Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי שברולט קרוז 2011 חדשה.

שמתי לב שכאשר דולק המזגן יש טפטוף בתחתית הרכב באזור המושב שליד הנהג... אחרי בדיקה בUMI והמכונאי הסביר לי שהדבר תקין אחרי שפירק את החלק ובדק הוא אומר שהפעולה דומה למזגן שפועל ויש צינור מים שמנקז את המים החוצה ושאין סיבה לדאגה.

מוסך מורשה ולכן אני מאמין שהוא יודע מה הוא אומר... מה דעתכם?

פורסם

אוקיי מצויןן.

בטח המים נוזלים ממקום מסוים אז למה לשים לב שלא חסרים לי מים? רדיאטור? מיכל אחר?

פורסם

רק להבהרה, מהניסוח שלך לא ברור אם המים נוזלים לתוך הרכב מתחת לשטיח (לא תקין, ניקוז סתום) או מחוץ לרכב, מתחת לרכב (תקין).

אם אכן מדובר במים שמקורם במעבה של המזגן, אז אין חוסר במפלסים, מדובר בלחות שמתעבה מהאוויר (המזגן לא רק מקרר, גם מפחית לחות). אם אתה רוצה להיות בטוח, משש את המים ותנסה להריח. למים מהמזגן אין צבע, ריח או מרקם שמנוני.

פורסם

המים נוזלים מחוץ לרכב החוצה לאספלט... בפנים יבש לגמרי. על פי תגובת המורשה והתגובות פה הדבר תקין אבל בסופו של דבר אני כל היום נוסע עם מזגן אז איפה לשים לב שלא חסר לי מים?

• תוכן חדש...