Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אור, יין וסכין ליד תינוק לא מפחיד שום אימא. כמעט לכולן עושים את זה ואפילו חותכים לתינוק שלהן את הבולבול והן ממשיכות בחגיגות ובאוכל כאילו אין מחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם יש לך ילד מיותר, בדוק טוב שאף אחד לא מסתכל וזרוק אותו דרך החלון לתוך הרכב.

ככה גם תעניש את האם הרשלנית וגם תיפטר מילד לא רצוי. 2 ציפורים באבן אחת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני ראיתי משהו הפוך - 4 חלונות סגורים והאמא בוכה בחוץ.

מסתבר שהיא נעלה את המפתחות בתוך האוטו, כשרון מיוחד.

הילד במושב האחורי.

מיד שאלתי אותה כמה זמן הוא כבר ככה, היא ענתה שבערך 10 דקות. כמובן שהיא בהיסטריה מטורפת, ומבקשת ממני לשבור את החלון.

אמרתי לה שתירגע, כולה 10 דקות, תני לי רגע להביא סלוטייפ כדי להדביק על המשולש הקטן האחורי כדי לעשות את זה נקי ובכמה שפחות כסף לתיקון שיבוא,

אבל היא הייתה כל כך בלחץ שלא הייתה ברירה, שברתי לה את חלון הנהג כדי שלא יעופו זכוכיות על הילד.

כמובן שבזמן שהיא הרגיעה את הילד שנכנס ללחץ רק בגללה, אני הייתי צריך לנקות את כל שברי הזכוכית תוך כדי מלמול קללות בשקט.

Stay Dirty

פורסם

אסף, גם בחום הנוכחי,

גם 1-2 דקות שלוקח לי להוציא את העגלה מהרכב ולארגן דברים עד שאני מוציא את הילדים אני לרוב משאיר מזגן דולק, אחרת נהיה סאונה ברכב.

אני בהחלט יכול להבין למה היא נלחצה, וגם אני הייתי עושה אותו הדבר.

אני חייב לציין שיכול להיות שאם היו בודקים היו רואים שהשד לא כל כך נורא (אותם 10 דקות), אבל כשאתה הורה אתה מתחיל לחשוב בצורה קצת אחרת (או במקרה של האמא ההזויה הזאת, כנראה שלא).

פורסם

firebirdrc לא מצאתי אותה מושכת בגלל כל ההיסטריה, לכן לא חשבתי על זה אפילו.

עריכה: אה, באמת התכוונת לטיפול? זה עוד היה לפני הקמת הכנופייה, לפני 3 שנים בערך. למעשה בקושי היו לי כלים בבגאז', רק ראצ'ט, בוקסות, ועוד כמה כלים בסיסיים. אפילו לא פטיש, אז את החלון שברתי עם הראצ'ט.

phpclub שכחתי לציין שזה היה בשעות הערב.

Stay Dirty

• תוכן חדש...