Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדרישות החשובות ביותר זה אמינות סחירות, צריכת דלק , מרווח , גודל באגז'.

ביצועים זה לא פקטור בכלל בגלל שאבא שלי יכול לנסוע מבחינתו שיגיע למאה ב20 שניות זה לא הפשאן שלו מה שנקרא:lol: .

אני מודע לכך ששני הרכבים חדשים ואין עליהם כל כך מידע על אמינות אבל ממה שניתן להבין מחו"ל וכו' .

תודה רבה על העזרה חבר'ה.

פורסם

הפוקוס לא חדשה, זהו דגם מ2012 שעבר מתיחת פנים

צריכת דלק בפוקוס החדשה - לא משהו, גיר פלנטרי ומנוע טורבו צמא

מרווח מאחור - לא משהו, 2 מבוגרים ידחסו לספסל האחורי

בגאז' - 315 ליטר, לא משהו

אמינות - עם הגיר הפלנטרי כנראה יותר טובה מהרובוטי הלא אמין מהדגם הקודם (יש לי נסיון של 100,000 ק"מ על 2 פוקוסים רובוטיות)

הייתי מציע לבדוק מול האסטרה את הגולף 1.4

פורסם

ע"פ הנתונים , האסטרה זריזה יותר וחסכונית יותר , הפוקוס רחבה יותר והאסטרה ארוכה יותר ( בס"מ , אבל גם בבסיס גלגלים) , התא מטען שלה גדול יותר , ובהנחה ומשווים את רמות האבזור טיטניום מול אנג'וי + , לאסטרה יש יותר אבזור בטיחות אקטיבי מלפוקוס.

הגיר והמנוע באסטרה חדשים לכן מוקדם מדיי לקבוע משהו, צריך לחכות שנתיים שלוש שמכוניות יסעו.

ממליץ לבצע נסיעת מבחן ולהתרשם אישית מכל אחת.

פורסם
הפוקוס לא חדשה, זהו דגם מ2012 שעבר מתיחת פנים

צריכת דלק בפוקוס החדשה - לא משהו, גיר פלנטרי ומנוע טורבו צמא

מרווח מאחור - לא משהו, 2 מבוגרים ידחסו לספסל האחורי

בגאז' - 315 ליטר, לא משהו

אמינות - עם הגיר הפלנטרי כנראה יותר טובה מהרובוטי הלא אמין מהדגם הקודם (יש לי נסיון של 100,000 ק"מ על 2 פוקוסים רובוטיות)

הייתי מציע לבדוק מול האסטרה את הגולף 1.4

מצאת את המושבים של פוקוס כנוחים?

פורסם
מצאת את המושבים של פוקוס כנוחים?

בפוקוס הנוכחית שלי (2013, דגם SPORT 1.6) הם נוחים גם בנסיעות של 4 שעות

אבל הבנתי שבמתיחת הפנים שינו את דגם המושבים ואלה פחות טובים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי חברה התפתחות חדשה , מה הייתם אומרים על המונדאו האחרונה שהייתה פה ( זאת שהופסקה לשיווק ב2014 ) ? איך הגיר הכפול מצמדים שלה , בעייתי כמו בפוקוס ? ולמה שאני מחפש ביד 2 לא ניתן למצוא את גרסת ה240 כוח סוס המדוברת אלא רק אץ ה202 כוח סוס , דרך אגב איך היא ?

פורסם

גם אני מתעניין באסטרה החדשה, חושש מאמינות ומחירי החלפים. האי ודאות פה גדולה: יבואן חדש ומערכות הרכב חדשות לחלוטין.

פורסמה כתבה אוהדת בגלובס השבוע. בנוסף, אני שוקל גם את הפג'ו 308 שעל הנייר נשמעת די דומה.

החשש שלי הוא מהסטיגמה המוכרת בנוגע לאמינות ומחירי טיפולים במוסך (אירופאי מול יפני/קוראני).

