיוטה, כזה שמעניק לה אוירודינמיות של טלוויזיה, ובשילוב עם המנוע הנפלא המייצר 0 כ"ס כמעט לכל אורך סקאלת הסל"ד, מדובר ברכב נפלא.

בכל מקרה, אותה טיוטה, חבוטה להפליא, מצאה את עצמה נוסעת ברחובות תל-אביב, עם קצין במושב הנהג, שהחליט לפגוש את החברה שלו בדיזינגוף סנטר. הנהג, מבאר-שבע במוצאו, מכיר מעט את תל-אביב, אבל מכיר מספיק כדי לדעת שחניה באחד הרחובות שמקיפים את הסנטר תגרור דו"ח חניה, ומחליט להכנס לחניון של הסנטר.

כמה חבל שהוא בחר להכנס לחניון התת-קרקעי..

בבוקר, שהטיוטה חזרה לבסיס, הארגז וכל תא המטען של הרכב היו מנותקים כמעט לגמרי מהרכב. המרכב עצמו קיבל זווית רצינית, והרכב נראה כאילו מישהו ניסה לכופף אותו באמצע.

אנחנו התפקענו מצחוק.

הקצין רכב קצת פחות.

שבוע אחר כך הקצין כבר היה בכלא.

הטיוטה הנפלאה נעלמה מאז מהבסיס. קיבלנו שני מאזדות B2500 שממש נוסעות.

ושבו בנים לגבולם :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא יודע אם זה ישעשע מישהו אבל:

אני לומד נהיגה וכרגע אני בשיעור השמיני והשבוע אבא שלי נתן לי לעשות זינוק בעליה אם פיזו 306 .

הכול היה טוב עד שהייתי צריך לעשות חנייה ,באתי להסתובב וכמעט נכנסתי במדרכה בגלל שאני רגיל להגה כוח :|

כמובן שהוא היה איתי באוטו והרחוב היה לגמרי ריק!

פורסם

אני זוכר פעם אחת ליפני כמה שנים רציתי לעשות מחווה לאבא שלי ולישטוף את האוטו.

שטפתי הברקתי פוליש ווקס מה לא, קיצור האוטו היה נקי ונוצץ (כמו בסרטים, עם הניצוץ ההוא)

משום שרגש הנחמדות שלי היה נורא גדול אז. אז החלטי להתעמק קצת ניקיתי את המנוע וקצת בותך המיכסה

והינה הפאנץ' ניקיתי גם את הפלאגים ולאחר מכן ''החזרתי'' אותם למקום.

יום ראשון בבוקר אבא שלי רוצה לינסוע לעבודה, האוטו לא מניע. הוא טס הבייתה שואל מה בדיוק שטפתי באוטו, אז הלכנו ובדקנו כל מ''מ מיתחת למיכסה מנוע ליבדוק אם הוא מבצע עבודה תקינה, בסוף הגענו לפלאגים, מתברר שלא חיברתי אותם כמו שצריך.

אבל אבא שלי שיבח אותי על הניקיון שלהם ושל שאר האוטו

לאון

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

עוד סיפור באדיבות הצבא:

בצבא שירתתי בתור נהג. יום אחד חזרתי לבסיס לאחר נסיעה די ארוכה של בערך 500 ק"מ. הרכב שבו נהגתי היה טויוטה קורולה די חדשה (שכורה). הגעתי לבסיס וחניתי מאחורי סוואנה (גם היא שכורה) במקביל למדרכה תוך כדי שאני ממש נצמד לחלק האחורי של הסוואנה.

נכנסתי למשרד תליתי את המפתחות של הקורולה. הטלפון צלצל ואני עניתי. קצין הרכב ביקש שאני אסע אליו עם הסוואנה ואשאיר אותה שם לביקורת. אני הייתי כבר חסר סבלנות ואחרי יום ארוך וממש רציתי ללכת הביתה והוויכוח איתו לא עזר. לקחתי את המפתחות של הסוואנה ויצאתי החוצה בעצבים.

נכנסתי לסוואנה והנעתי. הכנסתי לרוורס ופתאום שמעתי חבטה רצינית. הסתכלתי במראה האחורית ואז ראיתי איך שהקורולה ממשיכה לנסוע אחורנית עד שהיא נעצרה.

יצאתי מהר מהסוואנה כדי לאמוד את הנזק. לסוואנה לא קרה כלום (לא היה אפילו שפשוף על הפגוש). לעומת זאת הקורולה ספגה נזק די רציני : שני פנסים שבורים, מכסה מנוע עקום,כנף עקומה וכו' (לפי חברת ההשכרה נזק של 5000 ש"ח +-).

