Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה אתם מתדלקים, ולמה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסתבר שרוב האנשים מתדלקים איפה שהכי זול, ורוב האנשים חושבים שהדלק בכל התחנות הוא אותו דלק...

אז במקרה שלי אתה טועה. אני הגעתי לתחנה הזו בגלל דירוג של פול טנק. לא קשור למחיר. לאחר שעשיתי מספר בירורים הגעתי למסקנה שהדלק איכותי ולכן אני מתדלק שם.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנשים חוזרים וכותבים "דלק איכותי".

פרט לצילצולים מוגברים, מה האינדיקציה שלכם ל"דלק איכותי"?

אני משער שאף אחד מכם לא באמת שלח שולח דגימות דלק באופן רציף כדי לאמוד את איכות הדלק, ומכאן התהייה איך אתה מבחינים בהבדלים באיכות הדלק?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

א. לפי מערכת ניקוד של אתר פול טנק שמדרגים תחנות דלק ברחבי הארץ. לא יודע אם הם בדקו ברמה כימית או לא.

ב. דיברתי עם מנהל התחנה בעת פתיחתה והוא טען שהדלק מגיע מפז חיפה.

ג. הרכב שלי לא סטוק ואמור להיות רגיש לדלק זבל. עד כה נוסע ללא בעיות.

פורסם

מישהו מכיר את התחנה החדשה בסגולה "חן" , הסולר שם ממש זול כ5.05 ובכללי בסביבת קרית אונו ופתח תקווה איפה יש סולר איכותי?

פורסם

אני חושב שטנק הדלק נגמר מהר או לאט לפי תרבות הנהיגה שלך. אז אם אני אתדלק בתחנת פז לדוגמא ואסע לאט, הטנק יחזיק יותר קילומטראז' וזה לא קשור לאיכות הדלק.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

עידן, לא יודע אם כיום זה עדיין קורה אבל בעבר כן בדקו תחנות דלק ונמצאו שבחלקן אכן מוהלים בדלק.

אני אישית מתדלק קבוע בתחנת דלק סונול שערי חולו מזה כ4 שנים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני משער שאף אחד מכם לא באמת שלח שולח דגימות דלק באופן רציף כדי לאמוד את איכות הדלק, ומכאן התהייה איך אתה מבחינים בהבדלים באיכות הדלק?

בחיבור למחשב ובדיקת את התנהגות המנוע לאחר תידלוק - פרמטרים של יציבות טורים ועוד

לצערי שה הדבר היחיד, וכמובן שיחות עם הרבה אנשים שמתדלקים בתחנה עם רכבים ספורטיביים אחרים וקבלת חוות דעת שלהם לגבי התנהגות המנוע לאחר תדלוקים קבועים בתחנה.

קובי

:-)

פורסם

מדוע אני צריך לשלוח דגימות דלק למעבדות אם המדינה עושה את זה במקומי?

פורסם

מתדלק בטן כפ"ס מזרח בימי שני (הנחה גדולה יותר)

או ליד קיבוץ עינת (ליד ראש העין), יש שם שטיפה ב5 ש"ח.

תלוי במצב הלכלוך.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

• תוכן חדש...