Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי שום בעיה, רק תודיעו לי מראש מתי.

ביום ראשון אני יורד מהכוננות, אם אתם מאיזור תל אביב אין לי בעיה אפילו בסוף השבוע הזה לעשות קפיצה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל זה לא אותו דבר אחי יש הבדל בין נגנים לבין מגברים הויכוח על המגברים היה האם מגברים בעל נתונים דומים רק מותגים שונים לדוגמא רוקפורד וקליפורניה נגיד אבל מגברים די זהים כדי לבדוק האם יש הבדל בשמיעה...

מה שאתה אומר פה רחוק מלהיות קרוב לאותה התערבות

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מבחינתי אם שומרים על החוקים שהגדרתי למבחן המקורי, אין שום בעיה עם המבחן הנוכחי.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

למה לא לעשות את זה במפגש ביום שבת ?

קדימה חברה - עם קצת רצון - זה יכול להיות מפגש מעניין ביותר

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

בלי להעליב אף אחד, אני מעדיף לעשות זאת ללא קהל.

גם אם זה אכן יתבצע ביום שבת, זה עדיין יעשה באופן פרטי, לפחות זאת העדפה שלי בנושא.

(NEMESIS, אתה מתכנן להגיע ?)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

תקיימו את הבדיקה במפגש אוודיו ביום שבת הקרוב , הבדיקה מעניינת מאוד והמון אנשים ירצו לדעת את התוצאות

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

כפי שאמרתי, אין לי בעיה שזה אכן יתבצע ביום שבת,

אך זה יתבצע ללא קהל.. (אתם תדעו את התוצאות כמובן)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

יופי, עכשיו יש יותר יותר סיבות למה כדאי לעשות מאמץ ולהגיע למפגש יום שבת הזה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

איל, אם זה לא יהיה ניתן, המשמעות של זה ...שהבחור אכן יצביע על HU מסויים שישמע אחרת.

אני חושב שהוא לא יוכל להגיע למסקנה הזו. (גם אם הוא יחשוב שכן, אין זה אומר שזה באמת יהיה אותו HU שהוא חשב שהוא שמע)

דרך אגב, לשם איזו צורך צריך החלפה מהירה ? אנשים פה נותנים תחושות והרגשות סאונד בצורה חדה כסכין.

אם השינוי כמו שהם מתארים, לא תהייה להם בעיה להבדיל גם אחרי חצי שעה של רוק כבד.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אם התנאים מקובלים על הנבחן אז אין בעיה, לדעתי זה קצת בעייתי כי אחרי הכל הוא בטח ירצה לשמוע כמה פעמים כל HU ועד שתחליפו, תכוונו GAIN וכו' זה יהיה ארוך ומתיש, צריך לקחת את זה בחשבון.

יכול להיות מאוד שהוא גם לא יבדיל אם לא תכוון למשל GAIN כל פעם, אבל אם הוא כן יבדיל, יהיה צורך במבחן סטרילי יותר.

פורסם

לפי דעתי איל, אתה נותן לאוזניים שלנו יותר מידי קרדיט.

כפי שסיכמתי איתו, זאת לא התערבות לפי מה שזכור לי .. או שאכן שמנו סכום סימלי של מאה שקלים ?

בכל אופן, כל התנאים כבר הוגדרו מראש, וזה כמובן מקובל עליו.. כי הוא מעוניין בזה.

רק רציתי לתת פיקבאק לבחור, שהוא אכן מוכן ללמוד ולהתנסות אפילו שרוב המשתנים כנגדו, ואין לו בעיה בכל זאת להיווכח במציאות באוזניים.

לא כמו שאר הבחורים שמקשיבים לדעת יחיד, (עצמם), ואינם מוכנים להתנסות ..

עריכה, דרך אגב כפי שכולכם יכולים לראות, יש לי רצון ואין לי בעיה לעזור וכדומה לדברים שאני מתבקש.

אבל רק תעשו לי טובה, אם נצא מנקודת הנחה שמתוך עשרה פעמים, הבחור לא הצליח בצורה חד משמעית להשים אצבע על פאנל מסויים, אז בואו לא נהפוך את זה לקטע של, "גם אני רוצה לנסות".. וכדומה.

דרך אגב, אם מישהו יהיה מעוניין "לשפוט חוקיות" אין לי בעיה שזה יהיה מתנדב מהמפגש עצמו, שאני אתן לו את הממצאים מראש, לפני שהבחור הנבחן יתן אותם, ככה שהוא ידע שאין פה קטע של, "רמאות" כל שהי ..

(למען הסר ספק..)

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...