Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הוא סלחן ביחס לסרום הרגיל, הוא לא סלחן בזכות עצמו.

חרשתי את הרשת אחרי ביקורות מכיוון שהמוצר מעניין אותי נורא באופן אישי.

את הסרום הרגיל, גם דיטיילרים מאוד מנוסים שהצליחו לשים את ידם על דוגמית (כאמור החומר מיועד רק לדיילרים מורשים), התקשו נורא בישומו.

גרסאת הלייט אמנם פחות ״מפחידה״ ליישום אך עדיין בעייתית, מקטעים שלא אוחו בצורה נכונה, מצריכים פוליש של שלושה שלבים, לא פעולה שיש להקל בה ראש.

הייתי ממליץ לקרוא מגוון ביקורות לפני מתן המלצה שיכולה לעלות ביוקר, למי שאין לו את הנסיון הנדרש.

מצרף פסקה מעלון שמקבלים יחד עם הקריסטל לייט, נא לשים לב לפסקה השניה - ולמי שאין כוח אתמצת: היצרן מספר על הבונדיג החזק שהמוצר מייצר עם יישומו, עד כמה משמעותי להצמד להוראות היישום, ומי שזה מפחיד אותו - שיבצע את הפעולה אצל דיטיילר מורשה.

image.jpg

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בלינק שצרפתי הם כותבים שהוא סלחן יותר. מציינים כמה קשה עם החומר הקודם לעומת החומר החדש

כותבים שעם החומר הקודם היית צריך לעבוד עם נייר לטש מים 1500 ועם החומר הזה מספיק פוליש

Sent from my Note 5 using Tapatalk

מה ש-

sciPoPo אמר.

הוא סלחן ביחס ל-SERUM אבל למיטב ידיעתי טרם נעשו השוואות שלו מול C1 הקלסי.

גם אותי מסקרן החומר הזה אבל אני לא רוצה להיות שפן נסויים ואני מתכוון להמתין שנה-שנתיים לפחות עד שיהיה מספיק ביקורות ברשת.

פורסם

הוא יצא בסוף ינואר לשוק הרחב, כך שהוא חדש.

בגדול הוא אמור להיות אטום כמעט לחלוטין לחומציות (לשלשת בעיקר), וקשיח יותר מהציפוי הקודם.

החברה טוענת ל 3-5 שנים של הגנה.

אם מעוניינים בהתנהגות מים מרשימה ומראה טוב יותר, יש לישם Exo בנוסף, עוד משימה לא פשוטה כשלעצמה, כך שהעסק מתייקר והופך לפחות רלוונטי.

(כמעט בכל ביקורת רצינית שקראתי, ייושם בסופו של דבר Exo מעל הסרום לייט).

"יאללה בירי".

פורסם

מההיכרות שלכם עם gtechniq, הטענה לגבי העמידות היא סבירה? זה מטורף! גם עם כל הסיבוכים שביישום והEXO זה נשמע טוב.

פורסם

זהו הלכתי לאיבוד:shock: קובי תודה על הנ.צ:lol:

כל העיניין מעניין ומאתגר עם יכולתי להרשות לעצמי רכב לנוסיים וזמן וכסף חופשי...

ממה שנראה עכשיו הקווארץ של קאר פרו הכי סביר למצב(סלחנות+עמידות+מחיר)

חבל שבילתי אפשרי כמעט להשיג אופטי קואט במחיר שפוי

פורסם
זהו הלכתי לאיבוד:shock: קובי תודה על הנ.צ:lol:

כל העיניין מעניין ומאתגר עם יכולתי להרשות לעצמי רכב לנוסיים וזמן וכסף חופשי...

ממה שנראה עכשיו הקווארץ של קאר פרו הכי סביר למצב(סלחנות+עמידות+מחיר)

חבל שבילתי אפשרי כמעט להשיג אופטי קואט במחיר שפוי

לאדם מתחיל, וגם שאין לו מקום סגור ל 12 שעות זו הבחירה הנכונה - מה גם שאתה מקבל עמידות לשנתיים

קובי

:-)

פורסם
יש הבדל משמעותי בין קווארץ UK ובין הקווארץ הרגיל? הUK זאת פורמולה חדשה שמתאימה יותר לאקלים קר לא?

UK מתאים לארצות קרות ופחות יהיה טוב לארץ

קובי

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

*מקפיץ*

חברים יש לי 24 שעות להחליט, יש לי הצעה לאופטימום גלוס ב200 שקל ל10CC שווה? יספיק לרכב כמו מאזדה 3?

הצעה נוספת היא 330 שקל ל20CC

פורסם
*מקפיץ*

חברים יש לי 24 שעות להחליט, יש לי הצעה לאופטימום גלוס ב200 שקל ל10CC שווה? יספיק לרכב כמו מאזדה 3?

הצעה נוספת היא 330 שקל ל20CC

קח את האופטימום - אם מצאת מישהו ששולח לארץ זה מעולה.

קל ליישם ותהנה

קובי

פורסם

אפשר להציע לך 30 מ"ל הננו קרמי החדש ומתקדם של חברת NANOLEX

SI3D 9H עם תעודות שאכן 9H וקל ביסום

יש גם סט שלם 30מ'ל כולל חומר ניקוי אוריינטלית EX 200 מל+מלטיט+בלוק ביסום +2 מטליות ביסום הננו+זוז כפפות+הוראות יסומם ותעודת אחריות גרמנית וחותמת שלי לתוקף מוצר כולל הדרכה חינם ממני כנציג NANOLEX

לבכירתך.אישור אכן 9H לננול.jpgSi3d ציפוי קרמי המת&#151.jpgכל סוגי ננו קרמי &.jpg

פורסם

בבקשה: סט שלם 30 מ'ל עלות 480ש לאנשי קארספורום מתנה ממני לסט עוד מטלית שמית NANOLEX בעלות 40ש +2 מטליות לבנות ביסום הננו שמית NANOLEX כל אחד עלות 20שבקבוק 30מ"ל עלות 320ש + מטלית שמית NANOLEX עם לוגו מתנה בעלות 40ש

כל מוצרים שאני מוכר באחריות עם חותמת שלי ומדבקה כולל חשבונית

כל חברי הפורום יקבלו בונוסים בכל קניה ממני ובסכומים גדולים גם קבלת מקום חינם לעבודתם אצלי כולל כל הכלים

כל אחד יבחר מה נוח לו ואיזה חומרים מתאים לו

בבקשה,יעקב אלטר

• תוכן חדש...