Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר TL פתוח להרשמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים למהר אתר TL פתוח להרשמה שזה דיי נדיר.

בהזמנה לאתר לרשום את הקוד : IDONTWAIT

www.torrentleech.org

תהנו!!:lol:

פורסם

אני מנסה לחשוב איך אוכל לתחזק את החשבון עם 3 מגה העלאה, לא נראה לי שזה אפשרי, במיוחד שאני בעניין של בלו ריי מלא.

פורסם
Seed.st

ואל תדאג למהירות העלאה.

+100000

חברה מעולה,ובדולרים בודדים לוקחים אחלה דאחלה שרת.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תודה ענקית!!!! שנים חיכיתי לרגע הזה...

אפשר הסבר קצר לSEED.ST איך זה עובד ואיך אני לא גורם לחשבון להסגר תוך יומיים...

רז

פורסם
תודה ענקית!!!! שנים חיכיתי לרגע הזה...

אפשר הסבר קצר לSEED.ST איך זה עובד ואיך אני לא גורם לחשבון להסגר תוך יומיים...

ברגע שאתה נרשם לשירות, אתה מקבל קישור ל web utorrent, שעובד בדיוק כמו utorrent רגיל, רק על שרת עם חיבור מהיר.

נכנס לאתר טורנטים כלשהי, כדוגמת TL, מוריד טורנט למחשב שלך ואת הטורנט הזה מעלה ל web utorrent של seed.st. השרת יוריד את הטורנט ויתחיל לעשות upload.

בקיצור, בדיוק כמו שאתה מוריד טורנטים, רק במחשב אחר עם גישה מרחוק.

טיפ, לא להוריד סתם טורנטים אלא רק כאלה שצפויים להיות פופולריים, כמו פרק חדש של משחקי הכס או סרט חדש כמו מלחמת הכוכבים.

בנוסף, אם אני לא טועה, ב TL צריכה להיות אפשרות בהגדרות, לציין שאתה משתמש ב seedbox, שלא יחשבו שאתה מזייף ויחסמו את החשבון.

פורסם

תודה על הלינק !!

שימו לב למשהו חשוב: בTL בודקים יחס העלאה/הורדה, ולשמור על יחס תקין במדינת עולם-תחת כמו שלנו בה קצב ההעלאה אפסי זה לא קל, לכן מי שמעוניין לשמור טוב טוב על הaccount שלו צריך לעשות מוניטורינג ליחס הזה.

אני בזמנו הייתי עם חשבון, השארתי את המחשב פתוח על העלאה של טורנטים איכותיים, ולא הורדתי כ"כ הרבה. עדיין הצלחתי לחרוג מהיחס הדרוש ונחסמתי - באסה.

הפעם אעשה מוניטורינג הדוק יותר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אפשר גם בלי seedbox וגם עם מהירות העלאה של 1 מגה להחזיק חשבון מוצלח בטורנט ליץ'. "יש לי חבר" שעשה את זה לפני שעבר לאנלימיטד (ומאז כבר לא צריך טריקים בכלל).

הטריק הוא להוריד בעיקר דברים משני סוגים:

1. דברים שיהיה להם ביקוש גבוה עוד מעט וניתן לצפות אותו - לדוגמא עונות מלאות של סדרות שעומדות לחזור (נניח חודשיים לפני עונה חדשה של GOT, להוריד את העונה הראשונה במלואה. מובטח רטיו גבוה לאורך זמן).

2. דברים שיש להם ביקוש תמידי. תוכנות כמו ווינדוס, אופיס וכיוצ"ב.

רצוי להמנע עד כמה שאפשר מהורדת פרקים בודדים של סדרות. גם עם מהירות העלאה אינסופית, יהיה מאוד קשה לשמור על הרטיו איתם.

סרטים ומשחקים אפשר להוריד. ברוב המקרים, לאורך זמן, הרטיו שלהם יהיה על 1:1.

וזה מה שהוא עשה כל השנים. הוריד הרבה דברים מסוגים 1 ו-2 בלי לפתוח אותם אפילו, רק לצורך שיפור הרטיו.

פרקים בודדים ברוב המקרים יורדים אוטומטית מאתרים ציבוריים, אז אין צורך ב-TL בשבילם.

תוכנות, משחקים וסרטים לרוב לא פוגעות ברטיו לאורך זמן.

פורסם

לא מבין למה עד היום אנשים משתמשים בטרקרטים שדורשים להחזיר, אני משתמש בTPB וKAT להכל, משחקים של 20GB סרטים וסדרות, אני לא מקפיד להחזיר, פשוט משאיר את הטורנט פתוח אם לא מפריע ליץ..

פורסם

אתרים כמו TL מציעים תוכן איכותי בהרבה, במהירות גבוהה, עם חשש אפסי לוירוסים וכו'.

KRAMERICA - לא הבנתי למה פרקים בודדים, מבוקשים, לא יעזרו לך לשמור על יחס. היחס הוא כמות המידע שהעלת, לא? אם כן, למה הגודל של המידע כ"כ קריטי?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

PFF טורנטים זה ככ שנות ה-2000 לטובת תכני צפייה (כן גם ב 4K) רק real debrid עם KODI .

כל השאר טראקר ציבורי נותן יופי של מענה.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

KRAMERICA - לא הבנתי למה פרקים בודדים, מבוקשים, לא יעזרו לך לשמור על יחס. היחס הוא כמות המידע שהעלת, לא? אם כן, למה הגודל של המידע כ"כ קריטי?

פשוט כי פרק בודד מבוקש בדר"כ לזמן מאוד מאוד קצר, והתחרות על סלוטי ההעלאה שלו גבוהה מאוד בזמן הקצר הזה.

• תוכן חדש...