Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורא בקול של מי הרכב - אם אין תגובה מוציא את הילד מהרכב.

גם בתקופה כזאת שרבית חלון פתוח עדין עלול לגרום לנזק לתינוק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

פעם ראיתי רכב מונע בשיא החום עם שני ילדות בפנים (כנראה גם ממוזג), חיכיתי ליד הרכב 10 דקות, ראיתי שאף אחד לא מגיע וקראתי למשטרה. המשטרה הגיע תוך 5 דקות, ובמקביל התקשרו לאמא הנהגת, כמובן שהיו לה מספיק תירוצים.

פורסם

רק רציתי לוודא שאני לא המשוגע היחיד.

האמא הייתה בחנות מרחוק ממול, כשראתה שעצרתי והסתכלתי על הרכב פתאום היא הגיעה בריצה קלה,

אמרתי לה את שאני חושב בצעקות תוך כדי שאני עדיין בהלם והמשכתי להסתובב, תוך כדי שאני מתלבט אם להתקשר למשטרה.

תוך כדי עשיתי סיבוב נוסף כדי לראות אם היא עדיין שם ולרשום את המספר רכב שלה, וכמה גדולה הפתעתי שהיא חזרה לחנות !!!

כשראתה אותי שוב פעם אצה רצה לרכב חזרה, הפעם כבר עמדתי שם כדי לוודא שהיא נוסעת.

התקשרתי למשטרה וראו איזה יופי מתפקדת משטרת ישראל!!! אם אני רוצה להגיש תלונה אני צריך לגשת לתחנה והם יעבירו את זה לרווחה.

אבל כרגע, אין להם מה לעשות כי אין סימני התעללות.

התעללות שאלתי ? לא טענתי שמתעללים בילדה, מה זה ולרווחה ?

סה"כ רציתי ששוטר ירים את התחת שלו ויתקשר לאמא ויפחיד לה את הצורה, אבל לא, אין להם מה לעשות.

כששאלתי אם זה נראה לה הגיוני, היא התקשרה למישהי בכירה וחזרה על המנטרה "לנו אין כרגע מה לעשות כי אין פשע".

אבל, בעבר כשעמדתי במקום חניה לא טוב, למשטרה היה הרבה מאוד משאבים להתקשר אלי. זה כן.

פורסם

קשה למשטרה לעשות משהו כאשר היא נמצאת בטווח ראיה, הם צודקים לומר שהם לא רווחה, ולכן אם אין מקרה של הפקרה ברורה

אין להם יותר מדי מה לעשות.

מהניסיון שלי, ההענות של המשטרה למקרים כאלו הייתה די יוצאת דופן ונהדרת. (להבדיל מכשלון טוטאלי שאני רגיל מהם בכול נושא אחר של דיווח)

פורסם

תן לדארווין לעשות את שלו,

אנחנו ממילא מפריעים לו יותר מידי בזמן האחרון ופיצוץ האוכלוסין לא רחוק מאיתנו..

יום טוב גם לך

פורסם

עשית נכון לגמרי,

מומלץ גם לשלוף סלולארי ולצלם סרטון וידאו עם מספר הרכב והאמא - קלאסיקה ויראלית ל"צינור".

אחרי דבר כזה היא לא תשאיר את התינוקת במכונית גם בעצירה לתדלוק.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

כשראתה אותי שוב פעם אצה רצה לרכב חזרה, הפעם כבר עמדתי שם כדי לוודא שהיא נוסעת.

התקשרתי למשטרה וראו איזה יופי מתפקדת משטרת ישראל!!! אם אני רוצה להגיש תלונה אני צריך לגשת לתחנה והם יעבירו את זה לרווחה.

אבל כרגע, אין להם מה לעשות כי אין סימני התעללות.

התעללות שאלתי ? לא טענתי שמתעללים בילדה, מה זה ולרווחה ?

סה"כ רציתי ששוטר ירים את התחת שלו ויתקשר לאמא ויפחיד לה את הצורה, אבל לא, אין להם מה לעשות.

כששאלתי אם זה נראה לה הגיוני, היא התקשרה למישהי בכירה וחזרה על המנטרה "לנו אין כרגע מה לעשות כי אין פשע".

אבל, בעבר כשעמדתי במקום חניה לא טוב, למשטרה היה הרבה מאוד משאבים להתקשר אלי. זה כן.

ניידת נשלחת על מנת לאכוף את החוק ולהפסיק את העבירה שמתקיימת.