בסוף הצלחתי לחמוק מעונש מכל הסיפור כי טענתי שחניתי את הרכב (את הקורולה ) במגרש חנייה וכאשר חזרתי לרכב מצאתי אותו במצב כזה (שזה בעצם האמת....לא כל האמת אבל האמת)

פורסם

בתקופת שירותי הצבאי הייתי הנהג הכי מצ'וקמק בצה"ל והנה לפניכם מקבץ קטן של ראיות :

Exhibit A

נסיון לתדלק פיאט פונטו עם משאבת דלק צבאית שלא נכנסת לפתח התדלוק הביא לי את הרעיון שהדרך להכניס דלק למיכל היא ע"י חיתוך בקבוק חצי ליטר של מים מינרלים שהיה זרוק על הרצפה כדי שישמש לי בתור משפך ,תוך פחות משניה התמלא המשפך החלופי הגאוני שלי והעיף לי כמויות אדירות של בנזין לתוך העיניים בצורה מדוייקת להפליא שראויה להערכה.

מיותר לציין שלא נלחצתי{ "זה שורף!!" , "אני לא רואה כלום!!!"} , בנינוחות מצאתי לי קולר ושטפתי את העיניים {מהלחץ והפזיזות דפקתי על הדרך את האף בברז} , והלכתי {טסתי} למרפאה להמשך טיפול.

Exhibit B

במשך תקופה דיי ארוכה נהגתי על טרופר בצבא ולא הייתי מודע לכך שהמדיד שבעזרתו אני בודק שמן מנוע הוא בעצם מדיד של מפלס שמן הגיר , ולאחר תרגיל דיי ארוך באזור החרמון שכלל המון עליות מאומצות ובאופן כללי שחיטה יסודית , הג'יפ שבק חיים בדרך הביתה.

Exhibit C

ברנו מגאן צבאית גיליתי לאחר שטיפה יסודית של צד אחד של הרכב בעזרת צינור , שהשארתי את החלון בצד השני פתוח.

Exhibit D

ברנו מגאן צבאית גיליתי בדרך הקשה שאסור לתת את מפתחות הרכב למי שלא מכיר את השגעונות שלו!

באמצע החורף בבסיס שכוח אל {פוראן} ברמת הגולן נתתי למישהי שרצתה להוציא את התיק שלה את מפתחות הרכב.

אחד מהשגעונות של המגאן היה שהיא היתה מחכה לרגעים הכי מצחיקים בעולם כדי לנעול את עצמה , ולאחר שהקצינה פתחה את הדלת היא השאירה את המפתחות בטעות על המושב הקדמי וסגרה את הדלת.

"למזלי" השארתי פתח קטן בחלון מבעוד מועד ואת השלוש שעות +- שלאחר מכן ביליתי ב"דייג מפתחות" באמצעות חוט של גדר ששימש לי בתור חכה , תוך כדי "החילוץ" מתחזקת אצלי את ההשערה שיש מעלי ענן קטן אפור ומעצבן שבכוונה מוריד עלי גשם והוא ממש מתעקש להדגיש לי שהוא לא מתכוון לזוז עד שאני אצליח לחלץ את המפתח.

לבסוף המפתח חולץ , הגשם נפסק , והצינון התחיל...

guilty as charged

GOT סחוג?

פורסם

שני מקרים לא נעימים...

1. השארתי את היאריס האהובה במפעל ונכנסתי פנימה.

אחרי 3 שעות אני יוצא לכיוון המראכז ופתאום אני שם לב שהכסא של ליד הנהג קצת רטוב.

בהמשך הערב התברר לי שהשארתי את הרכב כשהחלון של הנובע שליד הנהג פתוח ומכוון לצד הגשם - תוצאה :?: כסא רטוב לחלוטין ליומיים ופגישה עם בחורה חדשה שנאלצה לשבת מאחורה ...

2. נסיעה לאילת עם הפור ראנר של אמא, אני עדיין נהג מתחיל עושה את סיבובי סדום.

תוך כדי אחת הירידות החלטתי להוריד מהירות בעזרת ההילוכים. מוריד אחד, אין שום תגובה ושום האטה (מי שלא מבין במקום להוריד הילוך העברתי לניוטרל), הורדתי עוד הילוך (כן כן, רוורס :!: ) ומנגנון ההגנה של הרכב הדמים לי מנוע.

עכשיו ירידות סדום, לפני סיבוב, אין מנוע - אין מגביר בלם ...

קפצתי על הברקס בכל כוחי עד שהצלחתי לעצור בצד, בסיבוב עצמו כבר (שהיה 160 מעלות חביב).

