Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא נותן לאוזניים יותר או פחות קרדיט ממה שמגיע להן, אני נותן להן בדיוק את הקרדיט שמגיע. התנאים האלו קיימים בכל מבחן עיוור מסיבה מסויימת.

זכרון שמיעתי הוא דבר בעייתי ולכן דווקא יש צורך לתת פחות קרדיט לאוזניים ולמוח ממה שאתה נותן ולאפשר החלפה מהירה בין המקורות. כאמור, אם על הנבחן מקובלים תנאים אחרים אז אין עם זה בעיה למבחן הספציפי הזה אבל בשביל הוכחה חותכת שאין הבדלים כלל (המבחן שתה מציע יכול אולי להוכיח שאין הבדלים גדולים) יש צורך בתנאים אופטימלים לשני הצדדים.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יודע מה איל, שיכנעת אותי. (למען הסר ספק)

אם מישהו יוכל לארגן ממיר 220V, אני אנסה לארגן מכשיר חמוד מהאולפן של חבר שלי ..

(תודיעו לי מראש אם מישהו יכול להביא למפגש, שאני אדע אם לטרוח להביא אותו או לא.)

דרך אגב, המבחן כמובן שלא יבוא וישלול את כל הפאנלים בעולם, כי נצטרך לעשות את המבחן על כל הפאנלים בעולם בשביל לתת תשובה חד משמעית.

המבחן בא לשלול את הטענה שההבדלים קיימים, בולטים, מורגשים, חמים, צורמים, נעימים, פחות נעימים, וכו וכו .. כמו התיאורים שנתנו להם בעבר..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

האנשים פה בפורום שכן רוצים להיבחן מתארים הבדלים של יום ולילה בין ה-HU שלהם, ל-HU ה"נחות"...

אם הם כל כך בטוחים בעצמם, לא ניראה לי שזיכרון שמיעתי זה מה שיפריע להם "לשמוע" את ההבדלים.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

היי,

לטעמי האישי, ההבדלים בין מגברים הם חדים יותר, בעוד הבדלים בין מכשירים קצת קשה יותר לאבחן.

בכלאופן, איך מתאים לך יום שישי, ה 18 לפברואר בשעות הבוקר/צהריים?

פורסם

eyalr, השגתי את המכשיר, אין שום בעיה לעשות את המבחן גם לפי התנאים שדיברת עליהם. :)

(אל תגידו שאני לא משקיע)

NEMESIS להגיד לך את האמת, יש לי תירוצים מפה עד להודעה חדשה, אבל בגלל שאני לא רוצה לאכזב... אם תהייה לך הזדמנות להגיע לאיזור השרון, אני אבוא עם קטנוע ועם הציוד...

פשוט אין לי כלי תחבורה אחר כרגע..

(אני מאוד מעוניין, אין לי בעיה עם קטנוע להגיע לכל מקום באיזור השרון .....)

רק שאלה לי אליך, האם תוכל לארגן 220VOLT ? או שפשוט תגיע אלי ונעשה את זה בחניה אצלי ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אין לי שום בעיה להגיע לאן שאתה רוצה באזור המרכז.

אוטו נוסע, דלק יש :)

220 אין לי, אבל אני יכול לקפוץ אליך בלי שום בעיה.

למה צריך 220, אגב?

פורסם

בגלל שאיל לוחץ שאם עושים מבחן, לפחות שיהיה בתנאים האופטימליים..

שתהייה לנו אפשרות להחליף בין כל פאנל בצורה ישירה ומהירה.. (לחיצת כפתור).

זה סוג של ווסת שחבר שלי משתמש בו עבור וידאו דיגיטלי, אז אי אפשר לבוא ולטעון שהוא "לא מספיק איכותי" :)

והמחשב שלי, והכרטיס קול אודיגי2, צריכים חשמל ... או 220, או 5V... תחליט אתה :)

בכל אופן תענה כבר לאיסיקיו, שנוכל לתאם זמנים , טלפונים...

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני מקבל את ההודעות, כשאני עונה אין תגובה..... (אתה לא מקבל את ההודעות שלי כניראה)

בכל אופן, יש למישהו עוד רעיון איך לשכלל את ההשוואה ?

(כל רעיון שיש לכם, תזרקו באויר.... אם אוכל ליישם אותו .... נעשה בדיקה מדוייקת יותר)

NEMESIS מה לגבי הדיסק שנשתמש בו ? אנחנו נצטרך 2 דיסקים זהים ..... אתה מארגן את הדיסקים שנבדוק איתם ?

דרך אגב, אני חושב שזה ברור לך שמשתמשים בהתקנה שלך לשם השמיעה.. שני הפאנלים יהיו מחוברים אצלך ברכב עם הסטאפ הנוכחי שלך. (מגרש ביתי)

אם למישהו יש רעיונות\עיצות .... שירגיש חופשי לזרוק אותם כאן, זה המקום והזמן :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני גם מקבל הודעות ממך, ואז אני עונה, ואז אין תגובה :)

אני אכין 2 עותקים מ2-3 דיסקים שאני מכיר היטב.

לא תארתי לעצמי אחרת, ההשוואה חייבת להיות במגרש הביתי. כל שינוי קטן בסטאפ, בכיוון או במיקום יגרום לשינוי הצליל.

• תוכן חדש...