Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עם תקלות [פאביה]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אם לא יודעים לתקן כאן שיתנו לך רכב חליפי וישלחו את שלך ליצרן.

קומיקאי אתה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תעודת עניות ליבואן שלקוח שרכש רכב חדש צריך ללכת למוסך אחר בשביל לקבל חוות דעת אמיתית על רכבו.

לא מסתדר לי שפות״ש יצטרך להוציא עוד כספים על בדיקה במוסך אחר רק כדי לאבחן תקלות וללכת איתם ליבואן.

זה נראה לכם התנהלות הגיונית?

היבואן צריך לקחת אחריות מלאה על הרכב ולהקשיב לתלונות הלקוח.

וגם אם התקלה אינה מתגלה בטווח המיידי הפתרון ההולם הוא לקיחת הרכב לבדיקה מעמיקה יותר ומתן רכב חלופי ללקוח

פורסם

לימון זה לימון. לא משנה מי היצרן ומי היבואן. גם אצלי באחד הרכבים היו תופעות דומות. חלק פתרו, חלק נשארו מחלק התייאשתי. לימון.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם
תעודת עניות ליבואן שלקוח שרכש רכב חדש צריך ללכת למוסך אחר בשביל לקבל חוות דעת אמיתית על רכבו.

לא מסתדר לי שפות״ש יצטרך להוציא עוד כספים על בדיקה במוסך אחר רק כדי לאבחן תקלות וללכת איתם ליבואן.

זה נראה לכם התנהלות הגיונית?

היבואן צריך לקחת אחריות מלאה על הרכב ולהקשיב לתלונות הלקוח.

וגם אם התקלה אינה מתגלה בטווח המיידי הפתרון ההולם הוא לקיחת הרכב לבדיקה מעמיקה יותר ומתן רכב חלופי ללקוח

מסכים לגמרי,

אין שום סיבה שהוא ילך לשלם מאות שקלים על בדיקה שאמורה להיעשות אצל היבואן בחינם.

אני אמליץ לך משהו קצת שונה, אבל זה שווה את הטרחה - עשה לעצמך טובה, סע למשארקה בעפולה (מוסך מורשה יבואן מהאיכותיים של VAG בארץ) תן למוסא את המפתחות, בן אדם תותח לא ייתן לך לצאת עד שתהיה מרוצה.

דרך אגב גם המחירים שלהם לעומת שאר מוסכי היבואן (וכמה מוסכים פרטיים שהמליצו פה) הוא הכי נמוך, מניסיון.

בכל מקרה הרכב באחריות, תן להם לטפל בזה מבלי שתוציא שקל (רק דלק, אבל שווה את הנסיעה).

פורסם

^^^

כל מילה בסלע, רק מוסא ואמיר.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
הרכב הוא מסוג סקודה, וכן, רכשנו שני רכבים..

אם תאמר בדיוק איזה הרכב, תוכל לשמוע רעיונות מבעלי רכב זהה ואפשר יהיה גם לבדוק אם התקלות שאתה מדווח עליהן מוכרות בעולם

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מדובר על פאביה 2015, רכשתי אותה בין הראשונים..

אומנם לא ביקרתי פה המון זמן, אבל מאז המקרים שתיארתי, נדלקו נורות אזהרה שוב והתווספו כמה ביקורים במוסכים..

לאחרונה נדלקה נורתEPC עם נורת מנוע לצידה (מישהו יודע על מה מדובר?) וכשהייתי במוסך, פתחו את מכסה המנוע, בדקו את הרכב שעתיים, הרימו אותו על ליפט וכנראה שלא מצאו את גורם הבעיה אז פשוט ניתקו וחיברו את המצבר וטענו שבסהכ היה פיוז שרוף..לא מאמין לזה, ופעמיים נורת אזהרה לחום מנוע (כשהשעון הציג 90 שזה לגיטימי).

לפי מה שאני שומע מהציבור, לא רק אני מאוכזב מהפאביה האחרונה שיצאה לשוק..יש להם המון בעיות והמון תלונות מלקוחות.

הבעיה היא שהיבואן לא נותן מענה לאותן בעיות ומתעקש שהרכב ״תקין״.

פשוט בושה! ראו הוזהרתם..

עריכה אחרונה על ידי Ophir87
פורסם

אומנם לא ביקרתי פה המון זמן, אבל מאז המקרים שתיארתי, נדלקו נורות אזהרה שוב והתווספו כמה ביקורים במוסכים..

לאחרונה נדלקה נורתEPC עם נורת מנוע לצידה (מישהו יודע על מה מדובר?) וכשהייתי במוסך, פתחו את מכסה המנוע, בדקו את הרכב שעתיים, הרימו אותו על ליפט וכנראה שלא מצאו את גורם הבעיה אז פשוט ניתקו וחיברו את המצבר וטענו שבסהכ היה פיוז שרוף..לא מאמין לזה, ופעמיים נורת אזהרה לחום מנוע (כשהשעון הציג 90 שזה לגיטימי).

לפי מה שאני שומע מהציבור, לא רק אני מאוכזב מהפאביה האחרונה שיצאה לשוק..יש להם המון בעיות והמון תלונות מלקוחות.

פשוט בושה! ראו הוזהרתם..

תשמע, אתה לא מבין כמה אני מבין אותך. מצב מבאס מאוד.

קרה לי גם סיפור דומה עם אוטו מאותו היבואן, ואותו היחס במוסכים שלהם.

המלצה שלי?

תמכור את הרכב. הוא ימשיך להאכיל אותך במרור וצרות. וברגע שהוא יפסיק להיות באחריות (שנתיים רק, נכון?), הצרות האלה גם יתחילו לעלות הרבה מאוד כסף...

כמובן, אתה יכול להמשיך להשאר עם צ'מפיון ולאכול את הסיפורים. לי בשלב מסוים זה הפסיק להיות טעים...

פורסם
גש לרון ושלם לו כמה מאות שקלים על אבחון כראוי.

כשתדע מה הבעיה, עמוד על שלך מול צ'מפיון לתיקון התקלה במסגרת האחריות לשביעות רצונך.

אני מבין שאתה אוהב ללכת עם ראש בקיר ולא לשמוע לעיצות בפורום זה.

משכנתא זה קל

פורסם

חשבתי על מכירה של הרכב, אבל אף לקוח לא יתן סכום שקרוב למחירון עם כל הפירוקים, החלפים והרזומה במוסכים..

וכן, רק שנתיים, וידוע שמרפי יופיע בדיוק יום יומיים אחרי סיום האחריות..

ולמה ראש בקיר?! זה משהו שאי אפשר לפתור כיחיד! אתה חייב לשכור מישהו עם ניסיון כדי להוכיח שהרכב תקול, גם אם זה להגיע למשפט..

אולי היבואן הולך עם הראש בקיר

פורסם

פשוט בושה! ראו הוזהרתם..

יש לי את הרכב שנה, ואף תקלה רכב מהנה ביותר לנהיגה.

כנראה ביש מזל.

פורסם
יש לי את הרכב שנה, ואף תקלה רכב מהנה ביותר לנהיגה.

כנראה ביש מזל.

נו ו..?

גם להורים שלי יש את אותו הרכב- והוא מדהים!

ביש מזל - קורה..למה היבואן לא נותן מענה? מנסה להתעלם מתלונות הלקוחות שלו ובורח מאחריות? (ויש הרבה..מאמין שבשנים הקרובות אנשים יתחילו להבין עם מי יש להם עסק)..

פורסם
ולמה ראש בקיר?! זה משהו שאי אפשר לפתור כיחיד! אתה חייב לשכור מישהו עם ניסיון כדי להוכיח שהרכב תקול, גם אם זה להגיע למשפט..

אולי היבואן הולך עם הראש בקיר

כי אם תלך ל'מוסך רון' http://rongarage.co.il/

רוב הסיכוים שתאתר את הבעיה.

ברגע שיודעים איפה הבעיה, הרבה יותר קל לטפל מול היבואן - שלא יודע איפה הבעיה!

משכנתא זה קל

פורסם

אני חושב שהמסקנה דיי ברורה, אנשים כמוני שרוצים ראש שקט 100 אחוז לא יכולים להתקרב לחברה הזאת, אני אומר זאת בצער כי יש להם מנועים אדירים ביחס למתחרות.

• תוכן חדש...