Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הקורה תוקנה והדלת הוחלפה

הרכב עשה 79000 ומטופל במוסך מורשה באופן קבוע.

היא דורשת 46500 זה אחרי ירידת ערך של 4600 בדוח השמאי

האם שווה להתעסק עם רכב כזה וכמה הוא באמת שווה ?

תודה

עריכה אחרונה על ידי BOOKRA
חוסר
פורסם

למה להכניס ראש בריא למיטה חולה? תעשה חיפוש ותראה כמה דיונים יש בנושא של פגיעות בשלדה.

אם הפגיעה ממש זניחה וזו נגיעה קלה - מילא. אבל אם הפגיעה קשה ויש ירידת ערך רצינית לפי דוח שמאי, אין פה שאלה בכלל במיוחד מבחינה בטיחותית.

פורסם

מה נקרא ירידת ערך רצינית?

זה פחות מ 10 אחוז איפה עובר הקו.

איך אפשר לפי ירדת הערך לדעת מה עד כמה המכה היתה רצינית?

פורסם

אי אפשר לדעת.

בעקרון בשוק מוצף בכלי רכב כמו המצב כרגע בשוק הישראלי - כשיש ספק, אין ספק - יש הרבה דגים (רכבים) בים (בשוק)

היום רכב נקי לגמרי נמכר ב-10% פחות אם לא יותר מכך - ההורדה צריכה להיות משמעותית - וגם עם הורדה לא הייתי רוכש את הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפני כשנתיים הייתי בעלים של סיויק שמורה מאוד ומטופלת. פגעו בי מאחור מכה קלה מאוד (חיצונית נפגע רק מכסה תא מטען וטמבון) אבל השמאי קבע ירידת ערך של 6% בערך עקב מכה קלה בקצה שלדה.

יש לציין שהאוטו נסע חלק ומאוד אהבתי אותו! מכרתי אותו רק בגלל אילוצים כלכליים ואם יכולתי הייתי ממשיך להחזיק אותו כי הפסדתי המון כסף במכירה (הרכב נמכר ב 33% מתחת למחירון!!!)

הרכב תמיד היה מטופל במוסך מורשה ומבריק כמו בית מרקחת, יד 2 וק"מ נמוך מהממוצע.

פורסם

מהי ירידת הערך המצוינת בדו"ח השמאי?

איך המכה הנ"ל משתקפת בדו"ח בדיקת הרכב במכון קניה?

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם (נערך)

7.5 אחוז

לא לקחתי את הרכב לבדיקה כי אני לא סגור עליו

אם אני מפחית את הנזק הכללי בלי ירידת הערך שזה 12525.12 מהרשימה שבדוח שזה 7821.40 יוצא

4703 האם זה יכול ללמד על הנזק בקורה ובריצפת תא המטען?

עריכה אחרונה על ידי BOOKRA
פורסם

מה שיכול ללמד עד כמה הנזק משמעותי - רק בדיקה של פחח מומחה (או בעל מקצוע דומה / מכון בדיקה) - אבל גם זה בספק (אם יש למשל חולשה של השילדה במקום מסויים - מאמין שלא צריכים להמתין חו"ח לתאונה, שתוכיח זאת או אחרת. עדיף פשוט להמנע).

גם אני איני מבין את הקטע של להכניס ראש בריא למיטה חולה.

חסוך גם את עלות הבדיקה במכון של רכב זה. כפי שנאמר - השוק רווי רכבים וסביר להניח שתוכל למצוא גם רכב שלא עבר תאונה כזו.

alfa 156 2.5.

פורסם

בקיצור, מחירון לאחר שיקלול ידני וירידת ערך = 50,000 ש"ח לפי מחירון לוי יצחק שליט"א.

לפני מכה = 56,000 ש"ח.

אני לא הייתי משלם יותר מ42,000ש"ח אם הרכב תקין בכל שאר המובנים.

קח בחשבון שרכשת את הרכב ב25% פחות מהמחירון ותמכור אותו בלפחות 30% מהמחירון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אתה נדיב. מחירון 50? לא הייתי משלם על רכב עם מכה בקורה יותר מ 30.0 - 31.0 וזהו. מעבר לזה - מחפש את העסקה הבאה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...