פחד אלוהים

פורסם

היתה לי פאשלה אמיתית לפני איזה שבועים. יום שבת חורפי בחיפה: רוח, קור, הכל רטוב מהלילה...

ההורים שלי נסוע בפיז'ו ואני נישארתי עם הפיאט אונו. החלתתי לצאת לנסוע קצת בשכונה. אני יוצא נכנס לאוטו מתחיל להניעה (5 דקות זה לקח לי) עוד איזה חמש דקות אני מחמם אותו בחניה, אחרי כל זה יוצאה נוסעה 2 מטר פוגש תחברים אוצר כדי להגיד שלום כל זה (בשיא הפוזה עם כל המוזיקה, חלון פתוח, סיגריה)... ובום נכבה. היתי בטוח לע משהוא רציני, (כביש חד סטרי צר) מנסה להניעה לא מצליך, ואיזה פדיחה... בסוף החברים עזרו לי דחפו אותו לחניה בחזרה. טלפנתי לחבר שלי הוא הגעיה די מהר, פתח תמכסה מנועה הסתקל שתי דקות אחרי זה נכנס לאוטו ומהפעם הראשונה הטניעה המניאק...

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם

פאדיחה רצינית מהשבוע האחרון...

בערב מלפני כמה ימים הייתי עם חברים באיזה בית קפה וירד מבול. בדיוק כשבאנו לצאת לכיוון הבית חבר שלי התקשר אליי ואמר שהוא עוד דקה באותו הבית קפה, והוא בא לקחת אותי שניסע לאכול. אמרתי לו שאין בעיה, אני יצא החוצה כשאני אראה אותו.

הוא מתקשר כעבור דקותיים ואומר לי להיות מוכן, עוד שניה הוא מגיע... עוברות 5 שניות ואני רואה פיאט פונטו עוצרת מול הבית קפה (אני עדיין בתוך הבית קפה כי ירד מבול בחוץ...).

לחבר שלי גם יש פיאט פונטו, באותו הצבע, מאותו הדור...

איך שראיתי את הפונטו עוצרת מול הבית קפה רצתי ריצת מרתון אליה, פתחתי את הדלת האחורית (איזה מישהי חמודה ישבה בכיסא שליד הנהג, חשבתי לעצמי שאולי היא ידידה של חבר שלי) ונכנסתי לתוך האוטו. פתאום מסתובבת אליי הנהגת ואומרת לי "מה נראה לך שאתה עושה?!?!?!"

אני, בשוק טוטאלי שזה לא האוטו של חבר שלי, נקרע מצחוק ולא מצליח להסביר לה למה התפרצתי אליה לאוטו, ממלמל כמה מילים ויוצא החוצה... לגשם שוב. עוברת דקה וחבר שלי באמת הגיע.

כשיצאתי לגשם אז מן הסתם חזרתי לבית קפה כדיי לחכות לו שם. מתברר שהיו שם 2 בחורים שראו אותי נכנס לפונטו הזו, ו2 הבחורות בתוכו הן חברות שלהם... היה מצחיק, לקחו את זה בקלילות:).

Back to the original - NC again.

פורסם

גם לי קרא סיפור בצבא! אני עובד שם בחשמליה! כשפתאום בא נהג אלינו ברגל ואומר אני צריך מישהו שיעזור לי להניע נכבה האוטו באמצע נסיעה בסדר אני כמו חיל טוב התנדבתי הלכתי איתו ברגל איזה 300 מטר ואני רואה משאית ענקייית(זה התיאור כי שכחתי איך קוראים לה) אני מגיע לרכב אומר לו תן שניה סטרטר הוא נותן סטרטר ויש את הרעש של הסטרטר אבל לא מניע! הלכתי להביא כבלים והבאנו עוד משאית לידה כדי לחבר את המצברים ואז אחרי שחיברנו אני אומר לו תן סטרטר אבל שום דבר לא השתנה היה בכל זאת רעש של הסטרטר ולא הניע! המפקד שלי הביא פשיט והתחיל לדפוק על הסטרטר ובכל זאת לא הניע!

זה היה בדיוק הזמן ללכת הביתה! אני הלכתי והשארתי אותם שם! יום למחרת אני חוזר ואני רואה את המשאית עומדת בחשמליה! אני בא למפקד ושואל נו איך הצלחתם להניע? הוא אומר לי החלפנו מנוע! אני אומר לו מה?? החלפתם מנוע בגלל סטרטר? הוא עונה לי: "לא פשוט הנהג הדפוק יצא מסיכה ולא מלאו לו טיפת שמן במנוע אז נתפס מנוע!:shock::roll:

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...