לטענתך כשפנית למשטרה כבר הסתיימה העבירה, כמו כן לא דיווחת על התעללות אלא על

רשלנות של אותה אם שכבר הסתיימה לכשהתקשרת. נניח שהייתה נשלחת ניידת משטרה למקום,

שבמצב האידאלי הייתה מגיעה תוך 4 דקות מרגע שדיווחת - מה לדעתך היה צריך לקרות?

אף שוטר לא יתקשר ו"יאיים" עליה כי אתה ביקשת - תגיע לתחנת המשטרה, תדווח על העבירה,

בשלב זה יהיה מישהו שעומד מאחורי התלונה ומעיד כי ראה אותה מתקיימת, ואז יינקטו צעדים.

לא תרצה שמחר שוטר יתקשר לאיים (כדבריך) עליך או על מי מבני משפחתך, רק בגלל שאזרח

התקשר ודיווח משהו שלא נבדק על ידי שוטר. 10 פעמים זה יהיה מוצדק, בפעם ה 11 יתלונן

מישהו שבדה את הסיפור לגביך רק כי "לא באת לו טוב בעין", כי אולי הוא בכלל לא בריא בנפשו או מכל סיבה אחרת.

למרות כל מה שכתבתי, אני מבין את חוסר הרצון שלך לתת מזמנך הפרטי, להמתין בתור וכו'

כאשר הדבר לא נוגע אליך באופן אישי. עם זאת, מצב בו המשטרה תתקשר

לאיים על אזרחים ולהפחיד אותם בטלפון על סמך דיווח טלפוני בלבד הוא לא מצב

תקין ואני בטוח שאם תחשוב על זה לרגע לעומק, תבין שגם אתה לא רוצה בכך.

אציין גם שכשאני הייתי עד לתאונת דרכים בה נפגעה הולכת רגל ע"י רוכבי אופניים

בעת שחצתה ברמזור ירוק והרוכבים ברחו מיד לאחר התאונה, דאגתי לצרוב את הקטע הרלוונטי ממצלמת הרכב

לדיסק ולגשת ולתת עדות בתחנת המשטרה. כן, על חשבון הזמן הפרטי שלי, אחרי יום עבודה ארוך,

ולמרות שלא הייתה לי מעורבות באירוע מלבד לראות את חלקו ולנסות לסייע לאותה גברת מבוגרת.

תוכל לנסות לדווח את הפרטים שלה לקו החירום של הרווחה - במספר 118.

פורסם
...אמרתי לה את שאני חושב בצעקות ....

אני מניח שמטרת העל שלך בכל הסיטואציה הזו היא למנוע הישנות של מקרה כזה בעתיד, בשביל שלא יקרה משהו לילדים באשמת ההורה, עד כאן אני צודק?

בהנחה שכן - איך בדיוק לצעוק על האמא משרת את המטרה שלך?

האמא, שמדבריך נראה שהיא לא בדיוק גאונת הדור, עשתה את שעשתה כי היא חושבת שזה בסדר. בוא נניח יחד שהיא אוהבת את הילדים שלה כי זה המקרה הרגיל, ומכאן שאת הפעולה שלה היא עושה עקב פיגור (או בהרחבה: לא מבינה את הנזק הפוטנציאלי של הפעולות שלה).

כשאתה צורח עליה, אתה אוטומטית מכניס אותה למגננה. בנק' זו לא משנה כמה אתה צודק, סיכוי סביר שאדם - במיוחד אם מדובר באדם טיפש - לא יגיב למה שאתה אומר.

הפעולה שלך לא שירתה את האינטרס שלך, אלא בעיקר הביעה את התסכול שלך - והלכה למעשה הייתה לא אפקטיבית בעליל (כאמור האמא המשיכה בשלה).

לדעתי, שיחה נורמלית על אף הכעס, היתה *אולי* עוזרת. אולי. לא בטוח, אולי. אני חוזר על אולי בשביל מי שיגיד שמאיפה לי לדעת מה יקרה -

אתה לא גורם חוק או משהו, מבחינת האם אתה סתם איזה "שמוק היסטרי שצעק עלי ברחוב", אולי אפילו 'השפיל' אותה מנק' המבט שלה... לדעתי אתה לא תצליח to scare her straight במקרה הגנרי.

