Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי קומפוננט על המגש האחורי של MIK ( מקדימה יש מוראל דוטק )

עכשיו הטוויטרים צורמים טיפה !

איזה נגד\קבל אני מחבר בין הפלוס של ה טוויטר לקרוס כדי להוריד עוצמה !

תודה לעונים !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

לא ממש ניראה לי יש לי JVC KD_AR 300

אבל המגבר שהקומפוננט מחובר אליו הוא the rock 800 של מאגנט !

ויש קרוס אובר ! עכשיו הוא על HP ועל הכי פחות באסים בקרוס של ה HP !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

לא !

בקרוס של ה MIK אין את האופציה הזאת ( כמו במוראל )

אין איזה שהוא נגד שמוריד את העוצמה שמגיעה לטוויטר ?

פורסם
לא !

בקרוס של ה MIK אין את האופציה הזאת ( כמו במוראל )

אין איזה שהוא נגד שמוריד את העוצמה שמגיעה לטוויטר ?

זה מה שמקבלים בשביל 300 ש"ח :wink:

לחבר שלי דווקא יש את הקומפוננט מקדימה ושומעים לא רע, אולי יש אצלך איזה שהיא בעיה בקומפוננט או בכיוונים.

פורסם

מתי שקניתי טוויטרים של מוראל בודדרים קיבלתי איתם נגד 4.7 UF אין כאלה בסדרות נמוכות יותר ?

פורסם

מתי שקניתי טוויטרים של מוראל בודדים קיבלתי איתם נגד 4.7 UF

אין כאלה בסדרות נמוכות יותר ?

פורסם

אני חושב שזה רק בתור קרוס פאסיבי, לא מוריד עוצמה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אתה צריך L-PAD קבלים אינם מורידים עוצמה.. (תעשה חיפוש)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מקרוסים שיש בהם -DB ו

=DB זה בעצם חלק בקרוס שמשנה את ההיתנגדות !

מה זה ??

ועשיתי חיפוש ך L-PaD אבל לא רשום איפה משיגים או מה זה !

רק רשום שאם צריך להחליש את הטויטרים צריך כזה

פורסם

בכל אופן, לרכוש כזה או להכין כזה, זה יצא לך דיי יקר היתי אומר ...

כמה היית מוכן להשקיע בדבר שכזה?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...