Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי כמה סרטים כאלה, לשתף?

סרטים על קלדניות משנות ה50/60?

מעולה, מזמן חיפשתי כאלה..

שתף

יום טוב גם לך

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הולך לחפש קלדנית בטינדר

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מעדכן,

הרופאים אומרים שזו כנראה מכת חשמל.

הוחלף עכבר לאלחוטי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)

ההסבר היחיד שהגיוני בעיניי הוא פריקה אלקטרוסטטית. המתח יכול להיות אלפי וולטים, וזה יכול להיות מאוד כואב, אבל לא שמעתי על פצעים שנגרמים מהפריקה.

איך נראה החדר? שטיח מקיר לקיר? האם האויר יבש במיוחד? ממה נוצרת טעינה אלקטרוסטטית? מה העובדת לובשת (נשמע רע...)? איזה כסא?

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

חיבור USB *אמור* להוציא רק 5 וולט, *אבל* כבר נתקלתי בספקי כוח תקולים ובכל מיני מפצלים מאריכים ושאר מריעין בשין שהוציאו הרבה יותר מ5 וולט.

השאלה הבאמת מעניינת היא אם העכבר באמת מקבל הזנה גבוהה איך הוא עדיין עובד.

על הדרך, תוודא שהמחשב מחובר עם כבל 3 פינים (הארכה) בשני צידיו.

פורסם
ההסבר היחיד שהגיוני בעיניי הוא פריקה אלקטרוסטטית. המתח יכול להיות אלפי וולטים, וזה יכול להיות מאוד כואב, אבל לא שמעתי על פצעים שנגרמים מהפריקה.

איך נראה החדר? שטיח מקיר לקיר? האם האויר יבש במיוחד? ממה נוצרת טעינה אלקטרוסטטית? מה העובדת לובשת (נשמע רע...)? איזה כסא?

זה לא חדר, זה אולם של 300 מטר מרובע. אין שטיח. אויר רגיל ממוזגן.

לובשת שמלות של פראדה בדר"כ מכותנה.

כיסא מחשב עם רשת כדי לא להזיע.

טבעות זהב גדולות על יד ימין, אולי יש לזה קשר?

ממש ירד לה דם, הזוי...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

נראה שנמנעתם מראש מכל מה שגורם טעינה אלקטרוסטטית. תעלומה.

מה לגבי יובש האויר?

אם זה יחזור (אני בספק אם העכבר הוא הגורם, אם כבר העכבר ספג את המטען שהיא פרקה), נסו לחבר אותה לצמיד אנטי סטטי לשולחן:

לדוגמה:

http://www.ebay.com/itm/Adjustable-Anti-Static-Wrist-Strap-Discharge-Band-Ground-Bracelet-Clip-Blue-SH-/142025889149?hash=item211167157d:g:2xgAAOSwMNxXYRg3

:turn-l:
פורסם

מישהו טרח לבדוק את כבל החשמל של המחשב? 3 פינים?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יותר ויותר זה הופך להיות תעלומת אוףטופיק.

כנראה יש באולם רוחות אלקטרו מגנטיות כמו של הקוטב הצפוני.

היצ'קוק היה עושה כאן סרט המשך ל ציפורים.. הציפורים (סרט) – ויקיפדיה

אנשים מותקפים ונאכלים.

זה כמו תסכית בהמשכים, אני נכנס כל 6 שעות לראות התפתחויות בעלילה.

האירוע מעניין, חבל שהבחורה סובלת, זה תיק ואנו באפלה יש מתח.. איפה סקאלי ומאלדר.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...