Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם שאני נתקל באחד הצעירים בפורום שמתלונן על אי-עלייה במשקל - &%₪#-+)-&% -

לא נותר לי אלא לאחל להם את הכרס שצצה לה פתאום בגיל 35 ולא עוזבת גם אחרי אימונים מפרכים.

גוף האדם משתנה באופן די דרסטי בחלוף השנים, החל ממטבוליזם וכלה בשיערות שפתאום גדלות באוזן. לא נעים...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אושריקו לאחרונה אני שם לב לפי הפוסטים שאתה לוקח דברים שלדעתי מאוד שטותיים ברצינות יתרה, חיי את חייך, תפסיק לחשוב על כל דבר, אתה צריך להיות יותר קליל מאחד שקורא את הפוסטים מהצד.

בורכת בגנים טובים תהנה!

יש לי חברים שמבסוטים שמבקשים מהם תעודות. אני למשל נראה ממש צעיר, כל אחד שואל מתי אני מתגייס ואני בכלל יותר בכוון של 30, אני לא נמוך, בנוי טוב, יש לי זקן ואני מבסוט מזה. אתה יודע מה זה שמבוגר חושב שאתה נער וקורא לך ילד והאימהות חמוד? priceless8)

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

מאז שאושרינקו קיבל גישה לאוף טופיק, זה מרגיש יותר כמו בלוג אישי :roll:

אני מאמין שכל אדם שעבר את גיל ההתבגרות יגיד לך שזו ברכה להיראות צעיר.

מה שכן אני מכיר את הבעיה הזו מקרוב. יש לי חבר בן 25 שנראה 17. אז כן לפעמים הבחורות מופתעות מגילו, אבל פעם אחת זה היה לו לבונוס עם מישהי שהיית כמעט כפול מהגילו. חוצמיזה יש בזה פלוס רציני בעיני, וזו האופציה ללבוש את כל הבגדים "האופנתיים" מבלי להיראות "מבוגר מביך"/היפסטר.

פורסם

אין כמו תקופת מאסה טובה כדי להתבגר בכמה שנים.

תעלה על עצמך כמה קילו טובים של שריר ומעט שומן ,שיזוף לגוון זהוב והופ פתאם בחורות מחייכות אליך ברחוב,

מתחילים לקרוא לך אדוני , החשבון עו"ש גדל... ואתה נוהג ברכב ספורט יוקרתי (ואז מתעורר מהחלום אבל היי לפחות אתה נראה יותר מבוגר)

פורסם

DevilUser, יש אבל אמת קטנה במה שכתבת :wink:

כשאתה קצת יותר גדול, אין ספק שגם יתחילו להתייחס אליך אחרת, לעומת מישהו קטן יותר.

אתה תעריך את עצמך יותר, תהיה מרוצה מעצמך יותר. אין לי ספק שזה משפיע.

כמובן שאני מתכוון למצב שבן אדם נראה בריא כפי שהוא צריך להיראות. לעומת תת משקל למשל.

מה שכן, ברור שזה לא המפתח לאושר, וזה לא שברגע החיים שלך הופכים להיות טובים ומאושרים יותר.

אבל זה כן משהו קטן וטוב.

אושריקו, אתה הבחור השני שאני שומע ממנו את המילה "גיינר".

הסבירו לי על זה פעם. ממה שהבנתי מדובר באבקה, שמערבבים עם מים או חלב, ושותים את זה.

יש בזה די הרבה קלוריות וזה כמו תחליף לארוחה. יש לזה חיסרון אחד משמעותי והוא באמת המחיר. זה יקר מאוד.

אם זה לא היה כ"כ יקר אולי היה אפשר לנסות את זה, זה אחלה של קיצור דרך במקום לאכול 3-4 ארוחות ביום.

גם ה 3-4 ארוחות ביום יוצא די יקר למען האמת כשאתה רגיל לאכול ארוחה או ארוחה וחצי. צריך לבשל יותר.

אבל כנראה אין ברירה, אם אתה רוצה לעלות במשקל כמו כל דבר - זה עולה כסף.

פורסם

לא מבין מה הבעיה, יש דמוי סאן רוף? יש.

קח טוש לורד ותעשה דמוי זקן.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בסוף אני אחשוב שכל השוטרים שעצרו אותי עם הקורולה עצרו אותי בגלל שאני נראה קטן ולא בגלל הרכב:-D

מה אתה? ילד?

ברור שעוצרים אותך בגלל האוטו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
רק מישהי אחת נתנה לי

נו, אז מה הבעיה? :wink::lol::twisted:

ידידי, כמו שאמרו לפני- תהנה מהשלב הזה כל עוד אתה יכול. עדיף להראות צעיר ולשדר זאת לסביבה (בגבולות הסביר כמובן) מההיפך.

מזכיר שבגיל 26-7 בערך, חזרתי ממילואים ועצרתי לאכול שווארמה. הבחור שם פנה אליי ב"כן חייל, מה בשבילך?", וזה די ביאס אותי שהוא תופס ממני "חייל" בן 19-20 ולא גבר יותר מבוגר מזה.

שוב- תהנה מהצעירות ומהמראה הצעיר.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

גם אני הייתי ככה (הייתי).

בזמנו אחרי השחרור מהצבא זכור לי שנסעתי עוד כמה שנים באוטובוס עם כרטיסיית נוער (האדומה) שהייתה זולה משמעותית. היתרונות ברורים לכול, ואני עדיין נהנה מחלק מהם גם כיום בגילי המופלג. זכור לי שמעט החסרונות היו חוסר התייחסות רציני אליי בעבודה, מול לקוחות וכו'.

חוץ מזה - רק יתרונות. כבר הפסקתי לספור כמה פעמים אנשים היו בטוחים שאני האח של הבן שלי, בערב ההורים חשבו שהגיע האח של הבן, לא האבא ועוד ועוד.

דווקא נחמד לאגו.

פורסם

גם אני נראה צעיר לגילי, אני בן 25 אוטוטו ועדיין חושבים שאני בן 19~20.קורה.

השני סנט שלי עם סיפור מצחיק זה שלפני כ 3 שנים באחד מימי שישי בבוקר עמדתי ברמזור ומולי עומדת אישה מבוגרת ומצפצפת לי, פותח את החלון והיא שואלת, ״בן כמה אתה?״ אני עונה לה 15. והיא ״ההורים יודעים שלקחת את הרכב״ אני אומר לה שההורים בחו״ל. ואז הגיע האור ירוק והיא ברחה משם בטיל.

יש יתרון מוחץ בלהיראות צעיר, יש לי כבר חברים קרחים או כאלה שנראים באמת מבוגרים לגילם וזה מאוד מכוער,ביחוד שאנחנו כל כך צעירים.

תהנה לך אושריקו

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...