Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 1.4 150 כ"ס או סיאט לאון 1.8 FR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין 2 הרכבים האלו. אשמח לתובנות ולשמוע את דעתכם על 2 הרכבים האלו.

היתרונות שאני רואה שיש לגולף (בסדר יורד):

• מחיר, היא זולה בכ-10K (בשיקלול ההנחות שמקבלים בסיאט)
  • היא כנראה תשמור על ערכה יותר טוב (כשהדגם הקודם של הלאון היה בסוף דרכו, המחירון של הרכב ירד ב-25% מ-160K ל-120K)
  • איכות חומרים יותר טובה
  • צריכת דלק יותר טובה (6.6 ליטר ל-100 ק"מ לעומת 7.4 ליטר ל-100 ק"מ)
  • auto hold (בנסיעות מבחן זה התגלה כפיצ'ר ממש נחמד)
  • בלם יד חשמלי
  • התנעה ללא מפתח
  • העיצוב של הלאון (בייחוד בלוח השעונים) מזכיר את האיביזה שיש לי כיום והייתי רוצה לגוון מעט.

היתרונות שאני רואה שיש ללאון (בסדר יורד):

• תאורת LED מקדימה ומאחורה
  • רצועת מומנט מקסימלי בגודל כפול.
  • מושבי עור
  • מראה יותר צעיר/ספורטיבי.
  • ג'אנטים בגודל 18" לעומת 16"

פורסם

ג'אנטים חתך נמוך זה יפה, אבל פוגע בנוחות הנסיעה באופן משמעותי.

תנהג על שתיהן לפני שתחליט. תראה אם הכוח של הלאון מושך אותך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש לך עוד כמה אופציות, שמתחרות בעיקר בגולף, ליאון בליגה אחרת של מנוע.

מאזדה 3 2 ליטר ספיריט, פוקוס המחודשת 1.5T טיטניום ואסטרה החדשה 1.4T enjoy plus.

פורסם

מאזדה 3 - נסעתי על הגירסה האמריקאית ולא אהבתי. היא לא מאוד נוחה. המסך מרגיש תקוע והתפעול שלא לא מאוד אינטואיטיבי.

פוקוס - לא אהבתי את העיצוב של הרכב

אקסטרה נראית מעניינת אבל הenjoy plus עולה 140K ואני חושב שבמחיר הזה הגולף יותר משתלמת. בהזדמנות אני אקפוץ לאולם תצוגה לבחון אותה.

פורסם
הגולף איכותית יותר.

הלאון איכותית יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לדעתי הגולף איכות חומרים עדיפה וחתך נמוך פוגע מאוד ומרגישים כל פיפס בכביש. (אני עם 16 חתוך נמוך, די מתחרט)

אם המנוע 1.4 מספק אותך לך על זה.

ההחלטה הכי טובה זה אחרי נסיעת מבחן על שניהם.

בהצלחה. :)

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

אתה מדבר על רכב חדש? גיר רגיל או DSG? אם מדובר על DSG 7 אל תקנה. מערכת הקלאץ הכפול לוקה בחסר. כשהכל בסדר הגיר מצויין אבל הקלאץ חלש למנוע הזה. במידה ומדובר על גירסת ה 6 הילוכים אז היא עדיפה. הגולף בא עם הטויין טורבו. צרור של בעיות צפויות בעיות במנוע הנ"ל. תבדוק לכיוון של קייה פרו סיד מוגדשת. או לאון FR ידנית. בהצלחה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

אתה גר בארץ? קיה פרו סיד גודשת? איפה?

המנוע של הגולף זה 1.4 חדש עם טורבו בלבד ולא הישן הבעייתי יותר. בנתיים לא מכיר תקלות.

לשתיהן DSG7.

פורסם (נערך)
אתה מדבר על רכב חדש? גיר רגיל או DSG? אם מדובר על DSG 7 אל תקנה. מערכת הקלאץ הכפול לוקה בחסר. כשהכל בסדר הגיר מצויין אבל הקלאץ חלש למנוע הזה. במידה ומדובר על גירסת ה 6 הילוכים אז היא עדיפה. הגולף בא עם הטויין טורבו. צרור של בעיות צפויות בעיות במנוע הנ"ל. תבדוק לכיוון של קייה פרו סיד מוגדשת. או לאון FR ידנית. בהצלחה.

רכב חדש, DSG7

יש לו את אותו הגיר כבר 3 שנים עם האיביזה ובנתיים לא היו לי בעיות. השמועות אומרות שרוב הבעיות תוקנו ב2012.

הגולף מגיעה עם טורבו יחיד.

בנוגע ללאון fr ידנית, יש רק את הגירסה החלשה של ה1.4. נהגתי על הגולף 125 עם אותו מנוע ויש מקרים שאני מרגיש שהייתי רוצה טיפה יותר כוח.

עריכה אחרונה על ידי dave3
פורסם (נערך)
פוקוס - לא אהבתי את העיצוב של הרכב

מעניין, לא חשבתי שמישהו לא יאהב פרונט דימוי אסטון מרטין. את העיצוב טרום מתיחת פנים לא אהבתי, אבל הצליח להם עם החדש לטעמי. אבל כל אחד וטעמו. :)

אגב ראיתי שלגולף יש משהו שאין לאחרות (או שלא שמתי לב) וזה גג פנורמי. זה יכול להיות סוג של דיל ברייקר, אם אתה רוצה כזה, אז לך על גולף. גם המנוע של ליאון זה דיל ברייקר מסוג אחר. תצטרך לעשות נסיעות מבחן כדי להחליט, כפי שאמרו כבר.

עריכה אחרונה על ידי arco1
  • תוכן חדש...