Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני לפני רכישת רכב חדש

חשוב לי לרכוש רכש מיבואן שמתחייב לטריד אין עתידי זה אח השיקולים לרכוש רכב חדש או לעשות ליסינג פרטי

(לא אוהב להתעסק עם תהליך מכירת הרכב...)

יש חיה כזאת בשוק הרכב או הפתרון היחיד זה לעשות ליסינג פרטי?

תודה רבה

פורסם

שים לב להבדלים בין טרייד אין עתידי (כלומר אתה קונה אצל היבואן רכב חדש ומשאיר אצלו את הישן) לבין buy back (שזה שהיבואן מתחייב לקנות ממך את הרכב המשומש ואתה יוצא ממנו עם כסף).

נדמה לי שללובינסקי היה מבצע של טרייד אין עתידי פחות 5% - 7%.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

היום יש לכל יבואן מחלקת טרייד אין.

כשתרצה להחליף, כל יבואן יסכים לבצע טרייד אין במחיר נמוך מהמחירון, על נוחות משלמים.

אני לא הייתי מגביל את הבחירה שלי ברכב חדש לפי קריטריון של קניה חוזרת.

כחודש לאחר רכישת הסוזוקי קיבלתי מכתב התחייבות לטרייד אין עתידי במחירון מינוס 5 אחוז, זה לא יגרום לי להחליט לרכוש מהם שוב אלא אם יהיה להם רכב שבאמת יעניין אותי.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

קיה למשל מבטיחים מחירון לוי יצחק.

בסופו של דבר לא קניתי אצלם. אבל כך אמרה הנציגה באולם.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם

ברכבי יוקרה הבטחה ל-buy back בהחלט קיימת. לקוח שלי קנה סאאב 9-5 עם הבטחה ל-buy back אחרי 3 שנים ב-5% פחות מהמחירון.

אחרי 5 שנים הוא בחר ללמש את האופציה, ו-UMI עמדו בדיבורם כמו גדולים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם בטרייד אין עתידי החוזה הוא לא פשוט. הרכב אמור להיות עם נסועה ממוצעת או פחות מכך, ללא תאונות בכלל, עם רישוי שנתי לחצי שנה לפחות ועוד לא מעט סעיפים.

עם הנתונים האלה, אפשר למכור את הרכב בשוק הפרטי בקלות וללא עזרה של אף אחד.

פורסם

אל תשכח שהטרייד אין יהיה במחירון משוקלל ועם שמאות שתוריד לך מערך הרכב על כל שריטה.

לכן כעת קנה רכב כלבבך. בעוד כמה שנים, כאשר תרצה למכור אותו, בחר בעסקה שתתאים לך באתו זמן, הן מבחינת בחירת הדגם והן מבחינה כלכלית. הרי אין לך כל דרך לחזות את התנאים בעוד 3-5 שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...