פורסם
גם אני מתעניין באסטרה החדשה, חושש מאמינות ומחירי החלפים. האי ודאות פה גדולה: יבואן חדש ומערכות הרכב חדשות לחלוטין.

פורסמה כתבה אוהדת בגלובס השבוע. בנוסף, אני שוקל גם את הפג'ו 308 שעל הנייר נשמעת די דומה.

החשש שלי הוא מהסטיגמה המוכרת בנוגע לאמינות ומחירי טיפולים במוסך (אירופאי מול יפני/קוראני).

היבואן פה מ-2010 כיבואן והרבה לפני זה כחברת ליסינג/השכרה. המערכות הן מובילאיי שמגיע מובנה מהמפעל, לא משהו שאמור או יכול להפתיע בעתיד. המנוע הוא ה"נעלם" היחיד.

פות"ש בחרת כנראה את שתי המכוניות הכי גרועות בסגמנט לדרישות שלך... שתיהן צפופות, צמאות, ולא ממש נוחות. קח 308 סטיישן, קורולה (או אוריס הייבריד, למרות שהיא צפופה) או יונדאי אלנטרה (אולוהים, אני לא מאמין שאני ממליץ למישהו על האיכסה הקוריאנית הזאת).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
היבואן פה מ-2010 כיבואן והרבה לפני זה כחברת ליסינג/השכרה. המערכות הן מובילאיי שמגיע מובנה מהמפעל, לא משהו שאמור או יכול להפתיע בעתיד. המנוע הוא ה"נעלם" היחיד.

פות"ש בחרת כנראה את שתי המכוניות הכי גרועות בסגמנט לדרישות שלך... שתיהן צפופות, צמאות, ולא ממש נוחות. קח 308 סטיישן, קורולה (או אוריס הייבריד, למרות שהיא צפופה) או יונדאי אלנטרה (אולוהים, אני לא מאמין שאני ממליץ למישהו על האיכסה הקוריאנית הזאת).

אוף למה לא קראת תגובות:roll: בכל מקרה אצטט:

"היי חברה התפתחות חדשה , מה הייתם אומרים על המונדאו האחרונה שהייתה פה ( זאת שהופסקה לשיווק ב2014 ) ? איך הגיר הכפול מצמדים שלה , בעייתי כמו בפוקוס ? ודרך אגב איך גרסת ה202 כוח סוס?

פורסם

הגיר של המונדיאו, על פניו, לא אמור להיות בעייתי כמו זה של הפוקוס, כי הוא משתמש במצמדים רטובים ולא יבשים. בגדול, אמורה להיות מכונית טובה, אבל אין לי נסיון אישי איתה אז לא אוכל לחוות דעה קונקרטית. רק יכול להגיד שכנראה יש סיבה לכך שבאנגליה היא אחת הנמכרות ביותר בקטגוריה שלה כבר איזה 30 שנה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אין קשר ביו הגיר של המונדיאו לזה שבפוקוס. בכל מקרה המונדיאו מכונית מצוינת. אגב אם אבא שלך לא מחפש ביצועים, אין לכם צורך ב-240 כ"ס. המונדיאו עם ה-203 כ"ס יותר מתספק.

פורסם
אין קשר ביו הגיר של המונדיאו לזה שבפוקוס. בכל מקרה המונדיאו מכונית מצוינת. אגב אם אבא שלך לא מחפש ביצועים, אין לכם צורך ב-240 כ"ס. המונדיאו עם ה-203 כ"ס יותר מתספק.

יש לך מידע על הביצועים של ה203 כוח סוס? האם הוא לא ירגיש מעט עצל מכיוון שאין עליו מבחני דרכים?

פורסם

"...

ביצועים זה לא פקטור בכלל בגלל שאבא שלי יכול לנסוע מבחינתו שיגיע למאה ב20 שניות זה לא הפשאן שלו..."

נראה לי שהיא מאצה מאפס למאה בפחות מ20 שניות

• תוכן חדש...