Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עם תקלות [פאביה]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חשבתי על מכירה של הרכב, אבל אף לקוח לא יתן סכום שקרוב למחירון עם כל הפירוקים, החלפים והרזומה במוסכים..

וכן, רק שנתיים, וידוע שמרפי יופיע בדיוק יום יומיים אחרי סיום האחריות..

ולמה ראש בקיר?! זה משהו שאי אפשר לפתור כיחיד! אתה חייב לשכור מישהו עם ניסיון כדי להוכיח שהרכב תקול, גם אם זה להגיע למשפט..

אולי היבואן הולך עם הראש בקיר

יש לך אסמכתא כתובה של התיקונים והחלקים אשר החליפו במסגרת האחריות בכדי שנוכל להבין מה בדיוק עשו ברכב ?

איזה כייף לי :)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לך אסמכתא כתובה של התיקונים והחלקים אשר החליפו במסגרת האחריות בכדי שנוכל להבין מה בדיוק עשו ברכב ?

הייתי במוסכים 11 פעמים..

חלק מהפגישות ניסו לאתר את הבעיה ולא הצליחו..פשוט ניפנפו אותי באימרה ש״הכל תקין״..

בהתחלה חשבו שהרעשים נובעים מצינור הדלק שאותו החליפו באחת הפגישות ושום דבר לא השתנה..

וכל שאר החלפים כמו גומיות, כפתורים וצילנדר לדלת שניזוקו הוחלפו בגלל פירוקים שהמוסך ביצע..

פורסם
אני חושב שהמסקנה דיי ברורה, אנשים כמוני שרוצים ראש שקט 100 אחוז לא יכולים להתקרב לחברה הזאת, אני אומר זאת בצער כי יש להם מנועים אדירים ביחס למתחרות.

גם ליצרנים אירופאים אחרים יש מנועים מצוינים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...