Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יישור dust cup שנמעך

שימו לב! השרשור הזה בן 3052 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אתה בא לאמר לי שפרצו לך לרכב - שכב להם שם סאב של ג'נסיס מול העיניים - והם לא לקחו אותו?!?

:shock:

זאת אולי הפעם הראשונה שאני נתקל בדבר כזה.

מקלות אזניים - טיפה קטנה של דבק 3 שניות ובעדינות למשוך החוצה.

אני חושב שגם היו כאן תיעודים של עבודות תיקון שכאלו.

אבל אם להיות רציני - אני בספק אם יש לזה משמעות מבחינת סאונד - הדאסטקאפ בעיקר נועד למנוע כניסת אבק לסליל. תמשיך ככה - אולי תשים לו גריל, שבפעם הבאה שהוא יחטוף מרפק אז הממברנה תהיה מוגנת.

אני עדיין בהלם שהם לא לקחו את הסאב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הם לא לקחו שום דבר, אני מאמין שהם הסתכלו קדימה וראו את הגלאי נפח ששמתי מקדימה, הניחו שהם הפעילו אזעקה ומישהו בדרך וברחו.

ככה או ככה הם לא היו הכי חכמים... בין הסאבים והמגבר הם בחרו לפרק קודם דווקא קרוס (שלא מחובר, סתם יושב על הפלטה). הם ניסו לעשות את זה על ידי הוצאת הברגים... של הקונקטורים :shock:. כך או כך גם את ההמכסה הם השאירו וברחו.

לעניין ההצעות: קש לשתיה ומסקנטייפ חלשים מידי לצערי.

דבק 3 שניות עם מקל אוזניים לא ישאיר צמר גפן על הסאב? ומשיכה של המקל בכלל תמשוך את הדאסט קאפ או פשוט תנתק אותו מהצמר גפן לדעתך?.

ואני יודע שמבחינת סאונד זה לא משמעותי, אבל זה ממש מפריע לי =( הם היו זוג כל כך יפה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תיקח מקל צמר גפן שכזה ותוציא ממנו את רוב הצמר גפן או שתהדק אותו ממש חזק - ואז תשפוך על מקל הצמר גפן קצת דבק מהיר - תיגע בנקודת המרכז של הסאב וופר ובעדינות ולאט תנסה למשוך החוצה.

על הטיפת לכלוך שתישאר - טוש לורד שחור או לק ציפורניים שחור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש חור במרכז המגנט? מספיק גדול להעביר בו מברג או מקל?

הדאסטקאפ הזה עשוי שכבות של צבע ופלסטיק ורואים שהוא נסדק. שואב אבק לא ירים אותו.

רק לחץ מאחורה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי מציע לך להשתמש בגאפה. משתמשים בו בעיקר בתחום ההגברה והתאורה, הוא ניצמד להכל ומאוד חזק

רק תיקח בחשבון שהוא יוכל גם להסיר לך מעט צבע מהכיתוב

http://as-dipot.co.il/item/%D7%A1%D7%A8%D7%98-%D7%91%D7%93-%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%92%D7%90%D7%A4%D7%94-%D7%9B%D7%97%D7%95%D7%9C/#.V0xLw2h95PY

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תעשה חור קטנטן ותכניס מהדק נייר לאחר שכופף לזוית מתאימה ומשוך החוצה בכיפופים,לאחר שתסיים שים טיפת דבק מהיר על החור וזהו.

עשיתי עשרות פעמים ולא קרה שום נזק לרמקול.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הרעיון של הגאפה, אתה מציע את זה כרעיון או שיש לך נסיון עם זה וזה יעבוד לדעתך?

לגבי הרעיון עם החור הקטנטן, לפי הגודל של העיקום (ראה תמונות) והעומק, לדעתך חור קטן יספיק להרים את הכל או שאני אצטרך לעשות כמה חורים בכמה מקומות? והאם כמה חורים יעשו נזק לעומת חור אחד (שאמרת שלא עושה)?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3052 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...