Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקרי Dynasty - ב.מ.וו M6 לדורותיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהי הב.מ.וו M6 הטובה ביותר/האהובה עליכם ביותר בכל הזמנים?  

153 הצבעות

1. 1. מהי הב.מ.וו M6 הטובה ביותר/האהובה עליכם ביותר בכל הזמנים?

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל בחרתי ב"דור" הראשון בלי למצמץ בכלל.

ומה זה סקר של 2 אפשרויות ? מי אחראי לזה ?

אני כבר רואה את רוני כשנגמרים לו הנושאים. נכנסים לפורום ורואים סקר:

"את מי אתה יותר אוהב ?

1) אמא.

ב) אבא.

שימו לב - לא מדובר כאן על בחירת ההורה הטוב ביותר, נטו. ברור לכם שברוב המקרים קיים שיפור מסוים בדגמים החדשים יותר הנובע משיפור ברמות הנוחות, האיבזור, האיכות והבטיחות. כמו כן בהרבה מקרים קיים שיפור משמעותי בהנאה מההורה, באם מדובר בפינוקים או התנהגות סלון, בין השאר. על כן, ביחרו את ההורה שהכי עושה לכם את זה:shock: שהכי מייצג בשבילכם את המהות של הורות. ההורה שהכי רציתם מבין המתמודדים בזמן שהם יצאו לאוויר העולם, או בכל שלב של חייכם. אם כן, זוהי בחירה רגשית אפילו יותר מזו של סקרי הקבוצות, שכן לא ניתן להשוות באופן ריאלי בין המתמודדים. אז ביחרו בחוכמה :wink:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

גרשון.. LOL...

זה היה טוב:-P

אני בחרתי גם בM6 השינה.

למה? ככה... יש לה את זה פשוט.

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

שלום שמי *** ואני מכור לרכבים משנות ה80.

דור ראשון!

יש משהו מהתקופה שעושה לי את זה, אולי ה עיצוב המרובע אולי הקדימה "המפחיד" של הבימרים לא יודע. רק תאמת לא כולכך מעניינת אותי הטכנולוגיה אלא הנסוטלגיה והצורה המשגעת שלה.

ואיך שכחתי הרעש, הרעש המשגע של המנוע בסל"ד קצת גבוהה.

פורסם

בוקר טוב ,

בחרתי בישנה.

למה? למרות שהחדשה יפה לטעמי , אני מעדיף את הישנה! היא מדהימה.

לשכן שלי יש 6 ישנה (לבנה) ואי אפשר להתעלם ממנה. מכונה מיוחדת :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ישנה . נקודה .

קלה יותר , מפחידה יותר , נראית פשוט נכון , פחות עזרי בטיחות מעצבנים , לא מחמיאה לנהג , יש לי פנטזיה על כזו שגם יודעת לשרוק .

ודוגרי , אני לא אופציה , הסדרה 6 הישנה גורמת לתחתונים שלי להיות קצת קטנים בכל פעם שאני רואה אחת...

:roll:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

רובכם מבלבלים במוח, אם עכשיו מעמידים לכם (מה שלעולם לא יקרה כמובן) את ה-M6 הישנה, ליד החדשה, אתם רוצים להגיד לי שהייתם בוחרים בישנה???

לא חושב, רובכם משחקים אותה אוהבים נוסטלגיה, אבל בת'כלס...

Піскун Святослав Михайлович

פורסם
רובכם מבלבלים במוח, אם עכשיו מעמידים לכם (מה שלעולם לא יקרה כמובן) את ה-M6 הישנה, ליד החדשה, אתם רוצים להגיד לי שהייתם בוחרים בישנה???

לא הבנת את מטרת הסקר. (וכתבתי את זה בהודעת הפתיחה שלו)

כמובן שאין להשוות בין המכוניות הללו כיום. בדיוק כמו שלא ניתן לערוך השוואה בין 911 דור ראשון ל-911 שנת 2005, או כמעט כל מכונית אחרת. מן הסתם ברוב המוחץ של המקרים העלייה בדורות מסמנת גם שדרוג ברוב המוחץ של מאפייני הרכב החשובים לנו. השאלה כאן היא פשוט איזה רכב עושה לך את זה יותר ללב. לצורך העניין דמיין שיש לפניך שתי אפשרויות - האחת לחיות בשנת 89 ולהיות מסוגל לקנות את ה-M635CSI כחדשה, והשניה לחיות בשנת 2005 ולקנות M6 חדשה. אם תתעלם מכל היתרונות האחרים של החיים בימים אלו, מה אתה חושב שהיית מעדיף?

אני יודע, הניסוח מעט לקוי, אבל אם תחשוב על זה, הכוונה די ברורה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ואני חושב שגם אם היו בידיי את האמצעים היום, הייתי בוחר (ולא ממש בקלות) בדגם הישן.

Lorinser כתב:

יש כאלה שלא "משחקים אותה".

אני, למשל.

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

תאמין לי שמוליק...

חיכיתי בקוצר רוח לתגובות שלך!!

(ואל תעשה עלינו פוזות, כולנו יודעים שאתה מעדיף את הידיים של באנגל...)

:-P

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני לא חושב שה-M6 העכשוית היא ממשיכת דרכה (במדויק) של ה-635, אבל מילא.

ה-M6 החדשה בהחלט מיוחדת בנוף המכוניות העכשווי. הבחירה שלי.

MCS 2008

פורסם

הדור הראשון הכי טוב! אין כל מיני חיישנים שיקבעו לך מה תעשה באוטו ומה לא תעשה!

למשל הגבלת מהירות והחיישנים האלו נגד פירפורים!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
הדור הראשון הכי טוב! אין כל מיני חיישנים שיקבעו לך מה תעשה באוטו ומה לא תעשה!

למשל הגבלת מהירות והחיישנים האלו נגד פירפורים!

טוב, את העובדה ש-250 קמ"ש ממש לא יספיקו לך בארץ אני עוד מבין.

אבל את בקרת המשיכה ובקרת האחיזה (את הטרמינולוגיה המדויקת של קללות שלוש-האותיות אצל

ב.מ.וו אני לא ממש זוכר) ניתן לנתק בלחיצת כפתור (תחזיק אותו לחוץ כשלוש שניות, אל תתבייש).

זה מה שמפריע לך?! :roll:

MCS 2008

• תוכן חדש...