תחשוב על זה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מי שרוצה "לחנך" את האמא, אפשר לשלוף את התינוקת בשקט מהרכב, ולהתחבא מאחרי רכב סמוך... כשהיא תקבל הלם ותתחיל לחפש את התינוקת שנעלמה, היא תלמד לקח לכל החיים. אחר כך אפשר להגיע לאמא עם מבט תמים ולומר "התינוקת בכתה ברכב, אז לקחתי אותה וחיפשתי אותך" :lol:

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אולי זה "נחמד" כשכותבים את זה בפורום - אך מאוד לא הייתי ממליץ לאף אחד לנהוג בצורה הזאת!

המרחק מהמעשה ועד שתואשם בחטיפה או השד יודע במה האמא תחשוד, ואז תוזמן ניידת למקום ותלקח

לחקירה (אתה שלפת תינוקת שאין לך שום קשר אליה מהרכב והלכת להחביא אותה מהאם, מי יודע אולי

עשית זאת למטרת מעשה מגונה?).

חבל לכתוב טיפים בפורום שפוטנציאל הנזק שלהם הוא גדול מאוד למי שיקרא זאת ויחליט ליישם.

פורסם (נערך)

כן !

יצא לי לראות רכב חונה ובו ילדה קטנה כבת 4 לערך. לבדה, יושבת ברכב. איני זוכר אם החלונות היו פתוחים או לא (אני חושב שפתוחים)

אבל היא נראתה במצב של חוסר נוחות.

ישר שלפנו אותה מהרכב (גם הדלתות לא היו נעולות) הרגענו אותה, והלכנו לחפש את ההורים (המפגרים !) שישבו לא רחוק בגינה.

ראבאק - ילדה שלכם לא בטווח עין ? אולי ירדה לשוטט בכביש ? אולי סוטה חטף אותה ?! גם בחנייה זה מסוכן ! (כי יש שם תנועת רכבים).

אחת השוהות בגינה שמצאה את ההורים משתזפים בשמש, נתנה להם שטיפה רצינית (לא נראה לי שלמפגרים האלה זה הזיז הרבה...).

עוד דבר שמוציא אותי (ואת אשתי במיוחד) זה שהורים טיפשים נותנים לפעוטות שלהם לרוץ כאוות נפשם בקרבת כביש וצמתים (בתקווה שיעצרו ולא יחצו...) ללא יד אוחזת !

מה אתם רוצים ? הבאתם ילדים לעולם - אל תגדלו אותם בשלט רחוק, ולא ברכבים חונים ללא השגחה ולא לעזוב אותם פיזית לפני כביש.

אבל זה כבר נושא לדיון אחר.

עריכה - לא הייתי מחביא את הילד שהוצא מהרכב. פשוט מביא אותו להוריו ומבקש שישגיחו עליו.

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

פורסם
מי שרוצה "לחנך" את האמא, אפשר לשלוף את התינוקת בשקט מהרכב, ולהתחבא מאחרי רכב סמוך... כשהיא תקבל הלם ותתחיל לחפש את התינוקת שנעלמה, היא תלמד לקח לכל החיים. אחר כך אפשר להגיע לאמא עם מבט תמים ולומר "התינוקת בכתה ברכב, אז לקחתי אותה וחיפשתי אותך" :lol:

וואי בונא רעיון מושלם רגע הנה עוד אחד:

לוקחים את התינוק נותנים לו קצת יין שיירדם ואז שופכים לו קטשופ על כל הצוואר ושמים ליד סכין גם קטשופ ואז האמא באה רואה את הילד מלא בדם לידו סכין מלאה בדם היא כזה "היי רגע לא ככה השארתי אותו ))):" *בום* אתה קופץ מהצד צועק עליה אללה וואכבר ייטבח אל-יאהוד היא כזה "WTF" ואז אתה צוחק אומר לה סתם זה הכל צחקתי בכלל בואי יש לי כאן אאוטלנדר שחורה היא ישר חשה בויברציות שניכם נכנסים לרכב הולכים לצימר מסך יורד סצינה נגמרת כולם שמחים

(התינוק לבינתיים מת מחום באוטו אבל בקטנה)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
עשית נכון לגמרי,

מומלץ גם לשלוף סלולארי ולצלם סרטון וידאו עם מספר הרכב והאמא - קלאסיקה ויראלית ל"צינור".

אחרי דבר כזה היא לא תשאיר את התינוקת במכונית גם בעצירה לתדלוק.

מסכים.

במידה והיא לא הייתה מגיעה לאחר שנעמדת ליד הרכב, הייתי שולח יד פנימה וצופר עד שתגיע.

לצלם או אפילו לשחק אותה מצלם תמיד עוזר.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

• תוכן חדש...