Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לדעת מה התסמינין לתושבת מנוע גמורה.

כשאני עוזב גז יש דפיקה כזאת 90% מהפעמים. מה גם, כשאנע מדומם את כרכב יש רעידות לחצי שנייה - משהו שלא היה לי ברכב, והתחיל לפני כמה חודשים.

פורסם

רעידות חזקות, רעשים מהמנוע ולפעמים גם דפיקות. בנוסף, לפחות ברכבים שיצא לי לנסוע עליהם, מזגן פעיל(מדחס דלוק) עם תושבת מנוע גורמת לרכב לרטוט ממש חזק.

אני מניח שיש עוד תסמינים אבל חכה לעוד תגובות.

פורסם

נקישות, ויברציות בתא הנוסעים, מנוע נוטה לצד מסוים/שקוע, רעידות במרכב הרכב בנסיעה.

בגדול לא בריא לצינורות, ממסרים,מתלים, ובכללי ויברציות דבר לא בריא ,לא לתא הנוסעים ולא לתא המנוע .

פורסם

אפשר לבדוק את כל התושבות בלי כלים מיוחדים? אני מתכוון לפתוח תא מנוע ולראות. אם כן, איפה כל תושבת נמצאת?

פורסם (נערך)
אפשר לבדוק את כל התושבות בלי כלים מיוחדים? אני מתכוון לפתוח תא מנוע ולראות. אם כן, איפה כל תושבת נמצאת?

באופן כללי, תתבונן היטב מה מחבר בין המרכב (שלדה) - למנוע והגיר עצמו.

(ובמילים אחרות מחזיק את המנוע והגיר)

בדוק היטב בארבעת צידי תא המנוע.

והנה לך התושבות [emoji106]

עריכה אחרונה על ידי Aditi
פורסם

מעולה.

שאלה אחרונה:

נגיד וכל התושבות קרועות. כמה יעלה לי להחליף את כולן המוסך? מישהו בלי ניסיון גדול בצד המכאני של הרכב, כמוני, יכול להחליף תושבות בלי לסכן את שאר המכלולים? אני מתכוון אם זה כמו להחליף שמן ופילטרים.

פורסם

אכן, אם לא תדע כיצד לאזן ולייצב את המנוע, בעת שאתה מוריד (בכדי להחליף) תושבת אתה עלול לגרום לנזק, ואף להיפצע.

עדיף לתת לאופה לאפות את הלחם, זה לא כמו החלפת שמן או מסנן.

בדבר העלויות ובפאן הממוקד עם התושבות המדוברות של פיגו 206 המתן לתגובות נוספות של החברי הפורום.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם

עדיף שתקנה את החלקים לבד כדי שתדע בדיוק מה שמים לך באוטו..

(וגם כדי למנוע הוצאת כסף מיותרת במוסך)

:)

ראיתם פעם בחורה עושה טיימינג ?! :mm_wink:

• תוכן חדש...