Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מרצדס ספרינטר. מנורת צ'ק אנג'ין דולקת, עם חוסר סחיבה. מוסך מורשה החליפו טורבו במסגרת האחריות (נקנתה מכלמוביל טרייד אין). לא פתר את הבעיה (כמו שאני חשבתי... כי אחרי שמאפסים את התקלה האוטו חוזר לסחוב)

אמנם יש אחריות, אבל הוא מטורטר כבר כמה פעמים ולא מצליחים לפתור. קוד תקלה 1239.

מה לדעתכם יכול להיות? אולי דליפת לחץ בצנרת או בעיות בווסת לחץ? יש השערות?

תודה :-)

פורסם

שלום

לבדוק את מערכת הפליטה יכול להיות שיש סתימה בצנרת וזה דורש ניקויי,בדיוק זה קרה לחבר שלי בשבוע שעבר עם ספרינטר אותה תקלה וזה היה הפתרון ניקוי מערכת הפליטה

פורסם

היה מקרה כזה למישהו שאני מכיר שעבד בהסעות. כל פעם שזה היה קורה הוא היה מכבה ומדליק תוך כדי נסיעה וזה חזר לסחוב. אני לא יודע עד כזה זה בטיחותי אבל זמנית זה פתר את הבעיה. הוא אמר שהם הלכו להרבה מקומות ואף אחד לא מצא את הבעיה כי גם לא רשום תקלה במחשב.

נשלח ממקום סודי.

• תוכן חדש...