Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקפי חרדה. חבר לעבודה טוען שהוא בסכנת חיים .דרכי עזרה?

eladns
שימו לב! השרשור הזה בן 3052 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים.

חבר לעבודה, מבוגר.

בן 50+

מעשן כבד

שותה המון קפה

ממעיט לאכול

לאחר גידול בראש {לא עלינו} שהוסר.

מרגיש לאחרונה לחץ באזור הלב.

סחרחורות.

כאבי ראש.

ואז קורס לריצפה.

מזמינים נט"ל.

מגיעים מהר.

מצבו מתייצב דיי מהר.

נלקח לאישפוז.

משתחרר לאחר כמה שעות.

הכל תקין.

זה קרה כבר 4 פעמים בחודש האחרון.

אתמול נלקח שוב, הפעם לבית חולים אחר.

להדסה עין כרם.

טוענים שם כי הוא בריא. כל הבדיקות תקינות.

והאמנזיה הרפואית הולכת לכיוון של התקפי חרדה שתוקפים אותו.

{כן הוא עובד בסביבה לחוצה. הזמנות\לקוחות\אספקות}

יש דרכים לעזור לו?

להמליץ לו משהו?

בכל קריסה שלו הוא ממלמל שזהו, הוא עובר לעולם אחר, תדאגו לילדים שלי. תדאגו שכספי הפנסיה והפיצויים יעברו לאישתי. היא לא מבינה בזה כל כך.

הערה: נא לא להמליץ לשנות דרך חיים. הוא סוג של רוסי של פעם מהצבא האדום. עץ עקום לא יתיישר!

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תן לו קצת ירוק.

או שתפנה אותו לפסיכולוג, יש לזה טיפולים היום.

מזכיר לי סופרנוס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לשנות עבודה.

לחץ לא טוב, במיוחד לאנשים במצבו.

פוביות אפשר לטפל עם פסיכיאטר טוב.

אני לא רופא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הוא לא יסכים לשנות אורך חיים (עבודה+בריאות) אין לו סיכוי להשתפר...הדרך לדום לב בגיל 60 קצרה.

אפשר לפנות לפסיכולוג אבל הוא צריך לרצות את זה. לא כדי לשמח אחרים שמנדנדים לו.

אם הוא מתנגד, אפשר להתחיל עם העלאת הרעיון ואיזכורו בצורה פאסיבית עם מידע (לא ללחוץ).

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ציפרלקס.

בזמן ההריון של הילד הראשון שלו חברי שלי חווה התקפי לחץ דם מטורפים, 180-240, זה היה ברמה שאם היה קורה לו בנהיגה הוא לא היה מסוגל לנהוג היה עוצר בצד ומבקש ממישהו שיגיע וינהג במקומו.

אחרי עשרות רופאים וחודשים של בדיקות מכל הסוגים הפנו אותו לפסיכיאטר שאבחן התקפי חרדה, רשם לו ציפרלקס ומאז לא חזרו יותר התופעות האלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שנכתב, כדאי להפנות אותו לטיפול פסיכולוגי/פסיכיאטרי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התקפי חרדה יכולים להיות סימן להתקף לב.

בניגוד למה שמראים בסרטים, זה לרוב לא מלווה ע"י כאבים חזקים, אלא התקפי חרדה.

אבל אם הרופאים אמרו שהכל תקין, אז הוא צריך לפנות לפסיכיאטר (פסיכולוג לא יעזור כאן).

מה שכן, אצל יוצאי חבר העמים יש נטיה לשלול טיפולים פסיכיאטריים, מחשש שזה יתייג אותו כמשוגע, ויאשפז אותו במחלקה סגורה, איפה שיהפכו אותו לירק.

עצה שלי - אין מה לעשות. הוא צריך בעצמו להבין שהוא צריך לשנות משהו בחיים, אחרת רק הקבר יסדר לו את הגיבנת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר עבר משהו דומה לתיאור שתיארת, הסימפטומים היו שונים אך העיקרון דומה. בגלל שהוא סירב להאמין שעובר עליו משהו זה הגיע למצב של אשפוז בכפיה. עד שהחבר שלך לא יפנים ויבין שהוא צריך לעבור טיפול אין סיכוי לעזור לו, וככל שהזמן עובר והבעיה מחריפה, קשה להם יותר לקבל את העובדה שהם צריכים טיפול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

או שיטפל בעצמו או שיוודא שכל ביטוחי החיים שלו מסודרים.

לומר "בננה לעולם תישאר עקומה", ובזה לשלול את כל הטיפולים שהוא באמת צריך, זו הזמנה ללוויה שלו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בטוח שאלו התקפי חרדה.

אני מכיר באופן אישי מקרה של אשה שסבלה מכל מיני תופעות שרופאים הגדירו כ"דכאון" ולבסוף התגלה כגידול בראש.

בהתחשב ברקע של הבן אדם הייתי בודק טוב טוב שאין חזרה של המחלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לו גישה לנשק, או לחלון בקומה מספיק גבוהה, הוא גם יכול להתאבד.

בינתיים, אם הוא לא מוכן לטפל בעצמו, או לפחות להפסיק עם סיגריות ואלכוהול (אם הוא רוסי כבד צבא אדום, אז אני מתאר לעצמי שארוחה בלי כוסית וודקה אצלו זאת לא ארוחה), אז לפחות שיסדיר את עניין ביטוח חיים שלו, ולא יסמוך על אנשים רנדומליים בעבודה בעניין הזה.

לפחות איך שאני רואה את זה, הוא לא מוכן להרים אצבע כדי לעזור לעצמו.

לא מזמן ראיתי מקרה דומה. אבא של ידידה שלי חלה בסרטן ריאות. לפני כן היה מעשן ושתיין כבד (גם כן רוסי צבא אדום שכזה). אז הפסיק לעשן ולשתות, עבר כימוטרפיה וניתוח, עד כאן הכל נראה טוב. אחר כך, כמו שאומרים, עץ עקום חזר להיות עקום, חזר לעשן ולשתות, בעקבות זה (ככה הרופאים אמרו) חזר הסרטן, הפעם כבר לא היה ניתן לטפל, והבן אדם מת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסרטן ריאות מתים לא חשוב אם חזרת לעשן / לשתות /לדיין

זה נבז שחוזר

לגבי החבר הרוסי

צריך להביא לו חבר רוסי אחר שיישר אותו ויקח אותו לטיפול

שיעבוד על הקטע של הדאגה לאשה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע מעניין, מכיר תופעה דומה של התעלפויות כאשר מדובר על אדם עם בעיה באחד ממסתמי הלב.

מה הכוונה? המסתם לא נסגר כראוי וכאילו נפתח נסגר בצורה רופפת והדם לא מוחזק כראוי.

אומנם זה ספציפית אצל אותו אדם, מה שגורם להתעלפויות מוזרות ולאיבוד הכרה, אומנם לא ברמה של פינוי לבית החולים, אבל ככל הנראה מדובר אולי בבעיית לב כזאת או אחרת או בתפקוד הלב, המסתמים וכו'.

שווה וכדאי לבדוק.

(אותו אדם עתיד לעבור ניתוח "החלפה" לחלק הפגום, ניתוח שלא בדיוק מחזיר אותך להיות אצן ספורט לאחר מכן).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...