Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר ביום המסירה הראשון של הרכב חשכו עיני, סווירלים קלים אומנם אבל על כל הרכב, כנראה היבואן "יודע" לשטוף את הרכב לפני המסירה.

לאחר מספר חודשים החלטתי שזהו חייב לעשות טיפול, היה מבחר של אופציות: ציפוי,ווקס,אוטם,ציפוי ניילון וכו.

בסוף החלטתי בגלל שאני אוהב לטפל ברכב בעצמי לעשות פוליש אוטם ווקס.

המקום הנבחר גם פה הייתה התלבטות לבסוף החלטתי על מקום שגם קרוב לבית וגם איכותי,מקצועי ופדנטי:ppdr plus.

כן, מי שלא יודע המקום גם עושה טיפולי דיטיילנג ולא רק מומחה לpdr.

הטיפול שביצעו כלל את שלל מוצרי קארפרו שאני כל כך אוהב, אוטם של menzerna pl ולקינוח ווקס של דודו ג'ויס.

אלבום של כמה תמונות, יש לציין שהרכב מחליף צבעים, באור השמש הוא צהוב בחושך הוא יותר לכיוון כתום.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

אני יכול לצלם מחר אבל סמוך עליי אין זכר לשום סווירל.. הרכב כרגע במצב פרפקטו, ובנוסף חלק כמו תחת של תינוק.

פורסם (נערך)

iliaharom, זה לרוב רק הרגשה של גולשי פורום דיטיילינג :)

התמונה מגלקסי.. צולמה על ידי צלם גרוע ביותר (אני)

20160609_151614.jpg

עריכה אחרונה על ידי SportsCar

פורסם

תודה!! :-)

הצבע הזה גם חגיגה לברחשים.. יימח שמם. חושבים שהרכב הזה פרח/צמח אנאערף

*שוקל לשים את האור הכחול הזה שהורג מעופפים ליד הרכב חחח

פורסם
iliaharom, זה לרוב רק הרגשה של גולשי פורום דיטיילינג :)

התמונה מגלקסי.. צולמה על ידי צלם גרוע ביותר (אני)

[ATTACH=CONFIG]462979[/ATTACH]

:oops:3> נראה מעולהההה :)))

פורסם

שמע, אני מאוהב ברכב הזה.

לחבר שהוא שכן בין היתר, יש רכב בידיוק כמו שלך, מצב הצבע שלו לא רע - אבל הוא שנות אור ממה שאתה מציג כאן.

אני הולך לבאס אותו קצת מאוחר יותר :)

דרך אגב, התמונה שלך הרבה יותר יפה מהתמונות שבלינק.

צבע אגדה.

שאלה - למה לא הלכת על ציפוי?

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)

תודה שיפופו על המחמאות אני יעלה עוד תמונות שצילמתי אם זה נראה סבבה, ציפוי אני לא יעשה מכיוון שאני אוהב למרוח ווקס אוטם וכו' על ציפוי אני לא יראה הבדל, גם הבדל המחיר מאוד משמעותי לפחות איפה שעשיתי, כך שיותר משתלם לעשות פוליש עדין פעם בשנה שנתיים.

*במידה וציפוי היה מגן משריטות זה היה דיל ברייקר מבחינתי אבל זה לא המצב.

קצת תמונות נוספות:

20160609_151605.jpg20160609_151556.jpg

פורסם

יצא אש ! :mm_yeah:

(תרתי משמע)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני במחשבה קבועה שעל רכב חדש כדאי ללכת על ציפוי, זה כן מגן משריטות קלות (לא סווירלים) ופתיחת דלתות קטנות או צ'יפים מאבנים בדרכים במיוחד במהירויות גבוהות - שיכולות להשאיר סימן כואב זה דווקא כן יכול להציל, גם לא יקר בתאכלס (כמה כבר עולה cquartz?).

מעדיף את זה וניקיון שבועי עם QD מאשר למרוח ווקס ולראות שריטה :p

לעזאזל כמה שהצבע הזה יושב טוב עליה, בפעם האחרונה שראיתי רכב כתום זה היה לנדרובר מזעזעת עם צבע דומה.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

שם הבמה של הצבע זה volcano orange. לא סתם בחרו להשיק בעולם את הרכב עם הצבע הזה.. הוא יושב הכי טוב לפי דעתי וראיתי את כל הצבעים בלייב.

במידה ואני יעשה ציפוי זה יהיה רק הניילון הזה.

• תוכן חדש...