Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, מדובר ביונדאי סונטה שנת 2000 מנוע 2.0 שמטופלת מעולה ולאחרונה הוחלף שמן גיר.

באמצע נסיעה כשנתתי גז הסל"ד עלה והרכב כמעט לא האיץ, אחרי כמה ניסיונות העברתי את הידית הילוכים ל-N ומיד ל-D והסתדר (לבינתיים:?).

בדקתי שמן ולא חסר.

המוסכניק ממליץ לעשות 'פלאשינג' לגיר ולהחליף שמן ופילטר. (כ-400 ש"ח)

מה עוד מומלץ לבצע\לבדוק לפני שאני מפסיד יום עבודה?

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

תבצע החלפה חלקית נוספת כלומר מה שיוצא מהקרטר. סע כמה ימים ובדוק. אחרי כמה החלפות שכאלה יתכן והגיר יחזור לתפקד כראוי. אל תמהר עם הפלאשינג של הגיר.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

תודה חברים.

השמן הוא של Castrol שקניתי אצל אבי חלקי חילוף.

ההחלפה של השמן הייתה בתאריך 09/03/2016 כשהקילומטראז' עמד על 165,157 ולא זכור שהוחלף פילטר.

הרכב עומד היום על 171,230 ק"מ.

הסיבה שהחלפתי שמן הייתה בעיקר בגלל שההעברות בין ההילוכים לא היו חלקות, אחרי ההחלפה ניכר שיפור ממשי. וגם בגלל שלא היה ידוע לי מתי הוחלף מאז שהרכב יצא מהמפעל.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

פורסם
תבצע החלפה חלקית נוספת כלומר מה שיוצא מהקרטר. סע כמה ימים ובדוק. אחרי כמה החלפות שכאלה יתכן והגיר יחזור לתפקד כראוי. אל תמהר עם הפלאשינג של הגיר.

ולא יקרה לי נזק בינתיים?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

(פתאום אני שם לב שלא עדכנתי, לדעתי חשוב לעדכן כדי שמי שיבצע חיפוש יקבל פתרונות)

אחרי החלפה של כל השמן כולל פלאשינג + פילטר (מקורי) הגיר מתפקד מעולה [רק עכשיו אני שם לב כמה הוא לא היה נוח לפני כן].

• תוכן חדש...