Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מומלץ להתייעץ עם כומר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פות"ש,

חברה שלך מתחשמלת דרך המחשב באיזה אופן. היא סוגרת איזשהו מעגל.

עכשיו זה יכול להיות מצחיק בטירוף אלמלא אני מכיר משפחה שהבן שלהם התחשמל למוות ממחשב בגלל רשימה של כשלים, שכל אחד מהם לבד היה יכול למנוע את האסון, אבל התוצאה היא אסון נוראי.

לא הייתי מקל ראש בזה אפילו לא לשניה. אם יש אחראי בטיחות אצלכם בעבודה זה הזמן לקרוא לו.

נ.ב. - למיטב הבנתי ג'יליאן אנדרסן פנויה עכשיו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

העכבר בגודל סטנדרטי או מעט גדול יותר? בחנות שבה הוא נרכש היו יותר מקלדות ומסכי מחשב או אולי יותר כלובים, אוכל לבע"ח וכו'?

בקיצור, יש מצב שזה בכלל עכברוש?

וברצינות,

תנסו עכבר אחר וללא קשר תבדקו את תקינות המחשב שלא חלילה יקרה אסון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מוזר, היא שמה את היד על העכבר, לא ראיתי שם שום דבר מתכתי.

אז החלפת המחשב אמורה לפתור את זה?

החלפת מקום עבודה בטוח תפתור את זה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בצעירותו סבא שלי עבד כטכנאי אחזקה במפעל גדול, בין היתר היה אחראי על אחזקה של מאות מכונות כתיבה שהיו מפוזרות במשרדים במפעל.

יום אחד החלו להגיע תלונות מחדר קלדניות מסויים תלונות על כך שמכונות הכתיבה מחשמלות.. אבל הנה זה קטע, המכונות מכניות לחלוטין בלי שום חיבור לחשמל. למעשה חוץ מתאורה אין שום דבר חשמלי בחדר.

אחרי חקירה קצרה התברר שהשולחנות עליהם עמדו המכונות היו מבודדים היטב מהרצפה. החשמל הסטטי שהיה מצטבר על הנייר בזמן ההקלדה היה מגיע לעשרות אלפי וולטים ויותר. ברגע שהקלדנית הייתה ״פורקת״ את עצמה על משהו מתכתי ונוגעת לאחר מכן בדף, היא הייתה מתחשמלת בצורה לא נעימה בכלל.

בקיצור, נסה לשים את העכבר על פד יעודי, או על משטח אנטיסטטי מוארק אם יש בנמצא

יום טוב גם לך

פורסם

זה קורה רק לה, לא לאף אחת אחרת ב-20 שנה האחרונות.

אכן היא שמה קרם ידיים אבל איך זה קשור? העכבר מפלסטיק.

גם פירקו את העכבר ולא היה בפנים שום דבר חשוד.

היא הלכה למיון,

אמרו לה שזה נראה כמו נשיכה ולא לשלול ישר.

קשה לי להאמין שיש במשרד אקרבוט בלתי נראה...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

העיגולים מושלמים. אולי כוויות מסיגריות. אשה מוכה אולי, אולי בעיה נפשית, קפיצות מכוונות אולי שנועדו כדי להצדיק את הסימנים ביד. שכנה מתחתי שמעה פעם רעשים שלא היו ובאה להעיר.

• תוכן חדש